Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laki21 View Post
    Apić...
    Meni je i Davidovac misterija ... ima glavu, al telo (fizikalije) ni blizu nekog EL nivoa.
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      Meni je i Davidovac misterija ... ima glavu, al telo (fizikalije) ni blizu nekog EL nivoa.
      kad vidim kako Sved igra, a kakvo telo ima... ne znam sta bi rekao

Comment

• Postoji mogucnost da ce utakmica sa Lokomotivom moci da se gleda.

Comment

• Opa, to mi reci.

Comment

• Originally posted by nine33 View Post
            Radanov ako ostane u FMP-u jedino 30+ minuta svaku da igra tamo.
            Pored Fićka živog i zdravog? Oće to™.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
              kad vidim kako Sved igra, a kakvo telo ima... ne znam sta bi rekao
              kakvo telo ima sved?
              bek od skoro 2m, plus solidna brzina na tu visinu

nidje veze poredjenje

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                Pored Fićka živog i zdravog? Oće to™.
                Ako već nije spreman za neku ulogu u Zvezdi, bolje da dobije neku minutažu u FMP-u ...
                Može on i sa pozicija 2/3 da dobije značajniju ulogu i minute.
                Sedenje na klupi Zvezde je najgora opcija za njega.
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
                  Postoji mogucnost da ce utakmica sa Lokomotivom moci da se gleda.

Mora da se prijavi Mupu, plus mora i obezbedjenje,ali ce klub sutra i zvanicno to objaviti. Ovo je bilo molba ekipe iz akcije DID da se nagrade sezonci i donatori da prisustvuju utakmici u subotu. Pustice ako se dobije dozvola da svi mogu prisustvovati utakmici.

Malo da osete igraci atmosferu onu pozitivnu a i negativnu koja nece da manjka.
                  Sezonci i donatori ce imati poseban dogadjaj u sledecoj nedelji samo za njih.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                    Za nas foteljaše ako, tako i treba ...

Comment

• Originally posted by quentin View Post
                      Te informacije o sponzorskim neplaćanjima stigle su od ljudi koji su prisustvovali skupštinama kluba.
                      Opet nije istina, Čović je na skupštini nebrojano puta ponavljao da je država ispunila obaveze, ostali smo kratki za novac obećan od FK-a kao i od toga što smo većinu utakmica igrali u Pioniru. Zašto reagujem? Zato što kao što si ti negde načuo ovo što pišeš, krenuće neko drugi, pa treći, pa 50 puta izgovorena laž postane istina.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                        Nek sačekaju 22gi, tad sam u Srbiji!
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Nisam ispratio te gluposti oko slagalice jel o ispao radanov a usle one cepanice apic i lazarevic?

Comment

• Ako Radanov ne ulazi u ekipu Rakicevic treba da ostane

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Ko jos veruje Covicu?????
                              Elem sponzori su dali novac predvidjen ugovorom. Dal je taj novac mali ili ne ne znam posto imam oprecne informacije. Ono sto nasa Uprava radi jeste da fornira budzet i u njega uracunava moguce prihode koji se cesto ispostave nerealnim. Tako se prosle godine racunalo na 15 punih Arena? Ispade da nismo znali zauzetost Arene pa smo izduvali valjda za 6 puta otud odma manjak oko 650.000.
                              Evo uzmimo ovu sezonu i budzet.
                              1.Prodaja igraca 2,5 mil
                              2.Telekom 1 mil
                              3.Grad Beograd 200.000
                              4. TV prava 200.000
                              5. Novac od pobeda u El od prosle sezone 500.000
                              6.Novac od pobeda u ovogodisnjoj EL 300.000

7. Sezonske 300.000
                              8.Arena 1 milion
                              9. Ostali sponzori 500.000
                              Dolazimo do 6,5 miliona po meni realnih prihoda sa tim da je ucesce ostalih sponzora moguce i vece od 500.000.
                              IDEA je placala 300.000 uz naravno izvesno ulazak Karica i Huaweia u sponzorski pul.
                              Ti si u jednogodisnji budzet svrstao novac od pobeda u dve sezone. I prodaja igraca je pokrila dugove od ranije. Dva miliona su navodno bili.

Comment

• Puzla je sklopljena, tim kompletiran. Idemo sada svi na 'glavnu' temu. Subota, utakmica sa Lokosima će vrlo verovatno biti otvoren ulaz za sve, kao što ste, verujem svi čuli. Ako bude potrebe, otvaraćemo ovde. Nadam se da neće.

Comment

Working...
                                X