Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mikara92 View Post
    Ovaj Lesor će jesti sve centre, stvarno imam takav osjećaj! U očima mu vidiš to
    Nadam se. Znam da je undersized ali sam mislio da je krupniji. Ojo izgleda kao jebeni dwight howard za njega

Originally posted by kankkunen View Post
    Kakav je ovaj vujcin indijanac. Covek je bruka za klub. Zasto uvek moramo imati neku karikaturu u klubu?
    Originally posted by Chupa View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=u7yRuZuHGM8

Evo ovde ima kako i malo deli. Nije neki madjionicar ali lepo podeli na krilo, pusti centru pravovremeno, i u kontri voli da uposli sto nama znaci mnogo. Mislim da generalno nece niko ostati gladan u nasoj ekipi, imace svi lopte. A strelac na sve nacine pa da vidimo kako to izgleda kad nam ne idu pleju ispod bloka svaki put
    Ume i ovaj da podeli koju

Comment

• Da ne bude zabune ja nemam nista ni protiv brata Jakoba. On je lepo Bilana punio, mi smo se sa tim PnR mnogo mucili. Samo plej da dodje sto pre da se uigrava.

Comment

• Moze i cook ali ne omar!

Comment

• Munford i Pulen nikako nisu za poredjenje.
          Razlog je taj sto je Pulen daleko bolji igrac koji se dokazao u Evropi.

Comment

• Karica of kors kao uleteo lovu...nego kazu da se danju snovi ne vaze...

Comment

• Pogledao klipove...daj tog Munforda, ovi "patuljci" bez odbrane...stop
              "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Lepo, prica se o Micicu ovde, a drvlje i kamenje je padalo kada sam spomenuo Kuzmica. Ajde se dogovorite sta je ok da se gde pise, ne moze Micic da bude jedan, a Kuzmic drugi slucaj.

Munford konacno cutovan? Nama ce trebati ili asistent koji razigrava ili neki Bo McCalebb da ide do samog kraja. Ne znam koliko se Xavier uklapa u tu viziju, nije sad da je briljirao bilo gde.
                You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Last edited by Chupa; 20-08-17, 20:18. Reason: da ne bude samo Bogi zna

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                    Munford i Pulen nikako nisu za poredjenje.
                    Razlog je taj sto je Pulen daleko bolji igrac koji se dokazao u Evropi.
                    Sa ovim se u potpunosti slazem, ali moram biti dosledan, ipak Munforda znam jos od koledza i bas sam za njegovo dovodjenje.

Comment

• Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                        https://twitter.com/Sportando/status/899341254428962816

I ta zelja otpada. Ja sam se nadao Karic kao poklon za ulazak.
                        Znači otpada Delaney

Comment

• Je l Slobodan Dzastin Dentmon?

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Delimicno garantovan, jos ima nade

E do kurxa bas sam se nadao da bi nas gazda mogao obradovati.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                              Potpisao je Vilbekin prije 2 godine visegodisnji ugovor sa Sixersima. U oktobru je dobio nogu i potpisao za Dacku. Nista ovaj ugovor ne znaci. Mada sanse da ce bas nas pojacati se mjere u promilima.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Sta radi i gde je Miro Bilan? Kako bi bilo da nam ga Bogi K. (sorry, Bogi, nisam mogao da izdrzim...) kupi u duetu sa bratom Jakobom pa da napadamo vise taj F4.

Comment

Working...
                                X