Originally posted by mark it zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
-
Originally posted by mark it zero View PostNa koji tacno nacin "pojacavate" rivala? Nije mi bas najjasnije, poslednji put kada sam proveravao bio je slobodan igrac.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostPusti ga, laprdanje. Da ne pricam da Samuels nikako nije resenje za nase probleme, a to su skok i odbrana picka. Mozemo tako i Raduljicu da dovedemo, skup je i odlican pod kosem.
ali to moze na kraju da ispadne i dobro za nas
kkp preplati onog debeljana kao mi bjelicu, 700k za 2 godine...i time oslobodi obrada tomica
odlican igrac, sasvim komplementaran sa onim sto mi imamo u frontcourtu
Comment
-
Originally posted by canarian View PostPusti ga, laprdanje. Da ne pricam da Samuels nikako nije resenje za nase probleme, a to su skok i odbrana picka. Mozemo tako i Raduljicu da dovedemo, skup je i odlican pod kosem.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMa očajan igrač bre, u pravu si kao i Gos i Miler, teška borba za opstanak. Ok, bolje je ovako.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostNeka njih tamo, odlicno je sto je nisu u Zvezdi. Na sta bismo tek licili sa NWGom kao prvim plemejkerom i Samuelsom kao skakackom masinom u evroligi, bolje i da ne zamisljam.
Samjuels je nama bio ponudjen i ovog leta na 450 k, nasi su tada bili u pregovorima sa Kolten Iversonom i bio je potpisan predugovor sa Iversonom i dogovoreni svi detalji (one veceri kada su paljene grejalice kada je JJ tandem potpisao).U minut do 12 je Iverson odustao. Da su nasi hteli Samjuelsa uzeli bi ga mozda tada a ne sada kada je covek za dva meseca vec promenio dva kluba i ide ka trecem klubu koji ocigledno ima problema sa finansijama i u nemilosti je ove drzave. Covek dolazi u KKP da dobije minute i ne zbog para jer tako je u mogucnosti.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostSamjuels je nama bio ponudjen i ovog leta na 450 k, nasi su tada bili u pregovorima sa Kolten Iversonom i bio je potpisan predugovor sa Iversonom i dogovoreni svi detalji (one veceri kada su paljene grejalice kada je JJ tandem potpisao).U minut do 12 je Iverson odustao. Da su nasi hteli Samjuelsa uzeli bi ga mozda tada a ne sada kada je covek za dva meseca vec promenio dva kluba i ide ka trecem klubu koji ocigledno ima problema sa finansijama i u nemilosti je ove drzave. Covek dolazi u KKP da dobije minute i ne zbog para jer tako je u mogucnosti.
Salu na stranu. Bice ABA liga ove godine vrlo zanimjiva.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostNeka njih tamo, odlicno je sto je nisu u Zvezdi. Na sta bismo tek licili sa NWGom kao prvim plemejkerom i Samuelsom kao skakackom masinom u evroligi, bolje i da ne zamisljam.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPa predlozio sam da ga dovedemo mi, pošto mi se lično svidja kao igrač, to je sve.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Postimate na sk1 himki, djenka u startnih 5
Comment
Comment