Pa sta ce mu nase pare sada? Sad ce dobiti lovu za prolazak i za svaki osvojeni bod takodje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Na starom forumu postavljeno dobro pitanje: sta i kako cemo ako nam se utakmice poklope sa fudbalerskim? Ne samo da cemo morati da gledamo da nadjemo slobodan termin u areni (ako vec hocemo da je napunimo) nego i da nam se ne desi da igramo na isti dan sa fudbalerima, jer ce nam u tom slucaju verovatno i pionir biti raskosno udoban za gledanje utakmice.
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostFK ima 3 garantovane evropske utakmice kuci, mi 15. Mislim da cemo preziveti. Pa makar se sve 3 poklapale sa nasim."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
-
Pozdrav svim clanovima, novi sam ovde.
Bio sam prisutan pod ovim nikom na forumu B92, ali posle desetak posta (u kojima sam se slagao sa forumasem @Daba) su me banovali trajno.
Sto se tice naseg KK, samo da dodje taj plej do nedelje i da krene lagano uigravanje.
Comment
-
Originally posted by StefDs View PostPozdrav svim clanovima, novi sam ovde.
Bio sam prisutan pod ovim nikom na forumu B92, ali posle desetak posta (u kojima sam se slagao sa forumasem @Daba) su me banovali trajno.
Comment
-
Originally posted by StefDs View PostPozdrav svim clanovima, novi sam ovde.
Bio sam prisutan pod ovim nikom na forumu B92, ali posle desetak posta (u kojima sam se slagao sa forumasem @Daba) su me banovali trajno.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostZvezda-Barselona (19.oktobar u 19h)
Zvezda-Bamberg (2.novembar u 19h)
Zvezda-Baskonija (23.novembar 19h)
To su mečevi koji se poklapaju sa mečevima našeg fudbalskog kluba u Ligi Evrope! Pakao u najavi
Comment
Comment