Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kazu da Pero igra za bas smesne novce, i da je dosao da pomogne koliko moze i da na kraju sezone zavrsi karijeru.Ne bi me iznenadio jos jedan dolazak, mozda sad, mozda nakon cistke u NBA.
    Last edited by Manda77; 11-09-17, 21:23.

Comment

• Eh kad bi mogli svi samo klimaj glavom i tapsi kad nasi dadu kos. A onda kad su dva poraza za redom se ni ne dolazi jer jelte sta ce ti takva negativnost u zivotu. Neki ljudi vole i kosarku i gledaju Zvezdu kroz prizmu tog sporta a ne samo slepa podrska i ajmo nasi.

Comment

• Originally posted by Schtrumph View Post
        Čitam vas i nešto razmišljam, ala smo mi najebali ove sezone. 15 igrača. Svaki po 15 mana. To kad se pomnoži ispadne ihaj.
        Dao bih jedan savet svima vama koji nikada ni sa čim niste zadovoljni (sem Kalemegdana u junu), malo pozitivne energije učiniće vam život lepšim. Godinama u nazad čitam iste stvari, a mi sve uspešniji. Iskreno ne razumem navijača (čoveka) koji svakom igraču traži što više mana može, i daje sumorne prognoze. Koja je vaša poenta praćenja Crvene Zvezde?
        Pise se Crvena zvezda.

Comment

• Ljudi opustite se ne vidim čemu tenzija. Pero je odličan potpis. Ako bude falio igrač pokupićemo ga tokom sezone, ne bi nam bio prvi put. Polako samo.

Comment

• Gori od Mitrovica ne moze biti.

Comment

• Tko je sve dosao u Zvezdu? Jbg ko padobranac al da ne listam

Comment

• Originally posted by crni_redstar View Post
                Pise se Crvena zvezda.
                Ne

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                  Tko je sve dosao u Zvezdu? Jbg ko padobranac al da ne listam

Kešelj, Janković, Jovanović, Radičević, Feldeinе, Lessort, Rochestie i Antić.
                  UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• U pizdu materinu.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Samo kad se zavrsio ovaj prelazni rok i sva ova nagadjanja i prizivanja...jos da izdrzimo malo ovog "avansnog kukanja" pa da se zavrti masina...
                      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                        U pizdu materinu.
                        .
                        Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Задовољан сам прелазним, када би имали преко 10 победа у ЕЛ био бих и више него задовољан. Уз малу дозу среће, зашто да не нападнемо и топ8?

Comment

• Originally posted by kokodakalo1 View Post
                            Mislim da se Radicevicev potencijal mnogo podcenjuje ili jednostavno ne poznaje. E sad, ni ja nisam neki vrstan poznavalac mladjih selekcija, ali moj prijatelj, koji od kosarke najvise prati upravo mlade kategorije i koji je do sada nepogresivo prevideo karijere Gudurica, Dobrica, Simanica i mnogih drugih mi tvrdi da je ono sto je Radicevic pokazivao kao mlad bilo vrhunski i da od njega ocekuje jako, jako puno. Ako je on u pravu mi imamo komfor na pleju da tokom sezone, uz Radicevica, skolujemo jos jednog mladog pleja i dobijemo dva vrhunska igraca na najosetljivijoj poziciji na malo duze staze. Godinama vec svake godine trazimo jednog pleja, ako sledece sezone to ne budeo morali, to ce nam ostaviti ogroman prostor za nadogradnju tima. Sve ovo je pod uslovom da potpisemo nekom mladog pleja na dve ili cak tri sezone. Uz trenutne ugovore, a gotovo svi su visegodisnji, uz izvestan povratak Ristica, verovatno isto na visegodisnji ugovor, mi dobijamo jako lep materijal za buducnost.
                            Ovo sam napisao 08.08. i i dalje stojim iza toga.

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
                              Za kvalitetnog igraca uvek ima mesta.
                              Imamo ih već dovoljno.

Comment

• Generalno smo doveli igrača da igra nešto malo i završi karijeru kod nas. Ispunili smo mu zelju. Trebala nam je četvorka/petica koja se ne zove Pero Antić. Nije mi realno da dovedemo još nekog igrača. Jedino da se raskine ugovor sa Jovanovićem pa onda mada nije to realna priča nikako.

Comment

Working...
                                X