Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostNovo ime se crta na kosarkaskoj mapi, realno mogao bi da uleti krajem Oktobra
[ATTACH=CONFIG]15429[/ATTACH]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostĆuti, svašta ljudi pričaju pa i da Goss i Miler igraju za male pare. Ps. Prvo slovo u rečenici se piše velikim slovom.
P.S. Ps se zapravo pise P.S. i skraceno je od post scriptum a ne od ps maco
P.P.S. odjebi u troskocima
Comment
-
seča je u punom jeku ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Braćo cigani, ljudi i moderacijo!
Koja je svrha ove teme?
Zatvarajte ovo, kakav je cilj nabrajanje igrača tokom cele godine?
Pa valjda je počela ABA, EL, valjda se prati košarka, igre i mečevi.
Bolest zvana prelazni rok je bila ograničena na par meseci, ovo je katastrofa.
Comment
-
Na forumu je receno da se dovodi jos jedan igrac.
Tako da,to je svrha ove teme. A igraci se nabrajaju jer cemo tog igraca ocigledno pokupiti posle kata.
Da tema nije ponovo otkljucana,niko ne bi ni pisao na njoj,niti bi na glavnoj temi bilo pomena o pojacanjima.
P.S.
Verujem da ce i Evans uci u razmatranje... Covek je atletski freak.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostNa forumu je receno da se dovodi jos jedan igrac.
Tako da,to je svrha ove teme. A igraci se nabrajaju jer cemo tog igraca ocigledno pokupiti posle kata.
Da tema nije ponovo otkljucana,niko ne bi ni pisao na njoj,niti bi na glavnoj temi bilo pomena o pojacanjima.
P.S.
Verujem da ce i Evans uci u razmatranje... Covek je atletski freak.
Comment
Comment