Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
    Stig'o neko?
    Dobro jutro.
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
      Dobro jutro.
      To je kum vec odradio, a meni je jutro vec od 5:30 kad su manijaci poceli da vilene po stanu.

Ima li nekih informacija da li cekamo 1.9. ili 1.10. za novi potpis?
      Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Munford izgleda upao u 12 igraca u reprezentaciji na ovim igrama sada.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
          Munford izgleda upao u 12 igraca u reprezentaciji na ovim igrama sada.
          https://www.instagram.com/p/BYEuig6hlMs/
          edit:
          Mogao bi i Jameel Warney da se dogovori ...
          Last edited by kankkunen; 22-08-17, 10:33.
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
            https://www.instagram.com/p/BYEuig6hlMs/
            edit:
            Mogao bi i Jameel Warney da se dogovori ...
            Warney bi bio takav bruiser da bi to bilo ludilo A on i Lessort ako stanu u isto vreme, u reket ne ulazi niko do sledeceg juna

Comment

• Ma kakav Munford.
              Da ga cekamo do polovine septembra. Jok more

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                Munford izgleda upao u 12 igraca u reprezentaciji na ovim igrama sada.
                Daj onda morrisa. Vidim da je on otpao.

Dobar je warney

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Ma kakav Munford.
                  Da ga cekamo do polovine septembra. Jok more
                  Slažem se,ako već čekamo do polovine Septembra možemo dosta ozbiljnijeg igrača da dovedemo...

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
                    Slažem se,ako već čekamo do polovine Septembra možemo dosta ozbiljnijeg igrača da dovedemo...
                    Uigravanje tima uopste nije problem, Fener pocinje pripreme tek za sedmicu-dvije.
                    Ja bih sacekao Munforda, sada potpise ugovor kada se zavrsi to takmicenje dodje i sacekamo cetvorku posle last cut.
                    Sa cetvorkom treba biti pravi ubod bas smo tanki tu Jankovic-Simanic, najvise bi nam legao neki novi Miller.

Comment

• A inace i da sad dodje mnogo bi se brze "uigrao" Pa mi ceo tim uigravamo koliko smo igraca promenili...Ako cemo tako i Laza nije tu, treba i on da se "uigra" sa novim trenerom...gluposti...
                      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
                        Uigravanje tima uopste nije problem, Fener pocinje pripreme tek za sedmicu-dvije.
                        Ja bih sacekao Munforda, sada potpise ugovor kada se zavrsi to takmicenje dodje i sacekamo cetvorku posle last cut.
                        Sa cetvorkom treba biti pravi ubod bas smo tanki tu Jankovic-Simanic, najvise bi nam legao neki novi Miller.
                        Ma samo kažem ako tek od polovine Septembra može da se priključi pripremama,ne treba se zaletati sa njim,sačekati malo,jer baš nema veze potpisati Munforda sad,jer do polovine Septembra može da iskoči neki skroz super igrač...Opet kažem nemam ništa protiv Munforda,čak sam i bio za njega,ali dok se završi taj turnir,pa dok doputuje do Beograda,pa dok se navikne na drugu vremensku zonu....mnogo je

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
                          Ma samo kažem ako tek od polovine Septembra može da se priključi pripremama,ne treba se zaletati sa njim,sačekati malo,jer baš nema veze potpisati Munforda sad,jer do polovine Septembra može da iskoči neki skroz super igrač...Opet kažem nemam ništa protiv Munforda,čak sam i bio za njega,ali dok se završi taj turnir,pa dok doputuje do Beograda,pa dok se navikne na drugu vremensku zonu....mnogo je
                          Ne moze niko da iskoci, jer mi za boljeg igraca od pominjanih nemamo finansije, to je valjda svima jasno.

Comment

• Munford nije nista posebno,pored njega Radičevic moze i do prvog pleja

Comment

• Ja u Radičevića polažem velike nade
                              Last edited by Tesla/24; 22-08-17, 11:31.

Comment

• Pa zar nisi citao da ce do tad karic da isuce milione☺☺☺

Comment

Working...
                                X