Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Tesla/24 View Post
    Znači Bogi kaže Munford,a Laza Kuper...hmmm

Svakako sam pre za Munforda
    Ne kaže Laza ništa za Coopera osim da je Čovićeva želja, to ne znači ništa jer već dugo na tome stoji.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Боги View Post
      Ksavijer Manford trenutno figurira kao najozbiljnija opcija na kecu.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Sta god...samo da se vise zavrsi ovaj prelazni rok...ne mogu da slusam ove nezadovoljne...a ko god da potpise to nam ne gine...tako da, sto se mene tice, potpisuj...
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=u7yRuZuHGM8

Evo ovde ima kako i malo deli. Nije neki madjionicar ali lepo podeli na krilo, pusti centru pravovremeno, i u kontri voli da uposli sto nama znaci mnogo. Mislim da generalno nece niko ostati gladan u nasoj ekipi, imace svi lopte. A strelac na sve nacine pa da vidimo kako to izgleda kad nam ne idu pleju ispod bloka svaki put

Comment

• Može Munford na 3 godine

Comment

• Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                Ja samo ono sto je igrao u razvojnoj ligi.
                Voleo bih da cujem misljenje zasto bi bio dobro pojacanje na ovaj tim?
                Po meni je vise strelac nego neko ko ce podeliti pas,razigrati tim.
                Nije on bez kreacije, zna da podjeli fin pas u pnr ali je vise igrac za sebe to stoji.
                Atletske predispozicije su sjajne, sa kakvom lakocom moze da prodje i koja brzina.
                Odbrana takodje dobra, dosta bolja nego u DJ ili Woltersa npr.
                Takodje sjajno trci i kontru i ima dobre kretnje bez lopte.
                Sutom se bas ne moze pohvaliti ali je nije ni los suter, nije neko ko ce sutati trojke 1/5 ili 3/12 za dva.

Comment

• Trenutno je na pripremama reprezentacije USA za AneriCup (24.08-3.09)
                  xm 01.jpg
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                    https://www.youtube.com/watch?v=u7yRuZuHGM8

Evo ovde ima kako i malo deli. Nije neki madjionicar ali lepo podeli na krilo, pusti centru pravovremeno, i u kontri voli da uposli sto nama znaci mnogo. Mislim da generalno nece niko ostati gladan u nasoj ekipi, imace svi lopte. A strelac na sve nacine pa da vidimo kako to izgleda kad nam ne idu pleju ispod bloka svaki put
                    Fali levi ulaz, al ok...
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Sta sam gledao ima i levi ulaz, zavrsava sa obe ruke cak bih rekao da mu je zavrsavanje na obrucu najjaca vrlina. Naravno Jutuba zna i da laze ali sta sad...

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                        Sta sam gledao ima i levi ulaz, zavrsava sa obe ruke cak bih rekao da mu je zavrsavanje na obrucu najjaca vrlina. Naravno Jutuba zna i da laze ali sta sad...
                        Ovaj put nije Jutub pogresio, tacno je onako kao sto si vidio.
                        Najjaca vrlina mu je zavrsavanje na obrucu sa obe ruke ili poludistanca.

Comment

• dogovorite se el munford ili kuper, taman sam krenuo updetovati ostatak sastava el, necu sto puta raditi
                          FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• el se "gleda" cetvorka?

mali off
                            baskonia i maccabi razmatraju kevina jonesa
                            FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Pisi dj jacob munford...nadimak mutant...
                              "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• vuk nikša @davorristovic - ИМА ЛИ ГРЕЈАЛИЦЕ, смрзосмо се!

Comment

Working...
                                X