Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by drakon1 View Post
    U to si siguran?
    Drakone bas je pravio sranja za neka klub nije nikada ni saznao.
    A navescu ti primer prijavi da je bolestan i da ne moze da ide na trening a ode na tetoviranje u tom terminu.
    Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Naravno da sam siguran, nije dete da ne zna kada zasere. On je sebi dao malo više na značaju, malo više prava pa je pokušao na buku da iskuka $75k. Mislio je da će klub preći preko toga jer je sezona bila uspešna, a on dao doprinos. Da mu je falilo nešto više pre utakmice sa Cibonom od jednog zuba, mogli smo da se pozdravimo sa titulom, a samim tim i EL.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
        Imao je dosta kazni zbog narusavanja discipline. Kad je otisao Covic mu je ispostavio racun za sve prekrsaje po pravilniku iz ugovora. Zbog njegovog nekorektnog potpisivanja za Makabi u sred sezone uopste se nisu ustrucavali da mu za svaku sitnicu uzmu novce.

Ali plata iz ugovora je 60k dolara po mjesecu.
        Ako znas vec, napisi koliko su bile kazne precizno da znamo.

Comment

• Originally posted by Daba View Post
          Drakone bas je pravio sranja za neka klub nije nikada ni saznao.
          A navescu ti primer prijavi da je bolestan i da ne moze da ide na trening a ode na tetoviranje u tom terminu.
          Ne sumnjam da je pravio gluposti van terena. Samo se secam da je bio vrlo iznenadjen kad je saznao da lovu koju ceka nece dobiti (ako se ne varam, umesao se i u dugovanja kluba prema Jenkinsu). E sad, da li je bio iznenadjen ili "iznenadjen"...

A, to za tetoviranje: Radonjic to tolerisao??

Comment

Ne sumnjam da je pravio gluposti van terena. Samo se secam da je bio vrlo iznenadjen kad je saznao da lovu koju ceka nece dobiti (ako se ne varam, umesao se i u dugovanja kluba prema Jenkinsu). E sad, da li je bio iznenadjen ili "iznenadjen"...

A, to za tetoviranje: Radonjic to tolerisao??
            nisu ni znali za taj gaf, kazem ti prijavio je da je bolestan a ja sam sasvim slucajno saznao da je tada bio na tetoviranju
            i to iz najpouzdanijeg moguceg izvora.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
              Naravno da sam siguran, nije dete da ne zna kada zasere. On je sebi dao malo više na značaju, malo više prava pa je pokušao na buku da iskuka $75k. Mislio je da će klub preći preko toga jer je sezona bila uspešna, a on dao doprinos. Da mu je falilo nešto više pre utakmice sa Cibonom od jednog zuba, mogli smo da se pozdravimo sa titulom, a samim tim i EL.
              Kako vidis, Daba rece da je pravio i sranja za koja klub nikada nije saznao. Znati da je zasrao, ne znaci da je znao da je i popio kaznu. Zato sam pitao za izvor tvoje izjave.

Ali, odosmo na off topic cinjenice. Meni dosta...

Comment

nisu ni znali za taj gaf, kazem ti prijavio je da je bolestan a ja sam sasvim slucajno saznao da je tada bio na tetoviranju
                i to iz najpouzdanijeg moguceg izvora.
                Mada, ako cemo pravo, teoretski mozes da istrpis tetovazu i bolestan...

Comment

• [QUOTE=Daba;1684679]nisu ni znali za taj gaf, kazem ti prijavio je da je bolestan a ja sam sasvim slucajno saznao da je tada bio na tetoviranju
                  i to iz najpouzdanijeg moguceg izvora.[/QUOTE

Dosao si da se tetoviras i zatekao Milera ?

Comment

Kako vidis, Daba rece da je pravio i sranja za koja klub nikada nije saznao. Znati da je zasrao, ne znaci da je znao da je i popio kaznu. Zato sam pitao za izvor tvoje izjave.

Ali, odosmo na off topic cinjenice. Meni dosta...
                    Pa kako moze da ne zna ako je potpisao ugovor sa klubom gde je istim sve definisano.Jedino ako ga je boleo stojko da cita ugovor

Comment

• Bogi najavio i bolju mogucnost od Munforda vi o Kvinsiju i kaznama. Nego gde je i sta radi Jeremy Pargo

Comment

• Originally posted by Vatrogasac View Post
                        Pa kako moze da ne zna ako je potpisao ugovor sa klubom gde je istim sve definisano.Jedino ako ga je boleo stojko da cita ugovor
                        Pa, naravno da moze znati sta pise u ugovoru. Ali, isto tako moze da se nada da nije uhvacen na delu, da nije kaznjen, da je kazna oprostena itd...

Comment

Mada, ako cemo pravo, teoretski mozes da istrpis tetovazu i bolestan...
                          vidi njemu niko ne moze da brani sa svojim telom sta ce da radi, ali ako si bolestan i ne odes na trening sedis kuci.
                          On u slobodno vreme moze da ide gde hoce i da radi sta hoce.
                          Ali opijanje, sletanje u alkoholisanom stanju sa osobom sumnjivog morala pored sebe, a oduzet da ne znas ni kako se zoves
                          mora da snosis i konsekvence za takve stvari.
                          Sve je to klub pokrivao i zataskavao a onda dobijes prozivanje preko twitera.
                          Dobio je sansu i iskoristio je svaka cast ali koketiranje sa klubom dok traje sezona i potpisivanje ugovora, a zatim i malo podizanje rucne
                          na utakmicama nije feer jebiga.

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                            Bogi najavio i bolju mogucnost od Munforda vi o Kvinsiju i kaznama. Nego gde je i sta radi Jeremy Pargo
                            Ja sam ga zamolio, da definise "bolje". Posto nije, nije nam bilo druge nego da si ogadimo Millera....

Comment

• Ubedjen sam da Munford ne dolazi.
                              Pre svega sto se ne radi o pravom plejmejkeru.
                              On to nije bio na koledzu, vec pre svega bek koji je skorer i koji kreira za sebe a ne za druge.Otud i oko 2 do 3 as po mecu.
                              Prelaskom u razvojnu ligu 2014 takodje je vise igrao kao kombo bek nego kao plej.Tada je imao oko 3 as i 11 poena.
                              Odigrao je dobro u razvojnoj u sezoni 15-16 de imao oko 20 poena i 6as i to je njegova najbolja sezona.
                              Opet ponavljam radi se o ,,priucenom,, plejmejkeru kome je organizacija napada slabija strana posebno u ,,kontrolisanoj igri u napadu,,.
                              U sistemu ,,trci i pucaj,, koji se forsira u razvojnoj bio je dobar.Zato sto tamo ne postoji ozbiljna odbrana, selekcija suta itd,itd.
                              Mnogo bolji igraci od njega kao sto je Brus Coton, Ras,Wolters nisu manje vise uspeli u Evropi.
                              Nije dobio sansu u Barsi.Neko kaze Barsa je bila raspad.Pa ni u tako raspaloj Barsi on nije imao mesta.

Comment

vidi njemu niko ne moze da brani sa svojim telom sta ce da radi, ali ako si bolestan i ne odes na trening sedis kuci.
                                On u slobodno vreme moze da ide gde hoce i da radi sta hoce.
                                Ali opijanje, sletanje u alkoholisanom stanju sa osobom sumnjivog morala pored sebe, a oduzet da ne znas ni kako se zoves
                                mora da snosis i konsekvence za takve stvari.
                                Sve je to klub pokrivao i zataskavao a onda dobijes prozivanje preko twitera.
                                Dobio je sansu i iskoristio je svaka cast ali koketiranje sa klubom dok traje sezona i potpisivanje ugovora, a zatim i malo podizanje rucne
                                na utakmicama nije feer jebiga.
                                Sve ok, dao bih plus (iliti reputaciju kako se to ovde zove), ali nemam vise mogucnosti za to dok ne prosirim istu...

Mislim da je sad dovoljno off topica....I rest my case.

Comment

Working...
                                X