Šta će, razumite čoveka...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by mmajstor View PostPo pravilima finansijskog fer pleja Evrolige, svaki klub je duzan da im dostavi finansijski izvestaj od 30.6 do 30.06 sledece godine. Da li neko zna da li su i ako jesu gde su ti finansijski izvestaji obelodanjeni, jer samo na taj nacin se moze izbeci spekulisanje na tu temu?
U nekim zemljama postoji zakon za sportske klubove i drustva da im finansije moraju biti 100% javne i dostupne, tako da recimo u Rusiji za sve klubove moze da se dobiju iz poreske izvestaji o svemu, isto je i u Spaniji, Italiji, Francuskoj i Nemackoj. Naravno Grci i Turci, siva zona
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPo pravilima finansijskog fer pleja Evrolige, svaki klub je duzan da im dostavi finansijski izvestaj od 30.6 do 30.06 sledece godine. Da li neko zna da li su i ako jesu gde su ti finansijski izvestaji obelodanjeni, jer samo na taj nacin se moze izbeci spekulisanje na tu temu?
Comment
-
Kompletirana "Zvezdina slagalica"
Četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Comment