Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• znaci nista od zagorca...

Comment

• jel on 3ili4?

i sto tek od prvog decembra??
      Last edited by mmajstor; 18-10-17, 19:30.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
        jel on 3ili4?

i sto tek od prvog decembra??
        Krilo je, ali s obzirom da je visok 206cm može da odigra i četvorku. Ima ugovor sa Igokeom do 1.decembra i onda je naš.

Comment

• Sad je Dodik na Twitteru demantovao Dorelova primanja o kojima se spekuliše i to da će promjeniti sredinu nakon 10 dana. Ovo se sve uklapa u priču da dolazi 1. decembra.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Nikakav Igor Dodik ne odlučuje gde Dorel nastavlja. On je kako sam razumeo od izvora na otvorenom ugovoru i svakog trenutka može promeniti sredinu. Sada, da li ćemo to biti mi? Niko sa sigurnošću ne može reći, ali prema poslednjim informacijama da, trebalo bi.

Tako da neko nam je izgleda željan pažnje samo i krivo mu je što ih izvesno igrač napušta ali to se odmah moglo naslutiti. Slična priča kao sa Pjerom Džeksonom onda u Cedeviti. Dakle, agencija plaća, agencija se pita.

Comment

• to znaci da ce biti tajna, da ne bi bilo besmisleno njegovo igranje za Igokeu narednih mesec ipo dana.

Comment

• znaci da se dodik izleteo u javnost zato sto nista drugo ne moze da uradi
                ovo je samo skretanje paznje javnosti...a sve kako bi nam muta milioner opet usao u igraca

Ako ikako može bez pominjanja komšija, bio bih zahvalan.
                Last edited by nebitan; 18-10-17, 20:03.

Comment

• Bilo bi super ako može. On ima taj ugovor sa Igokeom do 1.Decembra i može tada doći džabe, ali može se Igokei i nešto platiti da dodje odmah. Videćemo da ne brzamo bezveze.

Comment

• bogi, lazo, je l smo sa vrajtom zavrsili prelazni rok?

Comment

• To pitaj Bogija pojma ja nemam.
                      Koliko sam cuo samo smo se raspitivali oko Rajta jos to nije gotovo kada je Zvezda u pitanju.
                      EVENTUALNIM dolaskm Rajta misljenja sam da bi prelazni rok bio gotov.
                      I koliko cujem Rajt ima OTVOREN ugovor.

Comment

• Dokle više taj otpadak iz GSW ...
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Rajt je paklen suter. Kada bi dostigao punu fizicku spremu bio bi top pojacanje za najjace EL timove.
                          Koliko znam on je postavljao i neke rekorde po broju ubacenih trojki u sezoni.
                          Pre par sezona covek je bio vrlo ozbiljan kvalitet i na NBA nivou.

Comment

• Al opet, Rajt ne resava problem pod kosem zvan odbrana obruca i skok.

Comment

• Originally posted by Markoss View Post
                              Nama uz Rajta treba i 1/2 igrac. Steta je ako Misko ne pusta Enisa kod nas, ali bi nam bas bas fino legao.
                              treba i 1/2 i 4/3 i 5...ali ne verujem da smo spremni bas toliko da zaradimo

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                                Al opet, Rajt ne resava problem pod kosem zvan odbrana obruca i skok.
                                Ovo. Nama treba prvenstveno igrač koji će da stabilizuje skok i odbranu, ne vidim da je to Wright, čovek ima karijerni prosek manje od 4 skoka pri zavidnoj minutaži.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X