Originally posted by VladaVlada
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Steta, zaista. Da bar drzava hoce da pomogne posto je jedinstvena prilika da se fajnl for igra u Beogradu, a Zvezda pred domacim navijacima i punom arenom nema limita.Ocigledno da nemaju interesa u nama. Mi bi sa dva pojacanja od po 250/300k mogli legitimno da se borimo za najveci plasman u el uz ovaj sistem igre. Naravno to nije realno da ce dati, al je neshvatljivo kako drzavu ne interesuje da se konacno uradi nesto veliko na evropskom nivou u sportu. Valjda kao organizatori treba da daju podrsku svom domacem predstavniku, ma kojih boja bio.Last edited by VladaVlada; 01-11-17, 21:00.
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostIgrao je Lazic kod nas trojku i to veoma uspesno
Kad se samo setim odbrane gde Jovic ceka na kapici a sa jedne strane Dzenkins a sa druge strane Lazic. Ispod kosa Kuzmic, kulira, ceka da vidi koji junak moze da prodje pored ove trojice
Verujem da je igracu sa loptom prolazilo kroz glavu: "bolje ja da se vratim na svoju polovinu nego da idem TAMO"
Nikada necu prezaliti sto se Jovic povredio, ko zna kakvi bi bili limiti te ekipe. Radonja je pokazao da je majstor transformacije. Igrao je i sa odbranbenom ruinom od ekipe (Schilb, Radenovic, centri), pa smo u 1. fazi igrali najbolju napadacku kosarku do tada vidjenu u evroligi, sa MWillom i Bobijem, pa smo davali po 90 Himkiju i Realu (nakon -70 na gostovanjima protiv ovih timova, a realno je moglo i -100), pa smo razbijali sa transition offence i strong defence.
Originally posted by Victor BG View PostPosto samo Bamberg insistira na raskidu saradnje onda ce morati da isplate poprilicnu sumu novca da bi izasli iz ugovora, ako se to desi onda mi ne moramo placati 1.1m koliko je dobijao kod svaba, vec sam siguran da bi pristao na manji dio jer bi vec dobio pozamasnu svotu na osnovu prekida ugovora od Bamberga. Problem discipline i sta sve on nosi sa sobom i da li nam je ta kocka sada potrebna i koliko bi kostala je na Covicu da odredi, a po prikazanom do sada on zna kada da preuzme rizik.
Originally posted by Geronimo View PostIspravite me ako gresim, ali u hipotetickoj Kvinsi prici jedan od faktora za njegovo dovodjenje je i to sto bi njega u EL mogli da registrujemo tek od 16tog kola, posto ga je Brose registrovao za prvi deo EL.
Sledi jako vazan mec, bitno je da atmosfera bude bar na nivou 4.cetvrtine protiv Makabija.
Sta je sa Anticem, igra ili ne?
I da, ko ce braniti Dorella?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Geronimo View PostIspravite me ako gresim, ali u hipotetickoj Kvinsi prici jedan od faktora za njegovo dovodjenje je i to sto bi njega u EL mogli da registrujemo tek od 16tog kola, posto ga je Brose registrovao za prvi deo EL.
Comment
-
Nije skinut ni za jednu.
Siguran si da je bitno da li je momak igrao, a ne da li je registrovan?
Meni to nema nikakve logike, narocito ako se uzme u obzir da EL ima prilicno ostre uslove vezane registrovanje igraca i oformljavanje rostera (do nekog datuma mora da je najmanje 10 igraca registrovano, u jednom trenutku moze biti max 16 igraca biti registrovano, i tako dalje i tako blize).
Comment
-
Originally posted by Geronimo View PostNije skinut ni za jednu.
Siguran si da je bitno da li je momak igrao, a ne da li je registrovan?
Meni to nema nikakve logike, narocito ako se uzme u obzir da EL ima prilicno ostre uslove vezane registrovanje igraca i oformljavanje rostera (do nekog datuma mora da je najmanje 10 igraca registrovano, u jednom trenutku moze biti max 16 igraca biti registrovano, i tako dalje i tako blize).
Comment
Comment