Sledeći post u kojem bude uvrede upućene drugom forumašu biće sankcionisane, takođe izbegavajte ironiju u postovima ili će i tu morati da se primene mere.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Clash View PostPitanje za moderaciju, mogu li ja da otvorim sledeće teme:
-prelazni rok KKP 2017/18
-prelazni rok FMP 2017/18
-prelazni rok MEGA 2017/18
-prelazni rok Borac Čačak 2017/18
-prelazni rok IGOKEA 2017/18
-prelazni rok KARPOŠ 2017/18
Imam još neke na umu, ali ako može ovo za početak?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSledeći post u kojem bude uvrede upućene drugom forumašu biće sankcionisane, takođe izbegavajte ironiju u postovima ili će i tu morati da se primene mere.
Aj ne blamirajte se vise nego zatvarajte ovaj topik bar iz postovanja ptema onim momcima u timu koji se bore kako znaju i umeju dok mi dovodimo njihove zamene.
Comment
-
Ja ne razumem,ako vam smeta otvoreni prelazni rok,sto ga citate? zaobidjite ga i to je to...Prost primer,ne idem na temu kkp,jer me tamo nista aman bas ne zanima...nista uvredljivo za komsije,ali tako je,to sto me ne zanima,prosto izbegavam i to je to....tako kome smeta sto je otvorena ponovo ova tema,neka zaobidje i kraj price,a ne da se prozivate medjusobno kao klinci na komentarima od neke youtube pesme...
Comment
-
Ne bih ja tu ništa diro ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
katovano malo brdo dobrih igraca od pg do pf
zna li neko u cemu je problem sa trejom burkom da on ne moze nigde da zabode ugovor?Last edited by NateHuffman; 14-10-17, 21:33.
Comment
-
Koja kvota da ce Samardo Samuels da omasi skretanje i skrene levo kod Albukerkija ?Last edited by Decembarski; 15-10-17, 00:21.
Comment
-
Originally posted by Decembarski View PostKoja kvota da ce Samardo Samuels da omasi skretanje i skrene levo kod Albukerkija ?
Mi ako zelimo ove godine da pobedjujemo na kos vise (2015/16 sezona style) bolje da dovedemo ofanzivnu cetvorku, ako zelimo da spustamo protivnika na kos manje (kao u prosloj sezoni), treba nam petica koja ne ume u napadu, ali stiti obruc i skace.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment