Originally posted by Amon RA
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Laki21 View PostUmalo zaboravih, baš mi se sviđa Brajan Konklin iz Limoža. Jako, jako inteligentan i namazan igrač.
Ne mogu a da se ne osvrnem na Millera i Gossa. S poludistance ta dvojica 3/4 jucerasnje utakmice nisu znali da promase. Vrlo frustrirajuce. Tek na kraju sveli procente suta u normalnije vode. Nadam se da imamo recept za to u ponedeljak.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostHmmm, juce izasao sa 5 faulova u relativno kriticnom momentu za Limoges i sa jednim ili dva zicera like M. Bjelica... Ok, mislim da mu je jedan faul bio izmisljen ili od Nemice ili Turcina (nisam siguran). Dobar igrac, ali neka ipak dodje Quincy ako vec neko mora da dodje...
Ne mogu a da se ne osvrnem na Millera i Gossa. S poludistance ta dvojica 3/4 jucerasnje utakmice nisu znali da promase. Vrlo frustrirajuce. Tek na kraju sveli procente suta u normalnije vode. Nadam se da imamo recept za to u ponedeljak.
Ako budemo igrali kao i protivMZT u 4/4 sa sudijskom podlogom od tad, nemaju šanse.
Ako se budemo jurili ko više i ko brže u koš, gubimo preko 10 razlike.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostHmmm, juce izasao sa 5 faulova u relativno kriticnom momentu za Limoges i sa jednim ili dva zicera like M. Bjelica... Ok, mislim da mu je jedan faul bio izmisljen ili od Nemice ili Turcina (nisam siguran). Dobar igrac, ali neka ipak dodje Quincy ako vec neko mora da dodje...
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNavijači Kvinsija zatrpavaju na tviteru, a u stvari bi trebalo Čovića ako misle da dodje,"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by Šarac View PostZa to su potrebne samo dve stvari,
- da Covic ima twiter,
- da KK CZ ima 1.1 milion USD kako bi otkupilo ugovor.
Comment
-
Jedni pisu kako se ni ne trazi ikakvo pojacanje zbog nemanja sredstava, drugi kako se aktivno trazi pojacanje i da imamo drugih alternativa kada je vec Ajverson otpao. Daj Boze da i Covic sam zna sta zeli. Ako neko ima siguran info iz kluba nek nam razjasni situaciju da ne mastamo uzalud ako nema nista od dovodjenja novog igraca
Comment
Comment