Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kankkunen View Post
    E sad može Džons, al Perry
    Moze recimo i Justin Doellman, da zacementiramo tu skok igru do kraja. Da se zna i vidi

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
      Moze recimo i Justin Doellman, da zacementiramo tu skok igru do kraja. Da se zna i vidi
      Neispravan mu pasoš ... nego, daj neko ime da popunimo slagalicu.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Боги View Post
        Pominje se amerikanac, niko ne zna ime i da razotkrijem sve tajne, nije na unutrašnjim pozicijima. Ne pitajte me ništa, ni meni nije jasno
        Auuu... Pa gde cemo smestiti beka ljudi moji, ajde nekako trojku da iskombinujemo, ali samo ako ima neke karakteristike cetvorke.

Tipa Kalinic..

Comment

• Originally posted by Боги View Post
          Pominje se amerikanac, niko ne zna ime i da razotkrijem sve tajne, nije na unutrašnjim pozicijima. Ne pitajte me ništa, ni meni nije jasno
          Aha, važi, hvala puno na informaciji

Comment

• Mogli bi i Diamantidisa da aktiviramo, ipak je to klasa od igrača. Radanov može još malo da iskulira.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Sto se skoka tice, trebalo bi ljudi malo da se prisete da su nam prosle godine u drugoj petorci reket gradili Bjelica i Simonovic, jedina gora opcija od toga je da nam ga grade Lekavicius i Nikola Rebic. Ne vidim nijednu kombinaciju ovih visokih igraca koje trenutno imamo da je toliko inferiorna u skoku u odnosu na taj dinamik duo.

Pisali smo o tome pre nego sto je Rocesti potpisao, ekipa je jednostavno bila isuvise mlada i neiskusna da bi se sa njom imali neki preveliki ciljevi, a jos na to nam je i trener pocetnik. Cenim da je finis prelaznog roka protekao u tome da se taj problem resi dovodjenjem dvojice iskusnih i namazanih igraca koji ce biti trener na parketu kad kola krenu nizbrdo. Zdravi i motivisani Pero Antic, da se ne zajebavamo, je igracina za sve ove igrace koje imamo a bogme i za ove koji su se vrteli kao potencijalna pojacanja. Ta prica o tome da je los defanzivac je potpuno sumanuta, covek je cak i u NBA ligi imao odlican defanzivni rejting. Od njega svakako ne treba ocekivati pozamasnu minutazu u ABA ligi i ne znam kakvo krvavljenje kolena na svakoj utakmici ali za to imamo dosta municije, ono sto mozete da se kladite je da ce upravo taj Pero Antic biti na parketu kad krenu gace da se tresu u Zalgirio Areni ili Tel Avivu.

Ostaje, naravno, Perova krstenica, motivacija i dosije povreda kao potencijalni problem ali ako ga budemo pametno koristili ne sumnjam da ce biti ozbiljno pojacanje. Daleko je on od pozicije "pojacanja sa shipke".
              Last edited by taliesin; 12-09-17, 00:00.
              Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by StefDs View Post
                Auuu... Pa gde cemo smestiti beka ljudi moji, ajde nekako trojku da iskombinujemo, ali samo ako ima neke karakteristike cetvorke.

Tipa Kalinic..
                Imamo manje bekova nego centara

Comment

• A sada razmišljam i nikako ne mogu da sročim u glavi da ćemo stvarno da dovedemo nekog ko nije četvorka ili petica. Mislim nzm, jedino na Dobrića da se ne računa.

Comment

• Originally posted by crni_redstar View Post
                    Znaci koga god cova da dofura mi moramo da budemo srecni? Pa i tog samardzijskog je doveo-jesi bio srecan tada?
                    Jesam,mislio sam da je dobar...za ovog znam da je dobar.

Comment

• Ogromno iskustvo ne samo na utakmici, već i na treningu, svačionici ...
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Wingwalker View Post
                        Da nam je Pero živ i zdrav i da mu lepo stoji dres.
                        Očigledno da sa Kevinom nie u istom cenovnom rangu, što je možda i presudilo,
                        posebno nakon otvaranja za Ročestija ili eventualnih planova za još jednog visokog.
                        Na kraju...gruba kalkulacija je da nas Kešelj i Pero u paketu ove sezone koštaju manje od Boriše.
                        ali zato Jovanović u FMP i fantazi trejd Bjelica - Kevin bi već bio Dirty dancing kind of shit on so many levels...
                        A sto bi Jovanovica u FMP, kad menjas Milka za Kevina?
                        Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                          Neispravan mu pasoš ... nego, daj neko ime da popunimo slagalicu.
                          Brat crni sa Nevade, uvek jebeni Cameron Oliver

Comment

• Originally posted by Konjokradica View Post
                            Svetsko i evropsko ime... Cemu toliko lozenje jbt. Potcenjujete Zvezdu kao klub tim klinackim lozenjem. Delujete kao oni klinci sto misle da u Nba igraju vanzemaljci.

Ovo me podseca na to kad je Ajzea Ostin potpisao pa se ljudi lozili da ce biti mvp evrolige za koju godinu, ili kad je Sofo potpisao pa opet lozenje bilo. I Rakocevic se vratio u Zvezdu pa znamo kako se zavrsilo, nemojte od Antica da pravite O'Nila.
                            A sta je lozenje na Kevina fucking Dzonsa ako je lozenje na Antica klinacko? Pampers lozenje?
                            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Bolje gledajte te swingman-e i sklapajte puzle..

#justsayin

Comment

• Abe uskoro deli samare.
                                Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

Working...