Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Victor BG View PostJa sam cuo za Lesora da grizu al da ni ne razmisljamo o prodaji za sad. Da se nece dovoditi niko jer nama treba low post centar a nema ih na trzistu da su dostupni. Elem, Pero mozda i ostane jos jednu ako se poklope sve kockice a za Rocestija sam potpuno saglasan. Bjelica izlazi iz ugovora od 450k pa bih najradije njega opet potpisao ali za neke manje pare. Sacekajmo kraj sezone da vidimo kolilo ce Ojo moci da ponudi kroz ljetne pripreme a i Jovanovic je ozbiljan potencijal. U svakom slucaju, ova tranzicija je prosla idealno i mozemo samo napredovati.
Pero tesko da ostane, mislim da on sada a to vidimo i svi sta upravo radi na terenu ce dati sve od sebe da sa trofejima okaci patike o klin.
Nemoj zaboraviti i Ristica, on je na putu ka nama, jedino ako ne odigra bas brutalno ovu sezonu i ne pokupi ga neko na draftu ali za sada nije ni u kakvim prognozama da ce ga neko pokupiti na ovogodisnjem draftu.
Ako vec razmisljamo o sledecoj sezoni , Bjelica,Roch i Danguba su bez ugovora za sledecu sezonu, iz Fmpa uvek mozemo da racunamo na Radanova, Apica, Lazarevica, Borisu, Uskokovica, pa i Oja koji je u planu ako njegov razvoj se nastavi kao sto je planirano. Svi ostali igraci su na visegodisnjim ugovorima tako da sumnjam u tesku rasprodaju kao sto se desilo letos.
Comment
-
Mi sem Rocestog,Dangubica i Bjelice sve imamo na vise godina...i Pere da...Ne mozes sad potpisati Rocestog iz dva razloga...prvog i osnovnog sto ne znas oces igrati EL i bilo bi tesko da taj budzet obezbeidmo ako ne igramo EL....DRUGO MOZDA a i sigunro ce mu neko ponuditi jak ugovor ako vec i nije....Pitanje sta zeli,da sam na njegovom mestu ostao bih, sad....
Svi traze peticu iz prvih 3 u ABA i svuda ista prica da nema...verovatno ce Kina biti destinacija ili neka veze preko bare ako uspe..To sto pricas @sarac mogli smo i prosle godine ali....
Mislim da nama ne treba vise niko, bila bi prevelika guzva stvarno...Cak mi je logicnije naci nekog 3/4....koji moze i low post...kao Ulanovas,Kalinic, Deshuan ..takav tip....U principu ako nam je zelja F8 onda se moraju sunuti pare, ako je rec o ABA onda nam ne treba nista...bar ja tako mislim...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Janković, Jovanović, Feldeine, Davidovac, Lessort i eventualno Dobrić i Danguba (mada mislim da će jedan od njih dvojice ako ne i obojica da zapale) - sasvim dovoljno kao okosnica tima na koju treba pridodati jedno četiri iskusna i kvalitetna igrača i jedno dva, tri mlada (Radanov obavezno, ovi ostali ne moraju da budu iz FMP-a). U ova četiri može da se uračuna Rochestie ako izrazi želju da ostane kod nas.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Oćete peticu ...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Brat Djamil salje pozdrave iz USA i cestita zicbo!!!
Check out @TexasLegends’s Tweet: https://twitter.com/TexasLegends/sta...183386113?s=09
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJanković, Jovanović, Feldeine, Davidovac, Lessort i eventualno Dobrić i Danguba (mada mislim da će jedan od njih dvojice ako ne i obojica da zapale) - sasvim dovoljno kao okosnica tima na koju treba pridodati jedno četiri iskusna i kvalitetna igrača i jedno dva, tri mlada (Radanov obavezno, ovi ostali ne moraju da budu iz FMP-a). U ova četiri može da se uračuna Rochestie ako izrazi želju da ostane kod nas.
Sto se Dange tice, cini se da on ide Lazinim stopama. Dobar igrac, ali nedovoljno da ga uzme neko od bogatih. S druge strane, nama bi super odgovarao na jos 2-3 godine.
I slazem se sa Viktorom da bi trebalo da bude lakse da se (do)selektira tim sledece godine.
Jedino ne znamo kako ce biti sa parama i da li ce se igrati EL / osvojiti ABA... Tako da ono... ovo jesu realne pretpostavke, ali zavise od poprilicnog broja faktora.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostZaboravili ste Enisa kao i , Lazarevića,
Apića i Ojo koji će na kraju sezone 99% sa nama potpisati ugovor na 2-3 god
Što se Lazića tiče, nasuprot nekom većinskom mišljenju ja smatram da on može da zabode neki bolji ugovor preko, a ako je neko zaslužio da uzme kintu to je on. Naravno, zavisi kakve su njegove želje.Last edited by dekkard; 07-01-18, 07:37.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment