Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Covicu ovaj put sam uz tebe.
    Kao sto napisah pre par dana pokazi ko je gazda i ko dovodi igrace.

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
      Al si ti kontradiktoran Lazo...
      Sala[emoji23] [emoji23] [emoji23]
      Znam da je Pulen i DJ Covin izbor pa reko daj da ga podrzim da dodje pre svega DJ ili Pulen a ne najavljeni Munford.

Comment

• Moze i Manford i Pulen, nece se baci. Taman zadovoljimo ove dve struje na forumu da se ne prepucavaju oko pojacanja.
        Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Kao sto ti rece Lazo...ne treba Cho da bude klub...treba struka da se pita...budi dosledan...
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
            Kao sto ti rece Lazo...ne treba Cho da bude klub...treba struka da se pita...budi dosledan...
            Ako je istina da Covic hoce Pulena a Alimpijevic nece onda mozemo odmah da se oprostimo od trenera kad bude lose krenulo, a krenuce. Posle toga mozemo i od sezone polako da se oprastamo. Da dovedes Mahatmu Gandija koji zna da ima ledja kod vlasnika kluba i dobri Mohandas bi se prokurcio, gde nece igrac koji ima podebeo portfolio kurcenja.
            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
              Kao sto ti rece Lazo...ne treba Cho da bude klub...treba struka da se pita...budi dosledan...
              [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
              Ok daj Munforda.

Comment

• prosle godine se kukalo sto se ne dovede murford, a ove godine se kuka zasto ga dovodimo

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
                  prosle godine se kukalo sto se ne dovede murford, a ove godine se kuka zasto ga dovodimo
                  ciganima nikada udovoljiti
                  Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
                    prosle godine se kukalo sto se ne dovede murford, a ove godine se kuka zasto ga dovodimo
                    Sledece ce da se kuka sto ga prodajemo a one tamo sto ga vracamo kad smo ga vec jednom prodali. Djenka scenario all the way.

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                      nije se odnosilo na tebe, ti si mozda u ovima sto se broje na prste jedne ruke

sto se tice trileme...kupera nikad nisam gledao, a manforda samo na hajlajtsima, tako da nisam merodavan
                      pulen je, za razliku od ove dvojice, dokazan trpac na EL nivou...i, iako je ovde to rasireno misljenje, ja ne mislim da vidi samo kos i n'ume pnr
                      pitanje ostaje zbog onih prica o svlacionici i parama...ali to bi trebao trener da moze da hendluje. tj radonja bi mogao, za alimpija sumnjam

manford je brzi i verovatno gladniji

tako da bi moj ranking bio pullen>munford>cooper

nisam gledo Coopera i Munforda, ne mogu da lazem
                      ko uopste gleda ligaski deo francuskog prvenstva i razvojnu pored NBA i toliko kvalitetne kosarke u Evropi

pricam o onome sto se moze zakljuciti eye testom sa hajlajtsa, Cooper je neozbiljan fensi igrachic sa problematicnim fizikalijama i polu-rekreativnim pristupom
                      kod tih njegovih kompilacija pored asista jednaku paznju treba obratiti i na to kakvu to odbranu on resava, protiv onakvog stihijskog pnr difensa sa ogromnim razmakom izmedju igraca koji je realno na fiba cl nivou Jovic bi imao blizu 20 asistencija, te lopte su jednostavno previse spore sto govori i broj turnovera na koji se uvek zmuri

ali kad kazes 11 asista zvuci impozantno ako ne sagledas sve kako bi imao kompletnu sliku

inace sto se tice rankinga potpuno se slazem sa tobom kao i u vecini stvari

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                        Moze i Manford i Pulen, nece se baci. Taman zadovoljimo ove dve struje na forumu da se ne prepucavaju oko pojacanja.
                        ma jel? a ko ce da pusta muziku?

sad sam se setio lika sa starog b92foruma, jos pre ppp-a, koji je pustao muziku u pioniru. ali nema snase da se setim koji mu je bio nik, grobar, mislim da je cak bio i mod?
                        sonic? sonicks? jel bio tekav neki?
                        bonnet de douche

Comment

• Manford uskoro crveno-beli! Dobrodošao brate!

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
                            Manford uskoro crveno-beli! Dobrodošao brate!
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Pozitivno je to sto Munford ima EL iskustvo, Ja bih ga potpisao na visegodisnji ako moze sa NBA izlazom, ja nemam pojma, ne volim.da gledam igrace na tim.klipovima, ali bih trazio igraca koji nije rupetina u odbrani, iz vasih prica vidim da je Coper slab u odbrani i zato bih pre Munforda nego njega. Koliko smo mi oslabljeni odlaskom Radonjica pa to je strasno, bukvalno krecemo od nule sa neiskusnim trenerom i mora se istrpeti jer ne postoje nikakvr sanse da mi krenemo kao prosle godine. Mora se i Simanicu dati sansa, ili cemo ga istrpeti il da se razilazimo, ove sezone mora da igra, dati mu sansu i ako nr pokaze zainteresovanost za rad na svojim manama pozeleti mu srecu, bilo bi katastrofa da takvom talentu pokazemo vrata a da nije dobio posteno sansu. Iz tog razloga bih voleo da krenemo sa ovim sastavom na viskom pa da kao prosle godine u hodu resavamo ako budr potrebno pojacanje.

Comment

• Originally posted by ИEsA IlIC View Post
                                ma jel? a ko ce da pusta muziku?

sad sam se setio lika sa starog b92foruma, jos pre ppp-a, koji je pustao muziku u pioniru. ali nema snase da se setim koji mu je bio nik, grobar, mislim da je cak bio i mod?
                                sonic? sonicks? jel bio tekav neki?
                                Jeste, Sonics.

Comment

Working...
                                X