Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Manda77 View Post
    Evo dobri Ajze Ostin se potuka sa Bularom i napravio sranje.Na pocetku sam ga bas gotivo, a sad mislim da je jedan obican mali govnar.
    Seronja obicni

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Seronja obicni
      Mene samo zanima na sta je ta tuca licila, ovaj Bular jednom kad bi ga udario ubio bi ga na licu mesta.Covek ima preko 150kg.

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
        Mene samo zanima na sta je ta tuca licila, ovaj Bular jednom kad bi ga udario ubio bi ga na licu mesta.Covek ima preko 150kg.
        oko 150kg i 2.20 😂

Comment

• Oni igraju za isti tim ...
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Wikipedia kaze 226, i 160kg

Comment

• hahaha show
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                hahaha show
                Ma da, Kinezi se tukli oni razvađali ...
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• A cesto se oni pobiju ali to je onda opsta sorka. GLEDAOCI,svi zivi uleteli haha
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Urnebes! Koprcanje iz drugog ugla na 1:56 i "borba" jednog belog igraca sa civilom, priceless! Grle se, jasu jedan drugog, opkoracuju, lupaju si cvrge...

Ali, nisu ni Kinezi vise ono sto su bili. Drustvo pocelo i tamo da truli. Pre je to bilo nezamislivo, prestupnicima je za ovakve kontrarevolucionarne ekscese pretilo dugogodisnje preodgajanje u ustanovama zatvorenog tipa. Sada se svi zabavljaju kao da su na hokej utakmici. Fuj, svuda komercijalizacija uhvatila maha pa cak i u Kini koja je s te strane uvek bila sigurna vrednost.

A Isiah, ako je dobio po nosu (ne vidim ga bas dobro za vreme makljaze nego tek na kraju), tako i treba! U Srbiji i Evropi se mozda mora trenirati dva puta dnevno (sto mu jel'te ne odgovara), ali u Kini u trening spada ocigledno i boks. Pa, eto mu sad Kine.
                    Last edited by drakon1; 31-08-17, 15:59.

Comment

• O Ostinu na temi za bivše igrače

Comment

• Sad ce Kinezi da respravjaju na centralnom komitetu komunisticke partije cija ce omladinska organizacija ostro da osudi incident.

Comment

• Dva treninga smeta mnogim Amerima, nedavno su o tome pričali Aaron Jackson i Ekpe Udoh,
                          kažu da je Udoh baš zbog toga otišao nazad u NBA, u Feneru je imao jaču ponudu.
                          Tamo se manje troši, karijera traje duže ... možda to sve čudno zvuči, al je tako.

Comment

• I pored ta dva treninga ništa im ne smeta da uveče orgijaju po splavovima i noćnim klubovima, karaju sponzoruše i sve ostalo što im ne piše u ugovoru kao deo paketa.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
                              I pored ta dva treninga ništa im ne smeta da uveče orgijaju po splavovima i noćnim klubovima, karaju sponzoruše i sve ostalo što im ne piše u ugovoru kao deo paketa.
                              Sve to mogu i u Americi, sa manje treninga i više love. Prava glavolomka čemu se prikloniti.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Mogu, ali moraju da budu mnogo bolji igrači. Ne primaju u Americi svakoga. Tako da ovi otpadnici što dolaze bolje da ćute i rade šta im se kaže.

Comment

Working...
                                X