Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Pera je lik kome kazes samo jednu stavar "Taj i taj ne sme da da kos..." i onda Pera istog posalje u sanitet ili lik vise ne trazi loptu do kraja tekme To je Perina odbrana realno
    Iskreno, šta rade Bobiju na EP i sudije to dopuštaju, ovo mi se veoma dopada!

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post

Ovako nesto?
      Samo da ne bude ovako.

Comment

• Jel zna neko zasto ndur nije igrao prptiv mozambika? Da nije na putu za bg da potpise ugovor?

Comment

• Za male pare je motivisani Pero nevidjeni jackpot. Da zna, zna, bez rasprave. Da hoce, hoce, inace ne bi dolazio. Pitanje je samo koliko moze. Ako je za 10-15 minuta u fulu, i Laki ce kupiti majicu.
          Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Daj i tog Ndoura pa da zatvaramo rostet.

Comment

• Nema potrebe za laznim nadama. Ndour je preskocio utakmicu zbog manje povrede.

Comment

• Zar stvarno mislite da će još neko doći? Ma nema šanse, a ni mesta, roster je kompletiran. Pero velkom!

Comment

• Čitam vas i nešto razmišljam, ala smo mi najebali ove sezone. 15 igrača. Svaki po 15 mana. To kad se pomnoži ispadne ihaj.
                  Dao bih jedan savet svima vama koji nikada ni sa čim niste zadovoljni (sem Kalemegdana u junu), malo pozitivne energije učiniće vam život lepšim. Godinama u nazad čitam iste stvari, a mi sve uspešniji. Iskreno ne razumem navijača (čoveka) koji svakom igraču traži što više mana može, i daje sumorne prognoze. Koja je vaša poenta praćenja Crvene Zvezde?

Comment

• Izgleda da je to to,rodilo se valja ga ljuljati,napred ciganarijo do F-4 u junu

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
                      Zar stvarno mislite da će još neko doći? Ma nema šanse, a ni mesta, roster je kompletiran. Pero velkom!
                      Za kvalitetnog igraca uvek ima mesta.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                        Za male pare je motivisani Pero nevidjeni jackpot. Da zna, zna, bez rasprave. Da hoce, hoce, inace ne bi dolazio. Pitanje je samo koliko moze. Ako je za 10-15 minuta u fulu, i Laki ce kupiti majicu.
                        Taj rad ... ovo za Lakija
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Schtrumph View Post
                          Čitam vas i nešto razmišljam, ala smo mi najebali ove sezone. 15 igrača. Svaki po 15 mana. To kad se pomnoži ispadne ihaj.
                          Dao bih jedan savet svima vama koji nikada ni sa čim niste zadovoljni (sem Kalemegdana u junu), malo pozitivne energije učiniće vam život lepšim. Godinama u nazad čitam iste stvari, a mi sve uspešniji. Iskreno ne razumem navijača (čoveka) koji svakom igraču traži što više mana može, i daje sumorne prognoze. Koja je vaša poenta praćenja Crvene Zvezde?
                          Nikada i nikome blanko podrska. Takav mi je stav prema svim sferama zivota, ako smem da budem lican.

Comment

• Pero je klasa, ali ne mogu se oteti utisku da gazda nije nista naucio iz slucaja bjelica. Dzons bi na ovaj roster u odnosu na pera bio premija. Generalno smo jako visoka ekipa ali sem lesora mi nemamo skok! A ofanzivni uopste!

Comment

• To je to.
                              Roster za zakljucen.Nece biti dolazaka osim ne daj boze povreda.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                To je to.
                                Roster za zakljucen.Nece biti dolazaka osim ne daj boze povreda.
                                Mislim da ce posle dve EL utakmice biti panika da se nadje visoki igrac koji iole moze skok da pokupi. Ali hajde, sta ja znam, bitno da se lozi.

Comment

Working...
                                X