Originally posted by kendrik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by kendrik View PostPROCURELO: Evo kolike će biti plate košarkaša Crvene zvezde!
Plate košarkaša Crvene zvezde:
Tejlor Ročesti - 500.00
Pero Antić - 400.000
Džejms Feldin - 350.000
Branko Lazić - 300.000
Milko Bjelica - 300.000
Nikola Jovanović - 210.000
Stefan Janković - 210.000
matijas Lesor - 200.000
Nemanja Dangubić - 200.000
Nikola Radičević - 150.000
Marko Kešelj - 150.000
Ognjen Dobrić - 100.000
link
Koliko vidim ovde je nekom bilo bas dosadno pa je lupao cifre kako njemu odgovara.
Nesto su potrefili, a negde su bili i blizu.Last edited by Manda77; 13-09-17, 12:35.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostPominjanje Telegrafa, informisanosti i nekakve objektivnosti u istom kontekstu zasluzuju zabranu pisanja osobi koja veruje u to."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostAl bi mogao za verovanje tim "medijima""Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View PostPlate košarkaša Crvene zvezde:
Tejlor Ročesti - 500.00
Pero Antić - 400.000
Džejms Feldin - 350.000
Branko Lazić - 300.000
Milko Bjelica - 300.000
Nikola Jovanović - 210.000
Stefan Janković - 210.000
matijas Lesor - 200.000
Nemanja Dangubić - 200.000
Nikola Radičević - 150.000
Marko Kešelj - 150.000
Ognjen Dobrić - 100.000
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostSto ce Lazic da se obraduje kad vidi da ima 300.000 platu.Reći će mu Čovara da je to od 01.01.2018. godine (jbg povećana minimalna vrednost radnog sata, pa Čova nivelisao da ga ne BATuju)
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostReći će mu Čovara:Opet mi se Filip igrao sa Excelom - majke mu ga bezobrazne
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
U pravu je bata Kronos, Keni je samo preneo šta pišu mediji (ne ulazim u motive forumaša), tako da je ovo jedan vrlo legalan način da "potpruckuje"...u tom duhu ja bih samo izneo saznanja onog forumaša koji je rekao da Pero prima 60K, verovatno je mislio mesečno, pa samim tim 600K za godinu i onda ove vrednosti iz informera, kurira, telegrafa nisu najtačnije.
uzgred, jedna pikanterija...Đenka već kuka za sarmicama i podvarkom...kaže tamo samo boršč i neka papazjanija. Tako ti i treba Đenka kada ti je malo bilo sarmica i podvarka, pa si tražio i pilav.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Po pravilima finansijskog fer pleja Evrolige, svaki klub je duzan da im dostavi finansijski izvestaj od 30.6 do 30.06 sledece godine. Da li neko zna da li su i ako jesu gde su ti finansijski izvestaji obelodanjeni, jer samo na taj nacin se moze izbeci spekulisanje na tu temu?Last edited by mmajstor; 13-09-17, 13:08.
Comment
Comment