Originally posted by Nebojsa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Originally posted by Nebojsa View PostOnda ok, izvini, ako si svestan da je nebulozaMogu slobodno tako da preimenuju stranicu.
Comment
-
Originally posted by kokodakalo1 View PostOvo za suterski potencijal i nije bas u potpunosti tacno. Mislim da Radicevic nije nista losiji suter od Woltersa, zatim na dvojci smo prosle godine imali, kao rezerve Gudurica i Lazica (racunam da je Djenka bio noseci na toj poziciji), ove godine su rezerve Feldinu isti taj Lazic i Dobric, ispada da je napravljena rokada Guduric - Dobric. Ovde mogu i da prihvatim. Na trojci smo imali Dangubica, koji je pocinjao utakmice i recimo Simona kao rezervu, iako je vecinu vremena provodio a poziciji 4. Ovde je umesto Simona tu Keselj. Svakako proslogodisnji Simon, bez obzira na to kako ce Keselj odigrati, jer ono sto je Simon igrao prosle sezone je bilo tako retko, da ne verujem da cemo skoro opet gledati. Videcemo kako ce Alimpijevic u reketu kombinovati, ali mi mirise da ce Bjelica i Jankovic igrati na cetvorci, a Pero i Lesort na petici. E sad i Bjelica i Jankovic umeju da odapnu i moze se reci da imaju solidan sut, sto se za Mitrovica ne moze reci, a sa Perom na petici mi dobijamo sut i sa te pozicije, mada je i Bjelica umeo da sutira i prosle godine.
Na stranu sto necemo gledati bas takvu podelu, vec miks onih koji pocinju i onih koji ih menjaju. Sa odlicnim suterima, sto Feldin i Rocesti jesu, plus sto mislim da je Dangin sut pre povrede prosle godine bio izuzetno pouzdan. Dobric isto ume da podesi pracku, Lazic gotovo da ne promasuje kada je sam u uglu. Mislim da cemo biti potentni u sutu. Pre svega na poziciji pleja, gde smo prosle godine bili prilicno tanki, jer i Jovic i Wolters nisu vrsni suteri.
Comment
-
Felipe Rejes je bolje igrao sa 35 nego sa 30 god...ne mozete nekog tek tako proglasavati penzionerom. Al ajd, da ne smaram vise. Nije mi zelja da trolam, samo sam bas srecan sto se vratio. Nadao sam se i prosle sezone ali dobro je i sada. Uveren sam da ce vas sve razuvjeriti. Laka vi noc i ugodno caskanje ko ostaje
Comment
-
Ja sam već napisao da nemam nista protiv Pere i da mislim da ce on svoju rolu odraditi, ali da nam njegov potpis nije resio nijedan problem koji smo do tad imali. A to je pozicija startne cetvorke koja ce imati skok, poene i sposobnost da juri protivnicke cetvorke spolja. Ako se za to nema, nema se. Ali svrsavati na Peru kao neko čudo jer eto delija je i ima popunjenu biografiju to mi je bas glupo.
Edit: A briga za Perine godine proistice iz toga sto se muci dosta sa malim povredama i veoma je istroseno izgledao prošle godine. Za razliku od tih nekih drugih dugoročnih igrača.Last edited by Chupa; 11-09-17, 22:56.
Comment
-
Many clavera
On je napredovao i svake godine bio bolji. Uostalom ako si gledao Zvezdu ovih godina, video si i njega protiv nas i kako je igrao. Imao je dobru sezonu i u Kubanu prosle godine. On tek ulazi sada u svoj prime.
Pa po toj logici onda nam je nedostupan, jer ce potpisati za neki klub sa velikim budzetom iz El ?Last edited by many men; 11-09-17, 22:57.
Comment
-
Originally posted by Srdjan88 View PostI ove god bi to imao da je imao minute iz te sezone. Pisete o njemu kao da dolazi iz Fuenlabrade jbt.
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostJa sam već napisao da nemam nista protiv Pere i da mislim da ce on svoju rolu odraditi, ali da nam njegov potpis nije resio nijedan problem koji smo do tad imali. A to je pozicija startne cetvorke koja ce imati skok, poene i sposobnost da juri protivnicke cetvorke spolja. Ako se za to nema, nema se. Ali svrsavati na Peru kao neko čudo jer eto delija je i ima popunjenu biografiju to mi je bas glupo.
Edit: A briga za Perine godine proistice iz toga sto se muci dosta sa malim povredama i veoma je istroseno izgledao prošle godine. Za razliku od tih nekih drugih dugoročnih ihraca.
Comment
-
Originally posted by many men View PostPa po toj logici onda nam je nedostupan, jer ce potpisati za neki klub sa velikim budzetom iz El ?
Pogotovu sto Pera mora da igra centra ocigledno, jer ce Bjelica na 4.Last edited by MannyCalavera; 11-09-17, 23:00.
Comment
Comment