Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Clash View Post
    Pošto ovde imamo detaljnu analizu svakog ko ima tri klipa na jutjubetu gde probacuje loptu kroz obruč
    Pa nećemo valjda toliko podizati standarde?!???
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Definitivno nedostaju analize tipa "Vidovita Zorka" ako-onda ...
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• BTW, samo da pomenem da onaj Gudraitis (i ime je odgovarajuće) igrač kojeg bih platio suvim zlatom da igra za moj tim.
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
          BTW, samo da pomenem da onaj Gudraitis (i ime je odgovarajuće) igrač kojeg bih platio suvim zlatom da igra za moj tim.
          Ti bas ne znas sta valja Ako mislis na Gudaitis-a, a mislis verovatno, on je igrac sa kojim je Zvezda flertovala nekoliko prelaznih rokova, cak je bio pominjan odmah nakon Bobijevog odlaska, ali je problem sto je uvek bio pod ugovorom sa Ritasom, koji je zacepljivao obestecenje, koje mi nismo mogli da platimo, vec samo neki bacaci para u bunar-tipa Armani. Slazem se da je on profil igraca kakav je nama neophodan, jak u post igri, sjajan u skoku na obe strane i jak ko zemlja u gradjenju i zastiti reketa. Nesto slabiji u sutu van reketa, i licem ka kosu, ali s obzirom da imamo visokih koji beze od reketa ko djavo pd krsta na pretek, nikakav problem. Pritom je veoma dobar izvodjac bacanja, ma milina....takav igrac bi sa Jovicem u tandemu, pa cak i sa Rocestijem, bio centarski MVP lige

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
            Ti bas ne znas sta valja Ako mislis na Gudaitis-a, a mislis verovatno, on je igrac sa kojim je Zvezda flertovala nekoliko prelaznih rokova, cak je bio pominjan odmah nakon Bobijevog odlaska, ali je problem sto je uvek bio pod ugovorom sa Ritasom, koji je zacepljivao obestecenje, koje mi nismo mogli da platimo, vec samo neki bacaci para u bunar-tipa Armani. Slazem se da je on profil igraca kakav je nama neophodan, jak u post igri, sjajan u skoku na obe strane i jak ko zemlja u gradjenju i zastiti reketa. Nesto slabiji u sutu van reketa, i licem ka kosu, ali s obzirom da imamo visokih koji beze od reketa ko djavo pd krsta na pretek, nikakav problem. Pritom je veoma dobar izvodjac bacanja, ma milina....takav igrac bi sa Jovicem u tandemu, pa cak i sa Rocestijem, bio centarski MVP lige
            Ne, dobro je napisao Gudraitis Rokas, čisto krilo 200cm, prava litvanska škola elitni šuter, s tim da je jako skočan. Ovo sve naravno uzeti sa rezervom jer nije makao od Eurocupa.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Taj. Momak je Kvinsi za siromašne

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                Ne, dobro je napisao Gudraitis Rokas.
                Gudra-i-ti Rokas?
                Jel u nekom srodstvu sa Marcusom Williamsom?

Comment

• mislim da je sad pravo vreme da se milecic vrati iz penzije 😅 sala na stranu, kada bih uporedjivao wrighta s nekim iz evrope to bi definitivno bio ostin daye, mislim da su isti tip igraca, a i slicnu nba i karijeru imaju...

Comment

• Bravo za insajdere, Miro Bilan u Strazburu.

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
                      mislim da je sad pravo vreme da se milecic vrati iz penzije ������ sala na stranu, kada bih uporedjivao wrighta s nekim iz evrope to bi definitivno bio ostin daye, mislim da su isti tip igraca, a i slicnu nba i karijeru imaju...
                      Druze, pa kako slicnu NBA karijeru kada Dorell u NBA ima utakmica kao starter skoro kao Daye ukupno! Ako vec gledas kroz neku prizmu statistike uzmi u obzir da je Dorell pre 2 sezone igrao kao rookie u timu koji je prve god bio finalista a druge i NBA sampion (ako si im karijeru vec poredio po ppg)! Zanimljivo da su u istoj sezoni 10/11 odigrali i svoje najbolje sezone obojica, s tim da je Dorell bio lider svog tima sa skoro 17ppg a Daye u Detroitu je davao 7.5ppg. Dorellov CV je mnooogo ozbiljniji nego Daye, a svakako je po meni i mnogo kvalitetniji igrac. Zajednicko im je to sto su obojica odlicni suteri, posebno za svoju visinu ali za razliku od Daya koji je dokazano los defanzivac Dorell jos nismo videli u Evropi u tom segmentu, ali covek koji je imao ozbiljnu ulogu i minute u NBA zasigurn ne moze biti ocajan defanzivac. Tu je samo pitanje njegove trenutne spreme.
                      Last edited by Vinsanity87; 19-10-17, 14:39.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                        Gudra-i-ti Rokas?
                        Jel u nekom srodstvu sa Marcusom Williamsom?
                        Mjok, sa Gistom [emoji23]
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ne mora da znaci ako je otisao u Strasbur da mu mi nismo poslali ponudu. Nisam insajder ali ne mora da znaci da svakom kome posljaemoponudu mora doci...

Naravno da ce se menjati petorka kad je jasno da ovi ne mogu biti dobri u EL, ajde petorka ali sa klupom je to tanko. Bolje priznati gresku I srediti stvari odmah na startu nego ovako se praviti pametan I na kraju eto zezno sam se.. Znaju u upravi da ovo ne stima( svako ko zna iole o kosarci), tako da ce promene biti uskoro. Niko nije slep, neki su samo kontrasi da ne kazem hejteri..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• https://www.sportando.com/en/europe/...ll-wright.html

Comment

• Originally posted by Vinsanity87 View Post
                              Druze, pa kako slicnu NBA karijeru kada Dorell u NBA ima utakmica kao starter skoro kao Daye ukupno! Ako vec gledas kroz neku prizmu statistike uzmi u obzir da je Dorell pre 2 sezone igrao kao rookie u timu koji je prve god bio finalista a druge i NBA sampion (ako si im karijeru vec poredio po ppg)! Zanimljivo da su u istoj sezoni 10/11 odigrali i svoje najbolje sezone obojica, s tim da je Dorell bio lider svog tima sa skoro 17ppg a Daye u Detroitu je davao 7.5ppg. Dorellov CV je mnooogo ozbiljniji nego Daye, a svakako je po meni i mnogo kvalitetniji igrac. Zajednicko im je to sto su obojica odlicni suteri, posebno za svoju visinu ali za razliku od Daya koji je dokazano los defanzivac Dorell jos nismo videli u Evropi u tom segmentu, ali covek koji je imao ozbiljnu ulogu i minute u NBA zasigurn ne moze biti ocajan defanzivac. Tu je samo pitanje njegove trenutne spreme.
                              Ne samo to, nego nisu ni slican tip igraca, Daye je za glavu visi od Wrighta.
                              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Nisu ni pozicije iste.

Comment

Working...
                                X