Dobar ovaj Frank Elegar, vrijedan momak, solidan post, dobar skok, federi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Šarac View PostCuj sujeta Covica, a sta je sa ostalih 14 klubova u El, i ostalih 16 u EC koji imaju pare da ga plate koliko trazi. Znaci samo smo mi sujetni sto ga ne uzimamo a on slobodan kao ptica na grani. Sta njih specava da ga pokupe ako je kod nas samo "problem" sujeta predsednika kluba.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostNe moze pojacanje.Covic je teska lopovcina i ima da se pravi ludi i odugovlaci sa pojacanjem dokle god bude moglo, samo da bi ustedeo neki dinar.
Ima jos 10 dana da stedi te pare, a posle toga moze te pare da vrati tamo odakle je i dobio, Oh wait, a gde su te pare za tog igraca koji on ljubomorno cuva pa ne zeli da dovede sve te slobodne igrace koji stoje u redu na Kalemegdanu da bi ostvarili svoje snove i zaigrali za powerhouse iz Beograda.
Samo me interesuje da li si ovako pisao i u petak vece da nam je neophodan igrac kada se dobije Zalgiris, ali kada se izgubi od ekipe koja u jednom trenutku ima sut 16/20 za tri odjednom je problem sta ta crna zverka iz Nba nije na terenu.
#stay tuned
Comment
-
Skuplje će nas koštati neosvajanje ABA lige no max 200K za DOBRO pojačanje na deficitarnoj poziciji.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostSkuplje će nas koštati neosvajanje ABA lige no max 200K za DOBRO pojačanje na deficitarnoj poziciji.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by la haine View PostImaš spremno neko DOBRO ime u tom iznosu?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostNije mi posao da pratim tržište, ima kome jeste. Ako ti već trebaju imena, evo ti Menija i ostalih koji su u toku, mogu da ti pomognu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment