Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zašto za Y, a ne za W ili Q?

Comment

• Kariću ni Velibor Džarovski ne bi iščupao jače sponzorstvo od
      petnaestak vojnih vreća za spavanje i polovnu Ladu Nivu sa halogenkama.

Comment

• Originally posted by Wingwalker View Post
        Kariću ni Velibor Džarovski ne bi iščupao jače sponzorstvo od
        petnaestak vojnih vreća za spavanje i polovnu Ladu Nivu sa halogenkama.
        Pa Partizan im je isčupao, davali su njima ozbiljne pare.

Comment

• Originally posted by Hogar View Post
          Pa Partizan im je isčupao, davali su njima ozbiljne pare.
          Davali smo ja i ti, to je sponzorstvo islo preko Mobtela.
          Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• A sad Bogi prihoduje od svemiraca, pa je drugacija situacija? Koju god firmu nam nakaci na dres ici ce preko "nas".

Comment

• Meni je logično da bude barem jedan potpis do kraja meseca, videćemo.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                Sta bismo radili s njim sve i da nam ga kupi? Jedino da osnujemo turisticku agenciju kad se ne igraju utakmice ili da ga odmah prodamo pa od tih para da iznajmljujemo cartere. Odrzavanje, servisiranje, skladistenje aviona, gorivo, iznajmljivanje posade i milion drugih sitnih troskova, izasao bi nam taj avion na nos za godinu dana.
                U pitanju si dao i odgovor, sa iznajmljivanjem van basket sezone a u jeku turističke sezone i u periodima kada nije potreban Zvezdi moglo bi se dosta toga prihodovati iznajmljivanjem i finansirati letove, održavanja, aerodromske takse, a i drugih čuda koja bi ušla u cenu održavanja.
                A cenu bi dodatno umaanjila i sredstva predviđena budžetoma za putovanje tima na gostovanja. Posadu je lakše iznajmljivati nego zaposliti (ima militari pilota sa IFR dozvolom, obučenih za letove sa Jak-40, An 26 i sličnim malim vazduhoplovima/vazduplohovima)
                Last edited by nebitan; 21-08-17, 19:06.
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ja sad kad pročitam kad neko pravilno napiše "vazduhoplov" sve mi nešto čudno, šta nam uradiše...
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Munford vjerovatno do cetvrtka bude zvanicno pojacanje. Dogovorena plata, ostalo jos detalji da se dogovore. Zvezda ga je daleko ispod cijene uzela i to najvise zahvaljujuci Misku.

Comment

• I Djuras objavio da pregovaramo

Comment

• Opa. Bas me zanima koja je ta cifra ispod trzisne. I dal onda ostaje za tu 4-ku.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                          Munford vjerovatno do cetvrtka bude zvanicno pojacanje. Dogovorena plata, ostalo jos detalji da se dogovore. Zvezda ga je daleko ispod cijene uzela i to najvise zahvaljujuci Misku.
                          Genije brate ubrzaj ti to malo, ko ce da ceka do cetvrtka.Pa ovi ovde na forumu do tada revuciju ce podici, pronaci ce mu celo porodicno stablo i koje
                          od cega bolovao.
                          Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                            Genije brate ubrzaj ti to malo, ko ce da ceka do cetvrtka.Pa ovi ovde na forumu do tada revuciju ce podici, pronaci ce mu celo porodicno stablo i koje
                            od cega bolovao.
                            Ili sutra ili u petak, sreda i cetvrtak su rezervisani za fk. Drugo ako i potpise ne moze doci do pocetka septembra zbog obaveza u USA reprezentaciji, sem ako ga ne otpisu tamo ranije.
                            Oni sto kukaju kako cemo se uigrati i da nam curi vreme moraju biti svesni da su nama svi igraci tu sem Laze, da velika vecina trenira svaki dan od 7,08,2017, a da su se neke ekipe tek danas ili za vikend okupile kao Bamberg, Barsa, Oly, Himki i da svima nedostaju igraci koji igraju za reprezentacije. Fener tek prvi trening zakazao za 10 sept. Mi smo dve nedelje vec u treningu, fali ce nam samo Laza i po svim prognozama Laza je siguran putnik na Ep.
                            Ako je jedna Barsa njega angazovala prosle godine a mogla je da bira koga zeli tada na trzistu, ne vidim razlog da veciti kritizeri traze neka druga resenja u ovom trenutku koja su nama realna i dostupna. Ako je blizu done deal, da pozdravimo i pozelimo decku puno srece u nasem timu.

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                              Opa. Bas me zanima koja je ta cifra ispod trzisne. I dal onda ostaje za tu 4-ku.
                              Mislim da trenutno cetvorke nisu prioritet,nema veze sa parama isl,prosto mislim da i ako dodje neko docice tipa kao i Dion sto je dosao ako iskrsne nesto ekstra a jeftino ovako da jurimo tesko.

Comment

• Pa zar je konačno došlo vrijeme da se može napisati

Munford katovan!!!!

Comment

Working...
                                X