Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DEJ ja jednostran igrac ,lako predvidljiv i mislim da bi nam, na ovaj nas roster posebno, bio samo kamen spoticanja za Jankovica koji je tek sada poceo da daje znake zivota ....
    sutera imamo na pretek posebno na poziciji visokih ,ne treba nam jos jedan koji uz to ima odraz kao moja pokojna baba,stamen je kao Simanic , ledjna tehnika mu je gora od Pere Antica a u skoku je koristan koliko i Rocesti...

Comment

• Šta mislite o Ryan-u Hollinsu. Uklapa se u profil igrača koji nam treba a i navikao se na stil igranja u evropi jer je već igrao prošle sezone u Gran Canariji.

Comment

• Originally posted by sinišamali123 View Post
        Šta mislite o Ryan-u Hollinsu. Uklapa se u profil igrača koji nam treba a i navikao se na stil igranja u evropi jer je već igrao prošle sezone u Gran Canariji.
        Mator je, pored Milka i Pere jos jedan visoki preko 33god bi bio previše

Comment

• Ako kevin dzouns ne produzi sa baskonijom obavezno da probamo da ga dovedemo

Comment

• Ima onaj perspektivni Kinez Idešmi Nakitu, 24 godine, 210 cm, bio bi perfect fit, jeftino a odlično rešenje, prangija za tri a ima i post igru.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Zvuci mi nekako gej,mozda je covke slicnog misljenja kao i terza

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                Ima onaj perspektivni Kinez Idešmi Nakitu, 24 godine, 210 cm, bio bi perfect fit, jeftino a odlično rešenje, prangija za tri a ima i post igru.
                Pusti decu da se igraju.

Comment

Ima onaj perspektivni Kinez Idešmi Nakitu, 24 godine, 210 cm, bio bi perfect fit, jeftino a odlično rešenje, prangija za tri a ima i post igru.
                  Pih,nije ti neka fora.
                  Da si rekao Japanac makar,ali dobro.
                  Dobar si ti decak dekkarde,kreativan.

Comment

3000 za tebe.

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                      Ako kevin dzouns ne produzi sa baskonijom obavezno da probamo da ga dovedemo
                      i ja sam za to ako nisu neke prevelike pare u pitanju ..sasvim korektan igrac

Comment

• Nebojša Čović: Otvoreni smo za pojačanja
                        http://mondo.rs/a1070025/Sport/Kosar...igi-Top-8.html
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Ajde covke otvori se

Comment

• U košarkaškim kuloarima već neko vreme se može čuti priča da je Čovke uspostavio saradnju sa određenim kineskim klubom zvučnog naziva, čije se ime drži u tajnosti zbog predostrožnosti. Konkretno, u pitanju je njihova glavna uzdanica, najveći talenat od Yao Minga. Više u danima koji slede.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

U košarkaškim kuloarima već neko vreme se može čuti priča da je Čovke uspostavio saradnju sa određenim kineskim klubom zvučnog naziva, čije se ime drži u tajnosti zbog predostrožnosti. Konkretno, u pitanju je njihova glavna uzdanica, najveći talenat od Yao Minga. Više u danima koji slede.
                              Niú Jǐ Nǎi ?
                              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                              Meša Selimović

Comment

• A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Working...