Originally posted by MannyCalavera
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
Originally posted by Боги View PostBolje gledajte te swingman-e i sklapajte puzle..
#justsayinEveryone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Da se pravi FMP-2, neće imati mesta za sveNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostMogli smo neku izbeglicu sa Floride, kod njih su skok i odbrana sveto pismo, bar je nekad bilo ...Nije sa Floride a i ne zna odbranu da pika. S druge strane ima u CV-u ovu guzatu, to nema cak ni Pero. Mora da valja
Comment
-
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostA sada razmišljam i nikako ne mogu da sročim u glavi da ćemo stvarno da dovedemo nekog ko nije četvorka ili petica. Mislim nzm, jedino na Kešelja da se ne računa.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Možda će Laza u Bajern, Kari oduševljen novouspostavljenom hemijom između selektora i Branka rešio da odreši kesu i plati obeštećenje, imaćemo za još dva igrača. Traže se isključivo igrači sa NBA iskustvom i prosečnom minutažom do 15 minuta u prošloj sezoni.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Meni ovo mirise na Cleantonya Earlya. Racuna se kao trojka preko bare, krpi taj prostor 3/4, a nekako mi se coni da je i pvo sa Perom izvuceno paralelno sa njegovim problemima u AEKu. E sad, to sto kazem da mi tako izgleda ne znaci da sam odusevljen, ali je neophodno dovesti jos nekog ko moze dole. Mislim da bi N'Dour savrseno legao na ovaj roster, ali kao i uvek, pitanje je cena.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Nebojsa View PostMeni ovo mirise na Cleantonya Earlya. Racuna se kao trojka preko bare, krpi taj prostor 3/4, a nekako mi se coni da je i pvo sa Perom izvuceno paralelno sa njegovim problemima u AEKu. E sad, to sto kazem da mi tako izgleda ne znaci da sam odusevljen, ali je neophodno dovesti jos nekog ko moze dole. Mislim da bi N'Dour savrseno legao na ovaj roster, ali kao i uvek, pitanje je cena.
Comment
Comment