Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by blek hils View Post
    Nama je najveći problem Radičević (ako naravno izuzmemo Kešelja, o tome ne pričam), tj. Ročestijeva zamena. Radičević mora mnogo bolje, ako uopše može bolje. Kada ga gledam to meni izgleda toliko netalentovano, da me je strah što je on u petorci. Ima on očigledno kliker, tj. zna šta treba da uradi, ali nema apsolutno nikakve "veštine", talenta, kako god to da nazovemo. Oni ulazi, oni šutevi, polaganja, generano pokreti na terenu, užas koliko je to daleko od košarkaškog. Po meni je to mnogo mnogo veći problem i od skoka i od 3, 4 ili 5. Još kad tome dodamo da nemamo kombo beka, tu smo u takvim ..vnima da je baš zabrinjavajuće.
    Prvo sam pomislio da je momak samo nervozan, da će to leći na svoje mesto, ali ova igra protiv Cedevite, užas stvarno. Bogu hvala pa je ovaj Ročesti bog, no ne smemo toliko da rizikujemo da sve ostane na njemu.
    Surova realnost !

Comment

• Posto je selektirao tim zasto onda Covic ne skupi muda i sedne na klupu????????

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
        Posto je selektirao tim zasto onda Covic ne skupi muda i sedne na klupu????????
        Laza ponovo jase....ne blamiraj se vise sa svojim "inside" informacijama...tesko da je neko promasio vise od tebe...i shvatili smo...Covic out...skupi ti muda pa kao Daba na mali kalemegdan pa protestvuj...
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
          Laza ponovo jase....ne blamiraj se vise sa svojim "inside" informacijama...tesko da je neko promasio vise od tebe...i shvatili smo...Covic out...skupi ti muda pa kao Daba na mali kalemegdan pa protestvuj...
          Ja sam isao na taj Kalemegdan ne brini.Nisam siguran da si i ti.
          Kakve ,,inside,,, informacije???
          Pa 10 ljudi pisekako za selekciju tima nije kriv Alimpijevic???
          Pa ko je onda????

Comment

• Koliko prima Keselj a koliko Radicevic?

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

Comment

Ja sam isao na taj Kalemegdan ne brini.Nisam siguran da si i ti.
              Kakve ,,inside,,, informacije???
              Pa 10 ljudi pisekako za selekciju tima nije kriv Alimpijevic???
              Pa ko je onda????
              Retko koji trener ima potpunu autonomiju poput Obradovica da pokaze prstom i to mu se dovede...Zato se to zove klub...zato sto postoji jos neko sem trenera u sportskom sektoru i ne znam zasto je nenormalno da i uprava ima uticaja na dovodjenje igraca....Sto se ostalog tice, znas ti dobro sta si sve pisao...da ne zamaram ljude sa tvojim opusom sa prethodnog foruma....ponavljas se...samo ti predlazem da preduzmes nesto ako ti vec toliko smeta sadasnji predsednik...
              "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Ljudi, jesmo izgubili ali to je valjda bilo i ocekivano s obzirom da je Himki je kvalitetniji i skuplji sastav, i izgubiti sa ovom razlikom u gostima uopste nije tragicno. Mi treba da jurimo sto vise pobeda u Beogradu, i po neki brejk protiv "slabijih" ekipa u gostima, a mislim da Himki to nije. Nisu mi jasni ovi koji odmah traze nekog krivca za ovo ili za ono, ostre nozeve, i zatezu pracku.... opustite se malo.

Comment

Retko koji trener ima potpunu autonomiju poput Obradovica da pokaze prstom i to mu se dovede...Zato se to zove klub...zato sto postoji jos neko sem trenera u sportskom sektoru i ne znam zasto je nenormalno da i uprava ima uticaja na dovodjenje igraca....Sto se ostalog tice, znas ti dobro sta si sve pisao...da ne zamaram ljude sa tvojim opusom sa prethodnog foruma....ponavljas se...samo ti predlazem da preduzmes nesto ako ti vec toliko smeta sadasnji predsednik...
                  Moja kritika Covicu je nista naspram tvoje ljubavi prema njemu.
                  Opet ti kazem ja sam bio na tom Kalemegdanu ne secam se da si i ti.
                  Ako bude potrebe nije frka opet da se ide ne brini.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Recimo onakva njegova partija protiv Olimpije u nekom dužem kontinuitetu.
                    Ovo je u rangu ćorave koke. Na dovoljno velikom uzorku svako će imati neku dobru partiju. Suština je da je dečko klasičan basketaš sa ne baš mnogo skilla i negativnom košarkaškom inteligencijom. Sve je moguće radom ispraviti, sem ovog poslednjeg.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Moja kritika Covicu je nista naspram tvoje ljubavi prema njemu.
                      Opet ti kazem ja sam bio na tom Kalemegdanu ne secam se da si i ti.
                      Ako bude potrebe nije frka opet da se ide ne brini.
                      Nadam se da nece biti potrebe...posto ce to znaciti "politicka uprava"...verujem da bi to voleo...

Sto se moje ljubavi prema Covicu tice...i to je sve zapisano...kao i tvoje budalastine...

Comment

Nadam se da nece biti potrebe...posto ce to znaciti "politicka uprava"...verujem da bi to voleo...

Sto se moje ljubavi prema Covicu tice...i to je sve zapisano...kao i tvoje budalastine...
                        Ti mu dodjes ko neki arhivator forumski.
                        Politicka je i ova Uprava sa Covicem jer je i sam tako dosao u Zvezdu.
                        A da mogu sve bi politicare strpao u zatvor da ne vide bela dana.
                        Ovde stavljam tacku na raspravu.

Comment

Ko to postoji u sportskom sektoru? Neša Ilić je sportski direktor, pa jel on dovodio igrače?

Zaista ne znam, pitam jer je to u slučaju KK Crvena zvezda totalno neistražena oblast.

Jer ako nije trener i nije sportski direktor, ko odlučuje da li je neko za Zvezdu ili ne? Kašanin? Čović? Baćović? Kako uopšte može neko ko nije kompetentan da odluči koga će uzeti za neku poziciju sa spiska od, recimo, 50 igrača?

Nemoj da me pogrešno shvatiš, naslanjam se na tvoje konstatacije jer izgleda kao da hoćeš da poručiš da je sve sasvim normalno jer znaš o čemu pišeš, pa me interesuje kako je to normalno ako igrače dovodi Ilić, Čović ili Bačović.
                          Last edited by Grmoje; 24-10-17, 21:19.

Comment

Ti mu dodjes ko neki arhivator forumski.
                            Politicka je i ova Uprava sa Covicem jer je i sam tako dosao u Zvezdu.
                            A da mogu sve bi politicare strpao u zatvor da ne vide bela dana.
                            Ovde stavljam tacku na raspravu.
                            Da naravno...zato sto mnogi ovde danas pisu jedno...sutra drugo..i puj pike ne vazi...za takve i treba jedan arhivator da im osvezi pamcenje...Uprava sa Covicem i SNS bratijom nema veze jedna s drugim i ti to dobro znas...Cisto politicke uprave sa Zikom Paukom, projektima "evropske Zvezde" su nas dovele znas gde...ova ipak ima sportski pedigre, kakav takav i jedna je od najteofejnih u nasoj istoriji...tako da...case closed...rezultati i trofeji su ono sto se broji i pamti a ne necija tanana osecanja sto "selekcija" nije izvrsena po ukusu "navijaca" i slicne budalastine...

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                              Ovo je u rangu ćorave koke. Na dovoljno velikom uzorku svako će imati neku dobru partiju. Suština je da je dečko klasičan basketaš sa ne baš mnogo skilla i negativnom košarkaškom inteligencijom. Sve je moguće radom ispraviti, sem ovog poslednjeg.
                              Jel mi hocemo mladje domace a pre svega jeftinije igrace sa kojima se moze ostvariti neki kontinuitet, ili hocemo gotova resenja u vidu legije stranaca zasta uzgred nemamo para? Pa jel stvarno neko ocekuje od ovih debitanata da odmah pruzaju partije iza kojih provejava prevejana kosarkaska inteligencija? Strpljenja ljudi, imamo prevelika a pre svega nestrpljiva ocekivanja u odnosu na to koliko mozemo da se ispruzimo.
                              Last edited by mmajstor; 24-10-17, 21:23.

Comment

• Ne mogu da prežalim, još jednom, što smo ispustili Vilijem Gosa... Večeras indeks 34, pravi košarkaški biser, a tek će da napreduje...

Tri godine ugovor, već bi se šutirali od sreće u dupe, nakon dve godine pola budžeta bi nam zatvorio obeštećenjem. Jbg, kad nisi u stanju da vidiš dalje od nosa.
                                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Working...