Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by 011 View Post
    Ne razumem zasto se smatra toliko negativnim kada neko pita koliko ce primati Antic u zvezdi? Niko ga ne napada, niti to neko zeli da zna da bi ga osudjivao ili sta vec, mene bas zanima zbog toga sto je mogao da ostane u feneru i da uzme milion, a dosao je u zvezdu. Nema razloga da se ne zna, kada se zna za dosta ostalih igraca, mislim da je neko pisao za sve igrace koji su dosli letos u zvezdu koliko ce zaradjivati.
    Nije problem da se pita ali mi nije jasno sta ce ti ta besmislena informacija. Ni tebe niko na forumu ne pita koliko zaradjujes. Hoces li manje da uzivas u kosarci ako je Antic placen 10.000 evra vise ili manje?
    Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Ja zaista ne mogu da shvatim neciju potrebu i opsednutost za informacijom ko koliko prima.
      Jel ga mi placamo pa da moramo da znamo.
      Ima uklubu ciji je to posao i ko ce da razbija glavu o tome.
      Tako iz sezone u sezonu kao da sto rece Talesin ce mi biti gore ili bolje ako znam koliko prima.
      Prima onoliko koliko mu klub da i tacka.
      Meni ni iz dzepa ni u dzep.
      Meni je samo jedna bitna stvar njegova igra i ponasanje na parketu, i drugo me apsolutno ne interesuje.
      i dajte ljudi prestanite da zadirete u necije dzepove i novcanike okrenite se jednom vise kosarci.
      Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• To je ona potreba da se "pravdamo" sto trosimo "krvavo zaradjen novac poreskih obveznika", koju smo nasledili od komsija...Da objasnimo kako kod nas ustvari igraju za ljubav, vecnost, za otpor prema "prljavim kapitalistima" koji sipaju desetine miliona u ekipe pa opet ne mogu da nas pobede...Grozio sam se te " mitologije" i nikako ne bih voleo da to ponavljamo...
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Mene lično ne interesuje koliko ko zarađuje, ali malo je nepravedno osuđivati navijače za radoznalost tog tipa, kad samo klupsko rukovodstvo u svojim javnim nastupima nameće novac kao ključni faktor za izgradnju tima i rezultate.

Igrači se prodaju zato što su se dobile ponude koje nisu mogle da se odbiju, drugi odlaze jer nismo mogli da ih platimo koliko su tražili, klub biva blokiran zbog dugovanja, pa nama sponzori ne uplaćuju dogovoreno, pa nam FK duguje neke pare... Sve ove priče stigle su iz kluba, uglavnom iz Čovićevih medijskih gostovanja.

Da je KK Zvezda neki klub koji nikad nije imao nikakve finansijske probleme, nikome ništa nikad nije dugovao, sve plate uvijek bile na vrijeme i slično, stvarno ne bi imalo smisla pitati se koliko ko zarađuje. Ovako, nametnuta je priča da je novac početak i kraj svih naših nadanja i onda je normalno da navijači u glavi sklapaju budžete, kombinuju plate igrače, pitaju se za šta će biti novca, a za šta neće... Ja se time ne bavim i mislim da to stvarno nema smisla, jer ne znamo (i ne treba da znamo) finansijske detalje, ali normalno je da se ljudi pitaju, recimo, hoće li i Alimpije morati da gasi požare po svlačionici kad ne stignu tri ili četiri plate.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
            To je ona potreba da se "pravdamo" sto trosimo "krvavo zaradjen novac poreskih obveznika", koju smo nasledili od komsija...Da objasnimo kako kod nas ustvari igraju za ljubav, vecnost, za otpor prema "prljavim kapitalistima" koji sipaju desetine miliona u ekipe pa opet ne mogu da nas pobede...Grozio sam se te " mitologije" i nikako ne bih voleo da to ponavljamo...

Last edited by kronostime; 13-09-17, 07:09.
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Mehhh promenio si klip... taman htedoh da ti napisem...pazljivo sa tim kokicama, mogu da budu bas nezgodne
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by quentin View Post

Igrači se prodaju zato što su se dobile ponude koje nisu mogle da se odbiju, drugi odlaze jer nismo mogli da ih platimo koliko su tražili, klub biva blokiran zbog dugovanja, pa nama sponzori ne uplaćuju dogovoreno, pa nam FK duguje neke pare... Sve ove priče stigle su iz kluba, uglavnom iz Čovićevih medijskih gostovanja.
                Nigde Čović nije pričao da sponzori ne uplaćuju dogovoreno.

Comment

• Roster je popunjen i to je to. Naježim se samo kad pročitam da neko u 15 igrača ubacuje Apića.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
                    Nigde Čović nije pričao da sponzori ne uplaćuju dogovoreno.
                    Dobro, izvinjavam se, a nisam ni rekao da je Čović sve to izjavio. Te informacije o sponzorskim neplaćanjima stigle su od ljudi koji su prisustvovali skupštinama kluba.

Inače, solidan procenat svakog Čovićevog intervjua odnosi se na priču o parama. Evo nekoliko nasumičnih primjera:
                    http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...nav_id=1290145
                    http://www.sportske.net/vest/kosarka...ba-275732.html
                    http://mondo.rs/a980040/Sport/Kosark...o-budzetu.html

Kako onda da se ljutimo da navijače kad sami krenu da prave finansijske kombinacije?

Zanimljivo, u ovom prvom intervjuu sa b92 sa početka avgusta, Čović kategorično kaže da "Ročesti ne dolazi".
                    Last edited by quentin; 13-09-17, 07:57.

Comment

• Ko jos veruje Covicu?????
                      Elem sponzori su dali novac predvidjen ugovorom. Dal je taj novac mali ili ne ne znam posto imam oprecne informacije. Ono sto nasa Uprava radi jeste da fornira budzet i u njega uracunava moguce prihode koji se cesto ispostave nerealnim. Tako se prosle godine racunalo na 15 punih Arena? Ispade da nismo znali zauzetost Arene pa smo izduvali valjda za 6 puta otud odma manjak oko 650.000.
                      Evo uzmimo ovu sezonu i budzet.
                      1.Prodaja igraca 2,5 mil
                      2.Telekom 1 mil
                      3.Grad Beograd 200.000
                      4. TV prava 200.000
                      5. Novac od pobeda u El od prosle sezone 500.000
                      6.Novac od pobeda u ovogodisnjoj EL 300.000
                      7. Sezonske 300.000
                      8.Arena 1 milion
                      9. Ostali sponzori 500.000
                      Dolazimo do 6,5 miliona po meni realnih prihoda sa tim da je ucesce ostalih sponzora moguce i vece od 500.000.
                      IDEA je placala 300.000 uz naravno izvesno ulazak Karica i Huaweia u sponzorski pul.

Comment

• Originally posted by quentin View Post
                        Dobro, izvinjavam se, a nisam ni rekao da je Čović sve to izjavio. Te informacije o sponzorskim neplaćanjima stigle su od ljudi koji su prisustvovali skupštinama kluba.

Inače, solidan procenat svakog Čovićevog intervjua odnosi se na priču o parama. Evo nekoliko nasumičnih primjera:
                        http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...nav_id=1290145
                        http://www.sportske.net/vest/kosarka...ba-275732.html
                        http://mondo.rs/a980040/Sport/Kosark...o-budzetu.html

Kako onda da se ljutimo da navijače kad sami krenu da prave finansijske kombinacije?

Zanimljivo, u ovom prvom intervjuu sa b92 sa početka avgusta, Čović kategorično kaže da "Ročesti ne dolazi".
                        Pa šta sad da radimo, da vratimo Ročestia? Tad ga nismo mogli dovesti, kad je spustio cenu došao i čemu ta priča uopšte. Koji to još predsednik kluba priča sa kim sve pregovara i podnosi precizne izvečtaje.Sve Tegijeve teorije.

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
                          Pa šta sad da radimo, da vratimo Ročestia? Tad ga nismo mogli dovesti, kad je spustio cenu došao i čemu ta priča uopšte. Koji to još predsednik kluba priča sa kim sve pregovara i podnosi precizne izvečtaje.Sve Tegijeve teorije.
                          Čemu ljutnja? Samo sam to naveo kao zanimljvost. Naravno da se u prelaznom roku stvari mijenjaju iz dana u dan i da nikad ništa nije sigurno.
                          U svakom slučaju, bolje da je Ročesti došao, nego da nije.

Comment

• Stara priča oko Čovića, gotovo svaki njegov medijski nastup je kontraproduktivan. Najbolje je išlo Zvezdi u periodu kada se nigde nije pojavljivao, već ćutio i radio to što zna najbolje da radi. Kamo sreće da imamo normalnu PR službu, čoveka profesionalca koji će da izađe i kaže to što je potrebno i ni reč više. Ne mogu da zaboravim ono medijsko valjanje po govnima u koje ga je uvukao Vujošević svojevremeno, mene je bilo sramota da gledam i čitam.
                            Pošto se uskoro zaključava tema, da napišem samo da sam zadovoljan prelaznim rokom. Zadovoljan onako paušalno, navijački, bez nekih dubljih analiza jer ni jedan meč još nisam pogledao. Kad krene i to, biće više komentara.

Comment

• Čuj zadovoljan prelaznim rokom. Pogledam spisak igrača pa onda protrljam oči, pa ponovo pogledam spisak. Pa onda ustinem sebe pa opet pogledam spisak. ODLICAN prelazni rok. Narocito kad se zna da u julu nismo imali igraca za 3 vs 3 basket.

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
                                Roster je popunjen i to je to. Naježim se samo kad pročitam da neko u 15 igrača ubacuje Apića.
                                Mislilm da nema šanse da će Apić ostati u 15. Posle Antićevog dolaska to je besmisleno. On i Rakićević svakako treba da idu u FMP.

Comment

Working...
                                X