Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima li kakvih vijesti o pojacanjima ??

Comment

• Originally posted by Nene95 View Post
      Ima li kakvih vijesti o pojacanjima ??
      Veceras je novogodisnji koktel u Crown Plazi, mozda NC i baci neku zagoentku u vezi pojacanja. Nema koktela a da ne iskoristi trenutak da se pohvali o rezulatatima te sezone, da malo se zahvali drzavi a ujedno i da zakuka na istu, da malo pecne komsije i baci zagonetku u vezi pojacanja.

Comment

• Lepo bi bilo kada bi uspeli da svoje upise koji sadrže peckanja ( pomalo i zluradosti) sami postavljate na temi predviđenoj za to.
        Hvala unapred.
        Last edited by nebitan; 29-12-17, 17:42.
        Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Kankkunen daj da pisemo Deda Mrazu da dodje brat Jameel

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
            Kankkunen daj da pisemo Deda Mrazu da dodje brat Jameel
            Ajde, a može i 1 peticija pa da šaljemo Čoviću ...
            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Gde da potpisem za Jameel-a?
              Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                Gde da potpisem za Jameel-a?
                Na temi za peticije i zahteve
                Spoiler
                Nije umio da odstupi,
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Menjamo Milka, prajvat dzet i 300 butki Njeguske Prsute za brata Jameela

Comment

• Ne znam,ali mi ne smemo da se oslanjamo na antica i lesora samo do kraja sezone,prvi jer moze da se povredi svakog casa,a drugi...pa znate svi,valjalo bi da dovedemo vise tog centra,znacio bi nam protiv buducnosti sad u cg,ali mrka kapa

Comment

• Tu je i Jovanović, a po potrebi i Janković.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                        Tu je i Jovanović, a po potrebi i Janković.
                        Bice od obojice nesto. Meni se svidja, nasuprot vecini ovde, to sto Jovanovic je ultra agresivan ka kosu. Naravno nije u redu to sto ne vidi oko njega sta se desava ali to jeste nesto sto moze da se uci i razvija. Mi osim Feldina nemamo nijednog igraca koji hoce da napadne kos bas muski. Zato mislim da Jovanovic uz adekvatan napredak i rad moze da bude odlicno resenje.

Jankovic samo treba da radi na odbrani i dobice vise vremena. U ofanzivi je vec imao dobre partije i moze da bude mismatch. Samo odbranu da pegla.

Comment

• Sve im dajemo ali Njegušku ne dajemo!
                          Spoiler
                          Nije umio da odstupi,
                          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                            Bice od obojice nesto. Meni se svidja, nasuprot vecini ovde, to sto Jovanovic je ultra agresivan ka kosu. Naravno nije u redu to sto ne vidi oko njega sta se desava ali to jeste nesto sto moze da se uci i razvija. Mi osim Feldina nemamo nijednog igraca koji hoce da napadne kos bas muski. Zato mislim da Jovanovic uz adekvatan napredak i rad moze da bude odlicno resenje.

Jankovic samo treba da radi na odbrani i dobice vise vremena. U ofanzivi je vec imao dobre partije i moze da bude mismatch. Samo odbranu da pegla.
                            Slažem se u potpunosti, što se tiče Feldina i napadanja agresivno na koš rekao bih da je i Alimpijević obratio pažnju na to, pa je sugerisao Ročestiju da ulazi više, a ohrabruje i Dangubu i Dobrića da ne budu samo spot up šuteri, što se vidi na nekoliko poslednjih utakmica. Jovanović mora da poboljša malo pregled igre, da ubaci povratni pas u igru, njegova post igra meni deluje zadovoljavajuće. Janković je već podigao defanzivu otpočetka sezone, ima lep tajming za skok, što se vidi po bananama i ofanzivnim skokovima. On mora da smanji pravljenje nerezonskih faulova, jer prerano sebe izbacuje iz igre, a ima kvalitet da da više minuta timu.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Meni je po malo žao što Danguba onako "lakonog" kad skoči kao da leti, ne koristi to više i ne ide hrabrije i jače na obruč.
                              Osim toga, koji on ima vertikal, da uvežba šut u zenitu skoka, teško da bi ko mogao da mu "lupi bananu"
                              Spoiler
                              Nije umio da odstupi,
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Hvala im puno,nijedan ni drugi ove sezone nista nmg da doprinesu...mogu da odmore nekog na 10minuta i to je to,zamisljam jovanovica i lesora i bude mi muka
                                Edit: sto se dange tice,ima on skok,ali ima jako los dribling...kontrolu lopte,previse visoko dribla,a i nema neki kosarkaski iq pa da na foru izradi nekog...ovako i odbojkas ima skok,al dzaba kad samo to i ima za kosarku...mada pogodi poneku trojku iako ima u najmanju ruku cudan izbacaj
                                Last edited by Czbg9; 29-12-17, 13:27.

Comment

Working...
                                X