Originally posted by blek hils
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostPosto je selektirao tim zasto onda Covic ne skupi muda i sedne na klupu????????"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostLaza ponovo jase....ne blamiraj se vise sa svojim "inside" informacijama...tesko da je neko promasio vise od tebe...i shvatili smo...Covic out...skupi ti muda pa kao Daba na mali kalemegdan pa protestvuj...
Kakve ,,inside,,, informacije???
Pa 10 ljudi pisekako za selekciju tima nije kriv Alimpijevic???
Pa ko je onda????
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJa sam isao na taj Kalemegdan ne brini.Nisam siguran da si i ti.
Kakve ,,inside,,, informacije???
Pa 10 ljudi pisekako za selekciju tima nije kriv Alimpijevic???
Pa ko je onda????"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Ljudi, jesmo izgubili ali to je valjda bilo i ocekivano s obzirom da je Himki je kvalitetniji i skuplji sastav, i izgubiti sa ovom razlikom u gostima uopste nije tragicno. Mi treba da jurimo sto vise pobeda u Beogradu, i po neki brejk protiv "slabijih" ekipa u gostima, a mislim da Himki to nije. Nisu mi jasni ovi koji odmah traze nekog krivca za ovo ili za ono, ostre nozeve, i zatezu pracku.... opustite se malo.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostRetko koji trener ima potpunu autonomiju poput Obradovica da pokaze prstom i to mu se dovede...Zato se to zove klub...zato sto postoji jos neko sem trenera u sportskom sektoru i ne znam zasto je nenormalno da i uprava ima uticaja na dovodjenje igraca....Sto se ostalog tice, znas ti dobro sta si sve pisao...da ne zamaram ljude sa tvojim opusom sa prethodnog foruma....ponavljas se...samo ti predlazem da preduzmes nesto ako ti vec toliko smeta sadasnji predsednik...
Opet ti kazem ja sam bio na tom Kalemegdanu ne secam se da si i ti.
Ako bude potrebe nije frka opet da se ide ne brini.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostRecimo onakva njegova partija protiv Olimpije u nekom dužem kontinuitetu.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMoja kritika Covicu je nista naspram tvoje ljubavi prema njemu.
Opet ti kazem ja sam bio na tom Kalemegdanu ne secam se da si i ti.
Ako bude potrebe nije frka opet da se ide ne brini.
Sto se moje ljubavi prema Covicu tice...i to je sve zapisano...kao i tvoje budalastine..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNadam se da nece biti potrebe...posto ce to znaciti "politicka uprava"...verujem da bi to voleo...
Sto se moje ljubavi prema Covicu tice...i to je sve zapisano...kao i tvoje budalastine...
Politicka je i ova Uprava sa Covicem jer je i sam tako dosao u Zvezdu.
A da mogu sve bi politicare strpao u zatvor da ne vide bela dana.
Ovde stavljam tacku na raspravu.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostRetko koji trener ima potpunu autonomiju poput Obradovica da pokaze prstom i to mu se dovede...Zato se to zove klub...zato sto postoji jos neko sem trenera u sportskom sektoru i ne znam zasto je nenormalno da i uprava ima uticaja na dovodjenje igraca....Sto se ostalog tice, znas ti dobro sta si sve pisao...da ne zamaram ljude sa tvojim opusom sa prethodnog foruma....ponavljas se...samo ti predlazem da preduzmes nesto ako ti vec toliko smeta sadasnji predsednik...
Zaista ne znam, pitam jer je to u slučaju KK Crvena zvezda totalno neistražena oblast.
Jer ako nije trener i nije sportski direktor, ko odlučuje da li je neko za Zvezdu ili ne? Kašanin? Čović? Baćović? Kako uopšte može neko ko nije kompetentan da odluči koga će uzeti za neku poziciju sa spiska od, recimo, 50 igrača?
Nemoj da me pogrešno shvatiš, naslanjam se na tvoje konstatacije jer izgleda kao da hoćeš da poručiš da je sve sasvim normalno jer znaš o čemu pišeš, pa me interesuje kako je to normalno ako igrače dovodi Ilić, Čović ili Bačović.Last edited by Grmoje; 24-10-17, 21:19.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTi mu dodjes ko neki arhivator forumski.
Politicka je i ova Uprava sa Covicem jer je i sam tako dosao u Zvezdu.
A da mogu sve bi politicare strpao u zatvor da ne vide bela dana.
Ovde stavljam tacku na raspravu."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostOvo je u rangu ćorave koke. Na dovoljno velikom uzorku svako će imati neku dobru partiju. Suština je da je dečko klasičan basketaš sa ne baš mnogo skilla i negativnom košarkaškom inteligencijom. Sve je moguće radom ispraviti, sem ovog poslednjeg.Last edited by mmajstor; 24-10-17, 21:23.
Comment
-
Ne mogu da prežalim, još jednom, što smo ispustili Vilijem Gosa... Večeras indeks 34, pravi košarkaški biser, a tek će da napreduje...
Tri godine ugovor, već bi se šutirali od sreće u dupe, nakon dve godine pola budžeta bi nam zatvorio obeštećenjem. Jbg, kad nisi u stanju da vidiš dalje od nosa.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment