Originally posted by Dobar Los Milos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Jimi22 View PostMunford izgleda upao u 12 igraca u reprezentaciji na ovim igrama sada.
edit:
Mogao bi i Jameel Warney da se dogovori ...Last edited by kankkunen; 22-08-17, 10:33.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostA on i Lessort ako stanu u isto vreme, u reket ne ulazi niko do sledeceg juna
Comment
-
Originally posted by Tesla/24 View PostSlažem se,ako već čekamo do polovine Septembra možemo dosta ozbiljnijeg igrača da dovedemo...
Ja bih sacekao Munforda, sada potpise ugovor kada se zavrsi to takmicenje dodje i sacekamo cetvorku posle last cut.
Sa cetvorkom treba biti pravi ubod bas smo tanki tu Jankovic-Simanic, najvise bi nam legao neki novi Miller.
Comment
-
A inace i da sad dodje mnogo bi se brze "uigrao"Pa mi ceo tim uigravamo koliko smo igraca promenili...Ako cemo tako i Laza nije tu, treba i on da se "uigra" sa novim trenerom...gluposti...
"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by vinetu View PostUigravanje tima uopste nije problem, Fener pocinje pripreme tek za sedmicu-dvije.
Ja bih sacekao Munforda, sada potpise ugovor kada se zavrsi to takmicenje dodje i sacekamo cetvorku posle last cut.
Sa cetvorkom treba biti pravi ubod bas smo tanki tu Jankovic-Simanic, najvise bi nam legao neki novi Miller.
Comment
-
Originally posted by Tesla/24 View PostMa samo kažem ako tek od polovine Septembra može da se priključi pripremama,ne treba se zaletati sa njim,sačekati malo,jer baš nema veze potpisati Munforda sad,jer do polovine Septembra može da iskoči neki skroz super igrač...Opet kažem nemam ništa protiv Munforda,čak sam i bio za njega,ali dok se završi taj turnir,pa dok doputuje do Beograda,pa dok se navikne na drugu vremensku zonu....mnogo je
Comment
Comment