Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Menjamo Milka, prajvat dzet i 300 butki Njeguske Prsute za brata Jameela
    I kuću ako treba ...
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      I kuću ako treba ...
      ...i biciklo.

Comment

• Otvorena pijaca izmedju evroligasa ima li tu nesto za nas sta mislite.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
          Otvorena pijaca izmedju evroligasa ima li tu nesto za nas sta mislite.

Zavisi kako gledas nas na toj pijaci kao kupce ili mozda prodavce????

Comment

• Ono sto bi bio pravi potez, ujedno realan, ali od kog nema nista jer smo debili, je dogovor sa Barcom za Vezenkova. Decko je van rotacije skroz, nezadovoljan a nama bi bio najbolje krilo automatski. Neka loan opcija moze takodje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

Ono sto bi bio pravi potez, ujedno realan, ali od kog nema nista jer smo debili, je dogovor sa Barcom za Vezenkova. Decko je van rotacije skroz, nezadovoljan a nama bi bio najbolje krilo automatski. Neka loan opcija moze takodje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
              Dosta dobar igrac ,nije mi jasno da u ovakvoj raspaloj BArci ne dobija sansu ...krilo najbolje se zna koje je u KK CZ

Comment

Kankkunen daj da pisemo Deda Mrazu da dodje brat Jameel
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Poceli su rezovi u EL.
                  Kori Dzefersona FA.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                    Poceli su rezovi u EL.
                    Kori Dzefersona FA.
                    ... iliti oslobađanje restlova
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ajmo brate Djamile! Sasa Popovic je kontaktiran. Mozes da biras sta hoces iz Grand rostera

preview.jpg

Comment

Ajmo brate Djamile! Sasa Popovic je kontaktiran. Mozes da biras sta hoces iz Grand rostera

[ATTACH=CONFIG]15625[/ATTACH]
                        oplakah ...

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                          ... iliti oslobađanje restlova
                          bas to, jedino moze neko koga smo imali na radaru pa ako takav bude slobodan, sve ostalo .... daleko im kuca.

Comment

• Korije pokazao da je losija verzija lesora. Moram priznati da me nimatijas nije odusevio. Kad je dolazio na b92 se naveliko slavilo. Krajnje sam skeptican popitanju njegovih mogucnosti. Sto se nba tice, letnja liga mu je maks, a sto se nas tice morace debelo da zavrne rukave i radi. Nisam ga dobro poznavao pre dolaska, ali mi se cini da bi bilo bolje da smo doveli pravu peticu poriea ili mustafu fala.

Comment

• Jel se to spominje neko pojacanje?

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                                Korije pokazao da je losija verzija lesora. Moram priznati da me nimatijas nije odusevio. Kad je dolazio na b92 se naveliko slavilo. Krajnje sam skeptican popitanju njegovih mogucnosti. Sto se nba tice, letnja liga mu je maks, a sto se nas tice morace debelo da zavrne rukave i radi. Nisam ga dobro poznavao pre dolaska, ali mi se cini da bi bilo bolje da smo doveli pravu peticu poriea ili mustafu fala.
                                Teo sam ti i pre nesto odgovoriti na maticnoj strani ali zbog NG nisam... E ali Mustafa Fal...Poriea...Znas ti koji upside ima Lesort i koja ce to zver biti. Nije on kriv sto u timu imamo toliko centara a svi su back up....realno....Ne mogu da se setim ah da sad pogledam... Sem sto swi ozbiljne trenere eto isprdao, nego DR bi imoa dve pobede.. itd.... Znaci manje vise niko na svet ne bi imao 6 pobeda nego Alimpijevic, tako nekako ide tvoja prica....

Videcemo sta i kako na kraju, ostaju upisi... trebace vremena pa da se vidi sta i kako...ali zadnjih par postova su za mene jako losi...Nezamislivo skoro...
                                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                                2× German League champion (2018, 2019)
                                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Working...
                                X