Zašto za Y, a ne za W ili Q?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Originally posted by taliesin View PostSta bismo radili s njim sve i da nam ga kupi? Jedino da osnujemo turisticku agenciju kad se ne igraju utakmice ili da ga odmah prodamo pa od tih para da iznajmljujemo cartere. Odrzavanje, servisiranje, skladistenje aviona, gorivo, iznajmljivanje posade i milion drugih sitnih troskova, izasao bi nam taj avion na nos za godinu dana.
A cenu bi dodatno umaanjila i sredstva predviđena budžetoma za putovanje tima na gostovanja. Posadu je lakše iznajmljivati nego zaposliti (ima militari pilota sa IFR dozvolom, obučenih za letove sa Jak-40, An 26 i sličnim malimvazduhoplovima/vazduplohovima)
Last edited by nebitan; 21-08-17, 19:06.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostMunford vjerovatno do cetvrtka bude zvanicno pojacanje. Dogovorena plata, ostalo jos detalji da se dogovore. Zvezda ga je daleko ispod cijene uzela i to najvise zahvaljujuci Misku.
od cega bolovao.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Daba View PostGenije brate ubrzaj ti to malo, ko ce da ceka do cetvrtka.Pa ovi ovde na forumu do tada revuciju ce podici, pronaci ce mu celo porodicno stablo i koje
od cega bolovao.
Oni sto kukaju kako cemo se uigrati i da nam curi vreme moraju biti svesni da su nama svi igraci tu sem Laze, da velika vecina trenira svaki dan od 7,08,2017, a da su se neke ekipe tek danas ili za vikend okupile kao Bamberg, Barsa, Oly, Himki i da svima nedostaju igraci koji igraju za reprezentacije. Fener tek prvi trening zakazao za 10 sept. Mi smo dve nedelje vec u treningu, fali ce nam samo Laza i po svim prognozama Laza je siguran putnik na Ep.
Ako je jedna Barsa njega angazovala prosle godine a mogla je da bira koga zeli tada na trzistu, ne vidim razlog da veciti kritizeri traze neka druga resenja u ovom trenutku koja su nama realna i dostupna. Ako je blizu done deal, da pozdravimo i pozelimo decku puno srece u nasem timu.
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostOpa. Bas me zanima koja je ta cifra ispod trzisne. I dal onda ostaje za tu 4-ku.
Comment
Comment