Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zara25 View Post
    Tyrese Rice nije vise u Barceloni.

Čoviću reaguj!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Da, svakako i to tako da obavezno blokira njegov broj telefona ako Riceu padne na pamet da ga nazove.

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
      1:30 čini mi se da sam danas vidio, sa Urugvajem?
      Može, nije kasno
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
        1:30 čini mi se da sam danas vidio, sa Urugvajem?
        20:30h po njihovom, to mu dodje 1:30h po nasem. Valjda?

Comment

• Originally posted by drakon1 View Post
          Da, svakako i to tako da obavezno blokira njegov broj telefona ako Riceu padne na pamet da ga nazove.
          Zašto? Zašto neko ne bi zeleo Rajsa?
          On je po mom mišljenju bio pun pogodak za pleja, sjajan igrac. Jos u Areni/Pioniru kad poludi pred Delijama...
          Naravno ako smo u finansijskoj mogucnosti i ako ga Alimpijevic želi... [emoji3]

Comment

• Originally posted by Боги View Post
            Tako nekako

Comment

• Zaista ne razumem zašto toliko vlažite na igrača koji:
              1. Neće doći kod nas jer je preskup,
              2. Koji je i prošlu sezonu odigrao u skladu sa kompletnom timskom igrom Barse i
              3. Mislim (kažem mislim - lično mišljenje) da je prehajpovan kao igrač i ono što pokazuje može ići samo ka sve lošijim sezonama.

Dobar je Munford...boljeg ne možemo ni da angažujemo, pa nek se bori sa Radičevićem za prvog pleja.
              Spoiler
              Ako mi časi smrti postanu bliski,
              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
              Nije umio da odstupi,
              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
              Pao unapred, a ne unazad,
              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ali ljudi koji porede Radicevica i Manforda i na kraju, pa sta mozda je i Radicevic stvarno bolji plej.. Radicevic moze samo na igrici da odigra PO NBA, dok Manford tako nesto ima u svom CV-u.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                  Zaista ne razumem zašto toliko vlažite na igrača koji:
                  1. Neće doći kod nas jer je preskup,
                  2. Koji je i prošlu sezonu odigrao u skladu sa kompletnom timskom igrom Barse i
                  3. Mislim (kažem mislim - lično mišljenje) da je prehajpovan kao igrač i ono što pokazuje može ići samo ka sve lošijim sezonama.

Dobar je Munford...boljeg ne možemo ni da angažujemo, pa nek se bori sa Radičevićem za prvog pleja.
                  Zvezdini navijaci uvek vlaze i ocekuju mitske zvezri a kada treba da se napuni arena ili Pionir nigde ih nema.
                  Uvek smo na tastaturi bili najaci.
                  Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• @ Manny

Obzirom da nam treba PG tesko ce on ostajati sam na mid-range, dakle neki footwork sa fintom da sam otvori sansu ili da na dribling otvori reket gdje bi dodavanjem otvarao lagane koseve (citaj kao Djenka) dakle neki elite p&r da mu ne idu ispod bloka kako bi se otvorio prostor za Lesora. Radicevic moze odlicno da igra sa Bjelicom, obzirom da je jako brz na ulazu tako da Bjelica moze da ide na pop nakon bloka. Dal me razumijes, jel Munford taj koji to isporucuje?

Comment

• Ranijih godina smo imali prilike da upoznamo trenera i njegovu filozofiju igre, sad smo u potponom mraku i nagađamo ...
                      daj da pustimo struku da odradi sve do kraja pa da vidimo o čemu se radi, ovako tumaramo bez veze.
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• HotSport»Evroliga, Košarka, The Best Of»SLOBODAN NA TRŽIŠTU: Da li je ovo ono što je Zvezdi potrebno?
                        SLOBODAN NA TRŽIŠTU: Da li je ovo ono što je Zvezdi potrebno?
                        Darko Noveski| 29. avg 2017. 20:47|0 komentara|HotSport

Na evropskom košarkaškom tržištu pojavilo se veliko ime, a mnogi već spekulišu da bi mogao da krene put Beograda i Crvene zvezde, ipak plata bi mogla da bude problem.

POVEZANE VESTI
                        PRIMERA: Mesi je prvo promašio penal, a onda je sa...
                        VALVERDE NE DA: Mesi neće nigde iz Barselone
                        SPEKTAKL: Delije ne pamte dan kakav će biti 19. ok...

Barselona i Amerikanac sa crnogorskim pasošem su se rastali. Tajres Rajs je slobodan igrač. Naravno, to je odmah podiglo na noge forume sa navijačima Crvene zvezde koji ga već vide na Malom Kalemegdanu. Naravno, ta priča nije realna.

– U junu smo mu rekli da nije u našim planovima. Koliko znam već postoje ponude za njega i razmatra da li da ostane u Evropi ili ode u Kinu. Nadamo se da će naći angažman pre Eurobasketa – rekao je generalni menadžer Naćo Rodrigez.
                        evo i portali krenuli kao nasi forumasi sa dovodjenjem Rajsa

Comment

• Inace svi izvestaji kazu da Dule sigurno koraca Dejanovim stopama. Nacin treninga, filozofija, sve je jako, jako slicno. Bilo je price o njegovom autoritetu, pa vredi napomenuti da je sinoc izbacio Lesorta sa treninga jer kako kazu odbranu nije odigrao intezitetom kakvim je trazio.

Jedva cekam prve pripremne utakmice pa da se i sam uverim u to.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Inace svi izvestaji kazu da Dule sigurno koraca Dejanovim stopama. Nacin treninga, filozofija, sve je jako, jako slicno. Bilo je price o njegovom autoritetu, pa vredi napomenuti da je sinoc izbacio Lesorta sa treninga jer kako kazu odbranu nije odigrao intezitetom kakvim je trazio.

Jedva cekam prve pripremne utakmice pa da se i sam uverim u to.
                            ne moze zatvorenog su tipa

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                              evo i portali krenuli kao nasi forumasi sa dovodjenjem Rajsa
                              to je smeće ... šta ti čitaš cccc

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                                ne moze zatvorenog su tipa
                                Kako za koga

Salim se.. Pa mislim na Krit cuveni prvenstveno

Comment

Working...
                                X