Za copy/paste mogu samo reći da je degute ali nije protiv pravilnika (dok ne počne da zatrpava temu).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ganac View PostJa recimo, verujem kao i većina na ovom forumu ne posećujemo druge forume (b92, RSB...) tako da ne znamo a i nije ni bitno da li je prenešeno sa drugog foruma. Vas dvojica bi mogli nekada i da "iskulirate" Valtera a ne da ga jurite po forumu i ocenjujete njegove upise (konstantno) a onda to može da se podvede pod stalkovanje.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostDruze Ganac, da 'prostis, ali moje pisanje ipak nemoj da nazivas kako jesi. Valteru se u životu obratih prvi put za Samarda Samuelsa, a to je bilo juce. Ne znam kojom potrebom si me nazvao stalkerom.
B= ne razumem (da 'prostiš ili da prostiš) u čemu je razlika?Last edited by nebitan; 10-10-17, 10:37.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostBiće da sam te pomešao sa forumašem canarian, izvini. Nisam te azvao stalkerom, već ako se nastavi da se može podvesti pod stalkovanje (mislim da je bitna razlika)
B= ne razumem (da 'prostiš ili da prostiš) u čemu je razlika?
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostGledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumimama, mi smo ko zmaj, za sad.
Poput Cedevite, bivseg Hemofarma etc
Comment
-
Originally posted by djuras View Postzasto krades tudje postove sa drugih foruma i ovde ih plasiras kao svoje?Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 10-10-17, 10:54.
Comment
-
Mislim da je vreme da se okrenete temi i upisima koji su vezani za naslov .SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostŠta je problem da neko napiše isto na dva foruma!? Ja kontam da smo na istoj strani iako se ne moramo imati isto mišljenje o svemu, nismo roboti. Neka dodje Miler pa šta god se pisalo.
Comment
-
U Kaunusu bih bio zadovoljan i sa zaostatkom na mecu manjim od deset razlike (tipa, tu smo negde, ali nikako da ih stignemo). Nismo mi dovoljno ni kvalitetni ni nastimovani za evroligaske meceve.
Originally posted by Hogar View PostŠta je problem da neko napiše isto na dva foruma!? Ja kontam da smo na istoj strani iako se ne moramo imati isto mišljenje o svemu, nismo roboti. Neka dodje Miler pa šta god se pisalo.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment