Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Source: Bamberg is giving strong consideration to release of forward Quincy Miller, who's been struggling to perform for BBL winners. Pre 33 min...

Red Star has been sniffing around its former All-Euroleague forward Quincy Miller, intruiged by Belgrade reunion, according to source. Pre 26 min...

David Pick...

Comment

• Nadavao sam se reputacije ljudima koji su skroz realni i koji su iznejli činjenice, nama Kvinsi sada ne treba, treba nam neko sa drugačijim assetima od onoga što on posjeduje. Ali ne mogu da se otrgnem emocijama, srce gazi mozak, želim svog Kvinsija!

Comment

• QM koji se već dve sezone koristi kao aksiom među navijačima kakav tip igrača tražiti i opet čitam komentare kako ne odgovara. Neverovatno i da čovek ne poveruje

Comment

• Originally posted by Боги View Post
          QM koji se već dve sezone koristi kao aksiom među navijačima kakav tip igrača tražiti i opet čitam komentare kako ne odgovara. Neverovatno i da čovek ne poveruje
          Misljenja a koja delim je da nam on ne bi resio najvece boljke a to su skok, odbrana pika, zastita obruca.
          Da je odlican igrac to ne sporim. Samo je pitanje koncepciskog slaganja njega sa postojecim rosterom.
          Mada Rocesti- Feldin - Laza- Miler -Lesor bi bila najbolja napadacka petorka koju smo imaki dugo vremena.

Comment

• Pa boga mi on pomaze i u skoku i u zastiti obruca sa slabe strane. Njemu fali odgovornosti ali on to sve i moze i zna. Da ne pricamo kakvu nam dimenziju dodatnu jos u napadu moze doneti. QM je po meni fantasticno resenje, a on i Lesor u Pioniru ili Areni ce biti lozenje do sad nevidjeno.

Comment

• ako je zdrav i ovi hoce da ga puste neka nam ga misko zapakuje u roku od odmah

Comment

• igramo na kos vise

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                  ako je zdrav i ovi hoce da ga puste neka nam ga misko zapakuje u roku od odmah
                  amin.
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Miler ako dodje, Alimpije moze da nakrivi sesir. Niko ga nece fermata dva posto...Po meni jeste potreban ali dole je igrac mnogo potrebniji..
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Miler ako dodje, Alimpije moze da nakrivi sesir. Niko ga nece fermata dva posto...Po meni jeste potreban ali dole je igrac mnogo potrebniji..
                      gde dole?
                      ako mislis na centra tu trenutno imas: lesort, jovanovic, antic plus bjelica kao neki 4/5
                      a na 4 imas jankovica koji je proslu utakmicu igrao 2min

Comment

• Nama da ponude Stef Karija rekli bi, tanak je u odbrani a i privatnik u napadu, nema asistenciju ko Marcus.

Comment

• Originally posted by Decembarski View Post
                          Nama da ponude Stef Karija rekli bi, tanak je u odbrani a i privatnik u napadu, nema asistenciju ko Marcus.
                          a i treba nam igrac dole

Comment

• Citajuci ovo " ne valja ovaj, ne valja onaj, sto smo doveli ovog a sto onog" sticem utisak da kod takvih nije problem roster, naci ce se neki novi "zrtveni jarac" uvek...nego je problem Covic...njemu zele da vide ledja...justsaying...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Decembarski View Post
                              Nama da ponude Stef Karija rekli bi, tanak je u odbrani a i privatnik u napadu, nema asistenciju ko Marcus.
                              A sto ne bi za razliku od vog besmislenog posta napisao zasto mislis da bi Miler bio dobro resenje. Sta bi doneo u igri itd, itd, itd

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                Misljenja a koja delim je da nam on ne bi resio najvece boljke a to su skok, odbrana pika, zastita obruca.

i to sto kazes, 7.5 skokova po tekmi i samo 2 rampe po mecu
                                tanko je to

Comment

Working...
                                X