Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa dobro slazem se ja sa tobom. Nekad su ti komentari konfuzni. Ipak to sto kazes jeste tacno. Manja je razlika u kvalitetu igrackom a u trenerskoj I nemamo prednost. Videcemo, sta bude bice..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Koltone brate, dolazi!

Comment

• Smisli se Valtere, jel su najjaci (tj. najaci) ili mogu da nas ugroze? Svaki drugi upis je o snazi Partizana.
        To koliko godina imas je krajnje irelevantna informacija, gleda se jedino sta i kako pises. Kao da je bitno to znati.

Comment

• Na ovaj tim Iverson će odlično leći . . . Ako dodje. .
          Dežurni kritičari sa "mrtvi belac" malo da pripaze na ponašanje

Comment

• Ne mogu reci da sam odusevljen ajversonom, po meni nije on ona prva liga amerikanaca u evropi, ali ako je to alimpijeviceva zelja puna podrska, ako je covicev hir i seci usi krpi dupe potez nije dobro. Nije ni alverson elitni defanzivac, dobar skakac, los penaldzija

Comment

• Mi tu "prvu ligu" Amerikanaca ne mozemo da platimo ni u ludilu...
              "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Gledam sada, Cory Jefferson igra mizerno malo u Armaniju i izgleda da ni ne računaju nesto posebno na njega, a po meni je tip igraca koji nam je bas potreban.

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                  Gledam sada, Cory Jefferson igra mizerno malo u Armaniju i izgleda da ni ne računaju nesto posebno na njega, a po meni je tip igraca koji nam je bas potreban.
                  kvalitetan igrac, ali gledao sam ga kad god je ulazio u igru bio je nezainteresovan...

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
                    kvalitetan igrac, ali gledao sam ga kad god je ulazio u igru bio je nezainteresovan...
                    Iskreno, u takvim ekipama bih i sam bio nezainteresovan.

Comment

• Kori je sjajan igrac ali verujem da je to nerealno bas, da uzmemo Zagorca i Ajversona i ja zadovoljan

Comment

• Ta dvojica cirka 600-700k minimum...puste price...
                        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Aj neka mi neko iskreno kaze koliko mi mozemo platiti igraca koga god spomenemo nerealan pa koja je to cifra da bude realan svi znamo sta ne mozemo da platimo aj da vidimo sta mozemo platiti.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                            Aj neka mi neko iskreno kaze koliko mi mozemo platiti igraca koga god spomenemo nerealan pa koja je to cifra da bude realan svi znamo sta ne mozemo da platimo aj da vidimo sta mozemo platiti.
                            mozemo porodicni koncept 😂

Comment

• Pa rekao je Covic da nismo mogli Rajta da platimo 40k mesecno...nista se ne razlikuje od prethodnih sezona...tesko da mozemo bilo koga da platimo posebno ako nam poseta bude kao protiv Makabija...Tim je sklopljen, ima tu igraca koji imaju solidne plate (Bjelica, Feldin), nisam bas siguran da mozemo da ispratimo jos jednog u tom rangu...

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                                Aj neka mi neko iskreno kaze koliko mi mozemo platiti igraca koga god spomenemo nerealan pa koja je to cifra da bude realan svi znamo sta ne mozemo da platimo aj da vidimo sta mozemo platiti.

Najvise sto smo ijednog platili a da nam dodje u ovo doba godine/sezone je bio QM sa platom oko 450 k USD. Ne znam koji je kurs bio tada da bi to pretvorio u Eur. Dion Thompson je potpisao proslu sezonu pred pocetak u Galatasaray za oko 600 k eur, kod nas je dosao na polusezonu i njegovor je bio na 270 k eur.
                                Sada ti racunaj koliko smo mi spremni da platimo igraca pocevsi od 1 novembra pa na dalje i za koji kvalitet. Najveci ugovori kod nas Bjelica, Feldin sa po 350 k eur, zatim dolazi Rochesti nesto manje od toga, ovi ostali su svi ispod 200 k ili oko te cifre. Naravno ima igraca i ispod 100 k.

Usteda ove sezone je na izdvajanje za strucni stab u odnosu na prosle sezone,ali ova sezona je sa vecim rizikom u dodatnom ulaganju u skupe igrace jer gde se vidi povracaj tog novca da bi ti sada platio nekog igraca od novembra sa 350k eur. Gde se vidi taj povrat novca ako ti treba minimum 10 pobeda u El da bi samo to pokrio. Naravno moze da se nadoknadi kroz posetu u areni ali je atmosfera takva u navijackoj masi da ni Lebron nece podici nivo gledanosti i punjenje budzeta.
                                Ako je motiv da se odbrane titule jer je sumnja u ovaj kadar, da li je to ulaganje opravdano samo zbog trofeja u domacim okvirima ako posete za osvajanje domacih trofeja na nivo sezonaca i par zaludnih navijaca. Ako nismo rame uz rame na tabeli sa Realom i Cska onda ni navijac ne zeli ni El da isprati uzivo nego ce svoje vreme provesti na forumu i fb i kukati gde su pare i koga da gledam kada je F4 u Beogradu a ovi raspodali tim.

Comment

Working...
                                X