Šta je uopšte sa Milerom? Da nije zdrav ne bi prošao lekarske preglede kod švaba,Mitar evo igra i to dobro. Valjda je neko u klubu u kontaktu sa Mitrom on zna šta je u pitanju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Hogar View PostŠta je uopšte sa Milerom? Da nije zdrav ne bi prošao lekarske preglede kod švaba,Mitar evo igra i to dobro. Valjda je neko u klubu u kontaktu sa Mitrom on zna šta je u pitanju.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPrilično "fulaš" sa ovim upisom, ali dobro...to je tvoj stil.
Nije navijač dužan da "namakne" budžet, već onaj ko se prihvatio tog posla - Čović i upravni odbor. Navijač hoće/neće da dođe, može a ne mora da dođe, na klubu je da animira navijača a ne samo da očekuje da mu iz džepa uzme kintu (secikesa ekonomija).
Ko hoće, taj će i doći, jutros su ljudi objasnili imaju karte ali su daleko (bar su sa sezonskim pomogli budžet).
Što se tiče Vesića, neka ga tamo ako je, nama nikada i nije tzrebao a znamo kako smo se sa njim proveli.(Džaba mu novci, moji sinovci).
Real, CSKA, Armani...svi oni "žive" od ulaznica...jbt ko bi rekao, Barsa? A mi nećemo da pomognemo da Zvezda ima budžet, sram vas bilo navijači.
Fora je u tome sto su stvarno budale u upravi KKCZ (covic) sto se lepo ne povuce, dozvoli da neko drugi dodje koji ce da sipa milione, tada bi verovatno cene karata bile kao i komsijama po 300 dinara i sta ima tu navijac da finansira klub svojim ulaznicama, tu su manageri i tenderi i plasiranje para tamo gde treba sve radi radosti nasih navijaca. I tako sve do novog skidanja koseva i UPPRa u nekom novom sistemu.
Comment
-
Originally posted by Gudura View PostOdakle ti ova informacija? I sta ce nam centar bez skoka?
Colton naravno ima svojih mana, pre svega u odbrani na nižim i bržim igračima i ponekad u odbrani od pika. Nije preveliki atleta, ali ima veliko telo koje dobro koristi.
U skoku bi pomogao pre svega zagrađivanjem, on je prošle godine imao 5.5 skokova po meču (Kuzmić je, recimo, imao 6.9 koliko se sećam).
Moje mišljenje je da bi nama Colton u velikoj velikoj meri pomogao u napadu, a samim tim i u celokupnoj postavci igre. Probaću ukratko da objasnim na šta mislim. Mi trenutno nemamo igrača koji može da postiže poene iz reketa, a to Colton jako dobro radi i uneo bi novu dimenziju u naš napad. Pored toga, on kroz karijeru ima oko 60% šuta za dva, što je jako visok procenat, a nama je u početku sezone šut za dva najveći problem u napadu. Ovakav tip igrača bi nam pre svega doneo sigurnost u teškim momentima utakmica kada bismo mogli da spuštamo loptu dole i stižemo do lakih poena. Pored toga, Colton je odličan pik igrač i otvorio bi mnogo prostora za Ročestija. Takođe, s obzirom da ima dobru igru leđima, skupljao bi odbrane i ostavljao našim šuterima mnogo bolje pozicije (Colton ima i dobar izlazni pas) i od toga bi verujem najviše profitirao Feldin dok bi u napad bili bolje uključeni i ostali igrači koji ne mogu da iskreiraju za sebe ali su jako dobri iz spot up situacija (Lazić, Dobrić, Dangubić).
E sada, zbog svega navedenog, ja mislim da bismo mi u velikoj meri sredili koncepciju igre i malo smirili i usporili napad, ne bismo morali toliko da divljamo i uzdamo se u šut za tri poena, imali bismo dobar balans spoljne i unutrašnje linije i imali bismo super kompatibilan centarski dvojac.
Zbog svega toga mislim da bi Colton bio izuzetno izuzetno dobro rešenje na poziciji centra.
Comment
-
Originally posted by Gudura View PostOdakle ti ova informacija? I sta ce nam centar bez skoka?
Comment
-
Originally posted by dradin View PostNe da bi nam legao, nego bi bio možda i savršen fit na ovaj tim.
Colton naravno ima svojih mana, pre svega u odbrani na nižim i bržim igračima i ponekad u odbrani od pika. Nije preveliki atleta, ali ima veliko telo koje dobro koristi.
U skoku bi pomogao pre svega zagrađivanjem, on je prošle godine imao 5.5 skokova po meču (Kuzmić je, recimo, imao 6.9 koliko se sećam).
Moje mišljenje je da bi nama Colton u velikoj velikoj meri pomogao u napadu, a samim tim i u celokupnoj postavci igre. Probaću ukratko da objasnim na šta mislim. Mi trenutno nemamo igrača koji može da postiže poene iz reketa, a to Colton jako dobro radi i uneo bi novu dimenziju u naš napad. Pored toga, on kroz karijeru ima oko 60% šuta za dva, što je jako visok procenat, a nama je u početku sezone šut za dva najveći problem u napadu. Ovakav tip igrača bi nam pre svega doneo sigurnost u teškim momentima utakmica kada bismo mogli da spuštamo loptu dole i stižemo do lakih poena. Pored toga, Colton je odličan pik igrač i otvorio bi mnogo prostora za Ročestija. Takođe, s obzirom da ima dobru igru leđima, skupljao bi odbrane i ostavljao našim šuterima mnogo bolje pozicije (Colton ima i dobar izlazni pas) i od toga bi verujem najviše profitirao Feldin dok bi u napad bili bolje uključeni i ostali igrači koji ne mogu da iskreiraju za sebe ali su jako dobri iz spot up situacija (Lazić, Dobrić, Dangubić).
E sada, zbog svega navedenog, ja mislim da bismo mi u velikoj meri sredili koncepciju igre i malo smirili i usporili napad, ne bismo morali toliko da divljamo i uzdamo se u šut za tri poena, imali bismo dobar balans spoljne i unutrašnje linije i imali bismo super kompatibilan centarski dvojac.
Zbog svega toga mislim da bi Colton bio izuzetno izuzetno dobro rešenje na poziciji centra.
Comment
-
Najveci problem u napadu je potpuni nedostatak igre u reketu. Osim Bjelice mi na niskom postu ne postojimo. Ali bukvalno.
Sad gledam statistiku mi smo tim koji uzima suteve sa najdalje udaljenosti od kosa od svih EL timova.
U toku napada i odbrane nama je reket potpuno prazan i tu je ogroman problem.
Jer ko da skoci kada su nam Pero,Milko,Jankovic konstantno van 6,25 , Lesor konstantno na pola terena vata zamisljene protivnike.
Treba nam centar koji igra u reketu i pik igra sa njim de se odmotava KA KOSU a ne kao Milko,Pero i ekipa koji igraju pik i konstantno se otvaraju na sut spolja.Last edited by Laza Kacanski; 26-10-17, 11:49.
Comment
Comment