Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Za copy/paste mogu samo reći da je degute ali nije protiv pravilnika (dok ne počne da zatrpava temu).
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
      nije protiv pravilnika
      trebalo bi da bude, ali whatever...ionako ste pustili brlog, pa sto da ne i ovo

Comment

Ja recimo, verujem kao i većina na ovom forumu ne posećujemo druge forume (b92, RSB...) tako da ne znamo a i nije ni bitno da li je prenešeno sa drugog foruma. Vas dvojica bi mogli nekada i da "iskulirate" Valtera a ne da ga jurite po forumu i ocenjujete njegove upise (konstantno) a onda to može da se podvede pod stalkovanje.
        Druze Ganac, da 'prostis, ali moje pisanje ipak nemoj da nazivas kako jesi. Valteru se u životu obratih prvi put za Samarda Samuelsa, a to je bilo juce. Ne znam kojom potrebom si me nazvao stalkerom.

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
          Druze Ganac, da 'prostis, ali moje pisanje ipak nemoj da nazivas kako jesi. Valteru se u životu obratih prvi put za Samarda Samuelsa, a to je bilo juce. Ne znam kojom potrebom si me nazvao stalkerom.
          Biće da sam te pomešao sa forumašem canarian, izvini. Nisam te azvao stalkerom, već ako se nastavi da se može podvesti pod stalkovanje (mislim da je bitna razlika)
          B= ne razumem (da 'prostiš ili da prostiš) u čemu je razlika?
          Last edited by nebitan; 10-10-17, 10:37.
          Spoiler
          Nije umio da odstupi,
          Uračunato i u moj pad.

Comment

Biće da sam te pomešao sa forumašem canarian, izvini. Nisam te azvao stalkerom, već ako se nastavi da se može podvesti pod stalkovanje (mislim da je bitna razlika)
            B= ne razumem (da 'prostiš ili da prostiš) u čemu je razlika?
            Znam da nisi, zato sam i napisao moje pisanje, a ne mene. Da oprostis, moze tako? Jeb'o apostrof. (Tu bar znam da ide 'vako).

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
              Gledam ovaj Himki protiv Rige ... strašan tim su napravili, dobar trener, sve kockice složene al opet to ne izgleda sjajno.
              Pitam se šta li njihovi navijači pišu po forumima ma, mi smo ko zmaj, za sad.
              Oni nemaju navijace.
              Poput Cedevite, bivseg Hemofarma etc

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                zasto krades tudje postove sa drugih foruma i ovde ih plasiras kao svoje?
                Sta kradem, čemu ti napadi više, hajde iskuliraj malo , šta sam ukrao ako se poklapa nečiji stav ili mišljenej šta to je kradja, ja pišem i na još dva foruma mozda sam i tamo slično pisao. Uglavnom sad stvarno me smara više ta jurnjava, bar kad se tebi ne obraćam, uzivaj.
                Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 10-10-17, 10:54.

Comment

• Mislim da je vreme da se okrenete temi i upisima koji su vezani za naslov .
                  Spoiler
                  Nije umio da odstupi,
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

• Mislim da se još čeka oko tog igrača, da se ipak da prostora pa i Kešelju iako moram da priznam i sam sam očekivao više. Ok ako treba još vremena u redu, ako je tu na ime i na neki svoj minuli rad teško u sportu toga nema.

Comment

• Šta je problem da neko napiše isto na dva foruma!? Ja kontam da smo na istoj strani iako se ne moramo imati isto mišljenje o svemu, nismo roboti. Neka dodje Miler pa šta god se pisalo.

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
                        Šta je problem da neko napiše isto na dva foruma!? Ja kontam da smo na istoj strani iako se ne moramo imati isto mišljenje o svemu, nismo roboti. Neka dodje Miler pa šta god se pisalo.
                        I ja bi voleo iskreno Kvinsija, mislim da on ovde ipak zna sistem, grad , navijače a i verujem da bi igrao sa manje pritiska nego u Makabiju. Samo je pitanje oko zdravlja , ne znam kako stoji sad sa tim.

Comment

• Ne bi Kvinsi prošao preglede u Bambergu da nije zdrav(glava ne ulazi u ovo). Inače mi Trinkijeri čudno sastavio tim ove godine. Nama bi pokrio mnogo toga što fali.

Comment

• dajte tog kvinsija i da zatvaramo radnju

Comment

• Kvinsi kad bi se vratio bio bi kao mače koje su držali zatvoreno danima u šupi i sad ga pustili na slobodu. Ne bi sreći bilo kraja. Mislio bi da se jede sve što leti. U svakom bi slučaju bila odlična zabava. Voleo bih to da vidim.

Comment

• U Kaunusu bih bio zadovoljan i sa zaostatkom na mecu manjim od deset razlike (tipa, tu smo negde, ali nikako da ih stignemo). Nismo mi dovoljno ni kvalitetni ni nastimovani za evroligaske meceve.

Originally posted by Hogar View Post
                                Šta je problem da neko napiše isto na dva foruma!? Ja kontam da smo na istoj strani iako se ne moramo imati isto mišljenje o svemu, nismo roboti. Neka dodje Miler pa šta god se pisalo.
                                Ma nikakav problem, naravno. Nikakav problem nije cak ni iskopirati necije misljenje (iako bi trebalo da se stavi u citat ili tako nesto). Ovde se radi o tome da je u postu navedeno "kako sam cuo" i "ono sto sam cuo", pa sam stavio citate sa drugog foruma da potvrde da ima te price i da bi forumasi znali da li mogu nekom da veruje ili ne. To je sve.
                                You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

Working...
                                X