Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nebojsa View Post
    Spoiler
    Hajde, hajde, nismo veverice. Plus je to u sustini rang Zadruga u odnosu na ostale Zvezdine fan strane. Ne zasluzuju dzabe reklamu.
    Ne kontam šta znači ovo "Nismo veverice". Ušao u taj članak i pročitao tu nebulozu i podelio je ovde. To je to.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
      Ne kontam šta znači ovo "Nismo veverice". Ušao u taj članak i pročitao tu nebulozu i podelio je ovde. To je to.
      Onda ok, izvini, ako si svestan da je nebuloza Mogu slobodno tako da preimenuju stranicu.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Љиди, доста препуцавања.
        Ми нисмо имали лове за КЏ и пре Рочестија.
        Сад кад је тај плеј дошао, ТЕК САДА НЕМАМО ЛОВЕ ЗА ЊЕГА!
        Перо је јефтинији неколико пута у садашњости!
        Колико је то добро или лоше, видећемо, врло брзо.
        Ако не буде ишло, биће Софо модел.....
        Лаку ноћ вам желим.

Comment

• Ukoliko dodje stvarno do toga da će Jovanović u FMP-u a mi dovedemo još neku tamnu ZVER, samo onda bi ovaj deka Antić dobijao smisao neki.

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
            Onda ok, izvini, ako si svestan da je nebuloza Mogu slobodno tako da preimenuju stranicu.
            A naravno da je nebuloza. Zato sam i podelio ovde. Nisam mogao da verujem da neko pokušava kao neki kvazi "stručni tekst" da napiše a on se sastoji iz ovakvih stvari.

Comment

• Originally posted by kokodakalo1 View Post
              Ovo za suterski potencijal i nije bas u potpunosti tacno. Mislim da Radicevic nije nista losiji suter od Woltersa, zatim na dvojci smo prosle godine imali, kao rezerve Gudurica i Lazica (racunam da je Djenka bio noseci na toj poziciji), ove godine su rezerve Feldinu isti taj Lazic i Dobric, ispada da je napravljena rokada Guduric - Dobric. Ovde mogu i da prihvatim. Na trojci smo imali Dangubica, koji je pocinjao utakmice i recimo Simona kao rezervu, iako je vecinu vremena provodio a poziciji 4. Ovde je umesto Simona tu Keselj. Svakako proslogodisnji Simon, bez obzira na to kako ce Keselj odigrati, jer ono sto je Simon igrao prosle sezone je bilo tako retko, da ne verujem da cemo skoro opet gledati. Videcemo kako ce Alimpijevic u reketu kombinovati, ali mi mirise da ce Bjelica i Jankovic igrati na cetvorci, a Pero i Lesort na petici. E sad i Bjelica i Jankovic umeju da odapnu i moze se reci da imaju solidan sut, sto se za Mitrovica ne moze reci, a sa Perom na petici mi dobijamo sut i sa te pozicije, mada je i Bjelica umeo da sutira i prosle godine.
              Na stranu sto necemo gledati bas takvu podelu, vec miks onih koji pocinju i onih koji ih menjaju. Sa odlicnim suterima, sto Feldin i Rocesti jesu, plus sto mislim da je Dangin sut pre povrede prosle godine bio izuzetno pouzdan. Dobric isto ume da podesi pracku, Lazic gotovo da ne promasuje kada je sam u uglu. Mislim da cemo biti potentni u sutu. Pre svega na poziciji pleja, gde smo prosle godine bili prilicno tanki, jer i Jovic i Wolters nisu vrsni suteri.
              Gresis samo u jednoj stvari, koliko suteva su uzimali taj Guduric i Simonovic? Maltene sve u toj drugoj postavi, tako da ce se njihov suterski nedostatak osetiti itekako. I Radicevic je dosta losiji suter od Woltersa. Ima druge kvalitet ali suter nije, ciglar je. Na nivou Jovica pre par godina. Dzabe ti dobijes Perin sut za 3 kad ce ih uzeti koliko 2 komada? Dva najveca volume sutera iz ekipe (Gudura i Simon) su napustili tim a zamene u tom pogledu su im Dobric i Keselj.

Comment

• Felipe Rejes je bolje igrao sa 35 nego sa 30 god...ne mozete nekog tek tako proglasavati penzionerom. Al ajd, da ne smaram vise. Nije mi zelja da trolam, samo sam bas srecan sto se vratio. Nadao sam se i prosle sezone ali dobro je i sada. Uveren sam da ce vas sve razuvjeriti. Laka vi noc i ugodno caskanje ko ostaje

Comment

• Ja sam već napisao da nemam nista protiv Pere i da mislim da ce on svoju rolu odraditi, ali da nam njegov potpis nije resio nijedan problem koji smo do tad imali. A to je pozicija startne cetvorke koja ce imati skok, poene i sposobnost da juri protivnicke cetvorke spolja. Ako se za to nema, nema se. Ali svrsavati na Peru kao neko čudo jer eto delija je i ima popunjenu biografiju to mi je bas glupo.

Edit: A briga za Perine godine proistice iz toga sto se muci dosta sa malim povredama i veoma je istroseno izgledao prošle godine. Za razliku od tih nekih drugih dugoročnih igrača.
                  Last edited by Chupa; 11-09-17, 22:56.

Comment

• Many clavera
                    On je napredovao i svake godine bio bolji. Uostalom ako si gledao Zvezdu ovih godina, video si i njega protiv nas i kako je igrao. Imao je dobru sezonu i u Kubanu prosle godine. On tek ulazi sada u svoj prime.
                    [/QUOTE]

Pa po toj logici onda nam je nedostupan, jer ce potpisati za neki klub sa velikim budzetom iz El ?
                    Last edited by many men; 11-09-17, 22:57.

Comment

• Originally posted by Srdjan88 View Post
                      I ove god bi to imao da je imao minute iz te sezone. Pisete o njemu kao da dolazi iz Fuenlabrade jbt.
                      Zasto nije? Kuburili su sa povredama u Feneru i bilo je prostora. Gde su mi bili minuti, a da na klupi. Jer brale sutira 35% iz igre, jer igru nema ledjima kosu, niti moze nesto iz picka ili tranzicije da odigra. Zna da postavi blok i sklizne guzicu na liniju za 3.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                        Jedva cekam da cujem kako ce posle nekoliko 20+ poraza...
                        Blago tebi, ti bar imas cemu da se nadas.
                        Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Ako ne dovodimo nijoga vise, postoji mogucnost da ce kes na 4 i da ce tada da igramo tranziciju. Jbem li ga odoh da spavam covicu siso dovedi dzonsa. Laku noc dobri ljudi.

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                            Ja sam već napisao da nemam nista protiv Pere i da mislim da ce on svoju rolu odraditi, ali da nam njegov potpis nije resio nijedan problem koji smo do tad imali. A to je pozicija startne cetvorke koja ce imati skok, poene i sposobnost da juri protivnicke cetvorke spolja. Ako se za to nema, nema se. Ali svrsavati na Peru kao neko čudo jer eto delija je i ima popunjenu biografiju to mi je bas glupo.

Edit: A briga za Perine godine proistice iz toga sto se muci dosta sa malim povredama i veoma je istroseno izgledao prošle godine. Za razliku od tih nekih drugih dugoročnih ihraca.
                            Dolazi jos jedan igrac, jedino pitanje koje se postavlaj je da li dolazi odma ili ce se sacekati neko vreme.

Comment

• Ljudi, ako ce vam biti lakse pomislite je Efes mogao da bira, a izabrao Stimca

Comment

• Originally posted by many men View Post
                                Pa po toj logici onda nam je nedostupan, jer ce potpisati za neki klub sa velikim budzetom iz El ?
                                Kuban je ekipa sa velikim budzetom (vecim od nas). Uostalom kao sto vidis nije potpisao za nas, iako smo EL ekipa a Kuban nije. On nije vrhunska cetvorka za EL, ali je bolji od svega sto trenutno imamo na rosteru. Bio bi nam pojacanje sigurno. Opet ja sam za neka druga resenje iz NBA cut/D Lige koje smo ranije pominjali ali u prici Jones ili bez njega a samo s Perom, nemam ni trunku sumnje sta je ispravno.

Pogotovu sto Pera mora da igra centra ocigledno, jer ce Bjelica na 4.
                                Last edited by MannyCalavera; 11-09-17, 23:00.

Comment

Working...
                                X