Ma nisu videli da smo se preselili, pa barataju starim informacijama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by vinetu View PostLaza nije to bas tako, nije to kanta igrac koji nema suta niti zna da podjeli asistenciju ali mu je primarno da ide jako do samog kraja.
Sto je najbitnije nije divljak kao Pullen pa da uzima suteve sa 10m i nesto nenormalno.
Comment
-
Originally posted by Daba View Post
Pod pretpostavkom da je ovo napisano istinito: Ma, i zasto bi da im se zuri kad se to moze resiti i sedmicu pre pocetka lige. Play ce se bez problema uklopiti, mi smo uigrana ekipa. Oh, wait...
Comment
-
Originally posted by drakon1 View Post"...ali se upravi ne žuri, jer je do početka sezone tačno mesec i po dana."
Pod pretpostavkom da je ovo napisano istinito: Ma, i zasto bi da im se zuri kad se to moze resiti i sedmicu pre pocetka lige. Play ce se bez problema uklopiti, mi smo uigrana ekipa. Oh, wait...
je bilo nekoliko promasaja koji su kostali tako da ih sa te strane apsolutno razumem.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Daba View PostDrakone to je novinski clanak niko iz kluba nje to izjavio, doduse moraju dobro da izvagaju koga ce angazovati jer u proslosti
je bilo nekoliko promasaja koji su kostali tako da ih sa te strane apsolutno razumem."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Daba View PostDrakone to je novinski clanak niko iz kluba nje to izjavio, doduse moraju dobro da izvagaju koga ce angazovati jer u proslosti
je bilo nekoliko promasaja koji su kostali tako da ih sa te strane apsolutno razumem.
Uostalom, cinjenica jeste da kasnimo. Ja razumem i vaganje i zelju da se dovede najbolja moguca opcija (po price/quality ratio), ali kasnimo.
Sto se mene tice, ne mora biti Pullen (za koga mislim da je u formi iz Cedevite najbolje moguce resenje; sa ugovorom na 2 godine, molicu lepo), ali NEKO MORA sto je moguce ranije. Ali, verujem da se cini sta se moze.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNe vredi bre Dabo...dok se ne dovede pulenoliko mitsko bice, Zvezdaska javnost smiriti se nece...opsesija koja traje vec trecu godinu...
Što govori, dajte tu miCku zver i da počne uklapanje, MA KO TO BIO!
Comment
-
-
Zašto se mora žuriti, šta onda sa reprezentativcima u svim EL ekipama kad će se oni uigrati. Nije baš da smo i u situaciji da ponudimo odmah 700-800 000 pa igrača dovedemo bez pregovora. Ovako mora da se izabere od onih što su preostali, da se obori cena, da se isposluju razni detalji ugovora.I klub i svaki igrač traže svoje uslove. Kao da ne bi svi bili srećni da smo bogatiji i da smo odmah doveli vrhunskog pleja i četvorku.
Comment
Comment