Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta je uopšte sa Milerom? Da nije zdrav ne bi prošao lekarske preglede kod švaba,Mitar evo igra i to dobro. Valjda je neko u klubu u kontaktu sa Mitrom on zna šta je u pitanju.

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
      Šta je uopšte sa Milerom? Da nije zdrav ne bi prošao lekarske preglede kod švaba,Mitar evo igra i to dobro. Valjda je neko u klubu u kontaktu sa Mitrom on zna šta je u pitanju.
      Kazu da je zdrav, igrao je i onaj turnir u Zadru ali da je nešto puko na relaciji sa trenerom, šta bog zna.

Comment

• Trinkijeri ima manji prag bola no Radonja.
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
          Prilično "fulaš" sa ovim upisom, ali dobro...to je tvoj stil.
          Nije navijač dužan da "namakne" budžet, već onaj ko se prihvatio tog posla - Čović i upravni odbor. Navijač hoće/neće da dođe, može a ne mora da dođe, na klubu je da animira navijača a ne samo da očekuje da mu iz džepa uzme kintu (secikesa ekonomija).
          Ko hoće, taj će i doći, jutros su ljudi objasnili imaju karte ali su daleko (bar su sa sezonskim pomogli budžet).
          Što se tiče Vesića, neka ga tamo ako je, nama nikada i nije tzrebao a znamo kako smo se sa njim proveli.(Džaba mu novci, moji sinovci).
          Real, CSKA, Armani...svi oni "žive" od ulaznica...jbt ko bi rekao, Barsa? A mi nećemo da pomognemo da Zvezda ima budžet, sram vas bilo navijači.
          Pa sada si ti kontradiktoran ovim odgovorom, pa imali smo te velike uprave koji su obezbedjivali novce mimo navijaca, jednog od njih si i spomenuo posto mi ruke na tastaturi nikako ne dozvoljavaju da otkucam to ime. Bile su mnoge uprave koji su budzet i obezbedjivale jer im je to posao kao sto kazes, videli smo rezultat tih uprava. Da li se kosarka igra u ovoj zemlji za politicare da bi pravili svoje kombinacije u UO odborima svojih miljenica a da narodu da hleba i igara i po moguctvu sto jeftinije , ocigledno da to i dalje postoji za neke klubove a za nas klub to ne vazi. Svi ovde koji imaju makar tri upisa na temi o KKCZ znaju stukturu nasih prihoda kao i rashoda. Prihodi od drzave su svima nama dobro znani mts i grad. To je na 20 % ukupnog budzeta. Da li moze jos, pa naravno da bi moglo, sto ne moze vise, pa ocigledno da su nesposobni da namaknu vise jer su se obavezali nekome da se sami snalaze za kintu, kroz sezonske, ulaznice i pobede u El plus prodaja igraca. Umesto da kazes da je to mnogo zdraviji pristup na duzi rok nego sto je kmecanje i horsko pevanje u hali protiv svevisnjeg, sa ove tacke gledista mozda si u pravu. Vise su navukli para bez da su se uopste uzbudili za rezultate. Nas navijac hoce uspeh a da se do tog uspeha dodje dizanjem lestvica a tu lestvica klub ne moze da podigne iz svojih izvora ocigledno.
          Fora je u tome sto su stvarno budale u upravi KKCZ (covic) sto se lepo ne povuce, dozvoli da neko drugi dodje koji ce da sipa milione, tada bi verovatno cene karata bile kao i komsijama po 300 dinara i sta ima tu navijac da finansira klub svojim ulaznicama, tu su manageri i tenderi i plasiranje para tamo gde treba sve radi radosti nasih navijaca. I tako sve do novog skidanja koseva i UPPRa u nekom novom sistemu.

Comment

• Kvinsi bi legao na ovaj roster pod uslovom da je zdrav i nista vise

Comment

• Bi Kvinsi legao k'o d00pe na nosu
              Sad nam samo fali da vlasnik Milspeda "poludi" kao sto je Veselin naprasno promenio boje
              Jer pogadjate...para nema ni za ovo igraca sto imamo

Comment

• Opet pokusavamo sa Coltonom Ajversonom.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Opet pokusavamo sa Coltonom Ajversonom.
                  Odakle ti ova informacija? I sta ce nam centar bez skoka?

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                    Opet pokusavamo sa Coltonom Ajversonom.
                    Cuo sam , dobar potez meni je Ajverson odlična petica..

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                      Ne da bi nam legao, nego bi bio možda i savršen fit na ovaj tim.

Colton naravno ima svojih mana, pre svega u odbrani na nižim i bržim igračima i ponekad u odbrani od pika. Nije preveliki atleta, ali ima veliko telo koje dobro koristi.

U skoku bi pomogao pre svega zagrađivanjem, on je prošle godine imao 5.5 skokova po meču (Kuzmić je, recimo, imao 6.9 koliko se sećam).

Moje mišljenje je da bi nama Colton u velikoj velikoj meri pomogao u napadu, a samim tim i u celokupnoj postavci igre. Probaću ukratko da objasnim na šta mislim. Mi trenutno nemamo igrača koji može da postiže poene iz reketa, a to Colton jako dobro radi i uneo bi novu dimenziju u naš napad. Pored toga, on kroz karijeru ima oko 60% šuta za dva, što je jako visok procenat, a nama je u početku sezone šut za dva najveći problem u napadu. Ovakav tip igrača bi nam pre svega doneo sigurnost u teškim momentima utakmica kada bismo mogli da spuštamo loptu dole i stižemo do lakih poena. Pored toga, Colton je odličan pik igrač i otvorio bi mnogo prostora za Ročestija. Takođe, s obzirom da ima dobru igru leđima, skupljao bi odbrane i ostavljao našim šuterima mnogo bolje pozicije (Colton ima i dobar izlazni pas) i od toga bi verujem najviše profitirao Feldin dok bi u napad bili bolje uključeni i ostali igrači koji ne mogu da iskreiraju za sebe ali su jako dobri iz spot up situacija (Lazić, Dobrić, Dangubić).

E sada, zbog svega navedenog, ja mislim da bismo mi u velikoj meri sredili koncepciju igre i malo smirili i usporili napad, ne bismo morali toliko da divljamo i uzdamo se u šut za tri poena, imali bismo dobar balans spoljne i unutrašnje linije i imali bismo super kompatibilan centarski dvojac.

Zbog svega toga mislim da bi Colton bio izuzetno izuzetno dobro rešenje na poziciji centra.

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                        I koji ne moze da zastiti reket ni kad moja baba krene na ulaz?! Covek od 2,13 je za 30 utakmica prosle sezone imao 7 BLOKADA! Da posadis hrast u reket vise bi se lopti od njega odbilo u tih 30 utakmica, Ima razlog sto je covek jos uvek slobodan agent, a ekipe tipa Brose vape za centrom

Comment

• Originally posted by dradin View Post
                          Ne da bi nam legao, nego bi bio možda i savršen fit na ovaj tim.

Colton naravno ima svojih mana, pre svega u odbrani na nižim i bržim igračima i ponekad u odbrani od pika. Nije preveliki atleta, ali ima veliko telo koje dobro koristi.

U skoku bi pomogao pre svega zagrađivanjem, on je prošle godine imao 5.5 skokova po meču (Kuzmić je, recimo, imao 6.9 koliko se sećam).

Moje mišljenje je da bi nama Colton u velikoj velikoj meri pomogao u napadu, a samim tim i u celokupnoj postavci igre. Probaću ukratko da objasnim na šta mislim. Mi trenutno nemamo igrača koji može da postiže poene iz reketa, a to Colton jako dobro radi i uneo bi novu dimenziju u naš napad. Pored toga, on kroz karijeru ima oko 60% šuta za dva, što je jako visok procenat, a nama je u početku sezone šut za dva najveći problem u napadu. Ovakav tip igrača bi nam pre svega doneo sigurnost u teškim momentima utakmica kada bismo mogli da spuštamo loptu dole i stižemo do lakih poena. Pored toga, Colton je odličan pik igrač i otvorio bi mnogo prostora za Ročestija. Takođe, s obzirom da ima dobru igru leđima, skupljao bi odbrane i ostavljao našim šuterima mnogo bolje pozicije (Colton ima i dobar izlazni pas) i od toga bi verujem najviše profitirao Feldin dok bi u napad bili bolje uključeni i ostali igrači koji ne mogu da iskreiraju za sebe ali su jako dobri iz spot up situacija (Lazić, Dobrić, Dangubić).

E sada, zbog svega navedenog, ja mislim da bismo mi u velikoj meri sredili koncepciju igre i malo smirili i usporili napad, ne bismo morali toliko da divljamo i uzdamo se u šut za tri poena, imali bismo dobar balans spoljne i unutrašnje linije i imali bismo super kompatibilan centarski dvojac.

Zbog svega toga mislim da bi Colton bio izuzetno izuzetno dobro rešenje na poziciji centra.
                          Sve je to lepo, ali pogledaj moj prethodni post. Koliko god bi napad bio unapredjen, odbrana reketa i skok koji su nam najveci problem bi ostali nereseni. Imali bi mladog centra, koj je rupa u odbrani jer ne ume da zagradi, i gubi se u postavci, preuzimanju i rotacijama, i momka od 2,13 koji ne bi ispadao u odbrani, ali koji nikoga u odbrani ne moze odbrani kada udje u reket i koji skokove kupi samo na visinu, kao svojevrsne otpatke, kome je zagradjivanje i osecaj za skok potpuno strana kategorija. Uporedjivati njega i Kuzmica sem po visini je smesno, Kuzmic je jedan od najboljih defanzivnih centara u Evropi. Osim ako ne idemo na varijantu, da uvek utrpamo vise od protivnika, a mislim da nam ofanzivna kosarka nikako nece doneti dobro na duze staze. Zna se sta je Zvezdin stil igre i kako je postizala najvece uspehe - Hard defense and transition offense

Comment

• Najveci problem u napadu je potpuni nedostatak igre u reketu. Osim Bjelice mi na niskom postu ne postojimo. Ali bukvalno.
                            Sad gledam statistiku mi smo tim koji uzima suteve sa najdalje udaljenosti od kosa od svih EL timova.
                            U toku napada i odbrane nama je reket potpuno prazan i tu je ogroman problem.
                            Jer ko da skoci kada su nam Pero,Milko,Jankovic konstantno van 6,25 , Lesor konstantno na pola terena vata zamisljene protivnike.
                            Treba nam centar koji igra u reketu i pik igra sa njim de se odmotava KA KOSU a ne kao Milko,Pero i ekipa koji igraju pik i konstantno se otvaraju na sut spolja.
                            Last edited by Laza Kacanski; 26-10-17, 11:49.

Comment

• E Lazo svaka ti ki Njegoseva pravo u srz stvari.

Comment

• Moze Kolton, posto nam treba i cetvrti centar, jer smo sa dve cetvorke (od koje jedna prvi put igra ozb basket) bas dobro popunjeni na toj poziciji.

Comment

Working...
                                X