Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kankkunen View Post
    Šta znam, možda je rešio da prepliva baru, pregovori u vezi visine ugovora ... taj rad
    Kad je čuo kakve sarme sprema tetka Vesna

Last edited by Боги; 31-08-17, 00:26.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
      Kad je čuo kakve sarme sprema tetka Vesna

To
      On nema mnogo izbora, Kinezi baš i ne vole takve igrače ... Evropa bi bila idealna za njega ako prelomi i ostavi NBA po strani, bar za neko vreme.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• http://videostream.dn.ua/videopage/v...c_location=ufi

evo vam za stream, ovde ima sve zivo
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
          Možda Morisa kriju po Beogradu dok ne potpiše.
          Kriju ga u pekari "Alimpije" ?

Comment

• Sto kaze kankunen kinezi ne vole takve igrace, a jos manje vole igrace tipa marshall. Oni traze 25ppg ostalo ih ne zanima. To je razlog sto sam tvrdio da neke milione marshall moze samo da sanja. Naravno, pored toga sto mislim da je precenjen i da nema taj kvalitet.

Nije lose sto smo imali priliku dagledano ovaj turnir. Mislim da su neke stvari ipak malo jasnije. Ovaj tim me podseca na one menadzerske timove koje su devedesetih vodili po evropi kako bi prodali nekog. Argument da je ovo 120. tim ne stoji jer da je iole jaci americki tim munford ne bi bio ni u razmatranju.

Ako gazda cita forum zna sta mu je ciniti

Comment

• gazda reaguj
              " ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji"

Comment

• Originally posted by perkos View Post
                gazda reaguj
                Reagovao je u jutarnjem na Pinku indirektno pljuckajuci DR.
                Govedo

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Govedo
                  Jel ti sanjaš Čovića druže?Imaš neku debelu fobiju od pomenutog.
                  Tebe on proganja izgleda,dok ti je svaki drugi upis pljuckanje po istom?

Iskreno da sam ja ovde neka "vlast" za ovakve uvrede bilo koga ko ima veze sa našim klubom,
                  da li on bio igrač,trener,predsednik,ekonom ili tetkica sankcionisao bih banom.
                  Last edited by Talični Tom; 31-08-17, 08:50.
                  sigpic
                  ...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...

Comment

• Originally posted by Talični Tom View Post

Iskreno da sam ja ovde neka "vlast" za ovakve uvrede bilo koga ko ima veze sa našim klubom,

E jebiga sad. Ovo je sportski forum, nije forum KK CZV. Naravno da treba da se pljuje uprava kad zasluži. Najgore bi bilo da se za takve stvari sankcionišu jer, eto, oni su naši.
                    Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                      Ima li planova da se Rakićević šutne u FMP ili ma gde drugde?
                      http://www.mozzartsport.com/vesti/si...vratima/176951

A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Talični Tom View Post

Aj ne blamiraj se.

Comment

Govedo
                          Danas? Ili mislis na njegov "nastup" u Pinku od pre mesec i po dana?

Comment

• Originally posted by drakon1 View Post
                            Danas? Ili mislis na njegov "nastup" u Pinku od pre mesec i po dana?
                            Jutros je gostovao.Ima na ju tjuby nek neko postavi.
                            Ponovio je da dolazi plej i kasnije videce jos igrac na 4,5

Comment

• Pa da hoce da vide realne domete studenata koliko mogu I te centarske linije generalno pa ce tako I reagovati. Mozda je njima I sad jasno sve ali ce I ustinuti neku platu manje itd..
                              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                              2× German League champion (2018, 2019)
                              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Aj ne blamiraj se.
                                Blamiraš se ti majstore.
                                Evo već duži period i nikako da skontaš to.

Jadno je to meni majstore.Mržnju,gnev ostavi kod kuće.Biće ti lakše.
                                I tebi ali i svima nama ovde koji te čitamo na gore pomenutu temu.
                                sigpic
                                ...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...

Comment

Working...
                                X