Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Manda77 View Post
    Ne znam, meni se bas svidja.Tamo je, ali je ista siutacija kao sa Keseljom, mislim da ni ne trenira sa ekipom.
    Totalna glupost da za Ramljaka ima mesto u timu a za Babica ne.Ne znam sta Zdovcu toliko bode oci kod njega.
    Jedan Ramljak je iz Cedevite došao u Zrinski mislim Marko a Ivan je valjda u Zagrebu pa klasični kls igrači, domaći i jeftini, elem Babić je dobar igrač ali mislim da nam je pametnije da tu imamo stranca ali dobro svakako je dobitak u odnosu sa Kešom, zanimljivo da Cedevita šikanira dva najbolja domaća igrača, njega i Bilana.

Comment

• Sad Keselj lepo na tviter pa nek oplete po klubu.
      Kad ga nije hteo DR nazvao ga je SMRADONJA.
      Da vidimo ko je sad kriv.
      Neka igra i Nesa Ilic samo da ne gledam Keselja vise u klupu.
      Cao zdravo.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
        Za Rajta je valjda postojalo interesovanje i zelja da odmah potpise al je Igokea odbila tako nesto.
        Cilj je bio da se sprema i trenira sa nama i igra za pocetak EL.
        Nisam siguran da ce nasi cekati mesec dana mada ko zna.
        Iako sam ga video na vrlo malom uzorku, mislim da je Wright igrac kojeg bi trebalo sacekati mesec dana. Mislim takodje da bi nam platezno mogao biti dostupan. Nedostatak bi verovatno bio da bismo ga po nekoj jeftinijoj ceni mogli priustiti samo ako ostane jednu sezonu. Sve iznad toga bi bilo dobro resenje, ali i znatno skuplje. Opet, govorim mozda malo prebrzo, jer sam ga vrlo malo gledao.
        Last edited by drakon1; 24-10-17, 08:13.

Comment

• Originally posted by madafaka73 View Post
          Pogledao sve mečeve Wrighta u Igokei. Prvo upada u oči tih 27ppg uz odličan procenat za 3 i lakoća kojom poentira. I to bi bilo to od dobrih stvari.
          Voleo bih ga u Zvezdi samo da bih gledao to njegovo i Ročestijevo zatrpavanje koša na milion načina. Što se tiče ostalih, manje bitnih stvari u košarci, kao što su skok, odbrana, želja i motivacija da se to igra, mrka kapa. Ako se priča o prostoj zameni Kešelj-Wright, nema tu mnogo dileme. Ali, to ni približno nije tako prosto.
          Prvo, potrošnja lopti. Normalno je za takvog strelca da ima veliki broj uzetih šuteva, u Igokei za sada ima 16 po meču, više od bilo kod Zvezdnog igrača (Ročesti i Feldin sa po 12, Bjelica 8 - podaci za ABA). Po tom scenariju, Feldin bi trebao da trpi najviše, da se baci na odbranu i uzima drugačiju rolu, samo je pitanje koliko je on spreman za to, nije on profil Dženkinsa u smislu da je vojnik kluba, a nema ni neke plejmejkerske adute.
          Dakle, tumbanje uloga u timu, pod dva.
          Treće, da bi mu namakli dovoljan broj šuteva i ostali će trpeti, pa umesto da u igru uvodimo i razigravamo što više igrača, mi bi uradili potpuno suprotno - uskratili im i minute i lopte. I sve bi se, poenterski gledano, vrtelo oko 2-3 igrača sa velikim brojem poena i ostatkom tima sa mizernim učinkom.
          Četvrto, potreba da ga krijemo u odbrani. Ne znam sa kim i kako, nije da sve pršti od defanzivnih zveri ove sezone u Zvezdi.
          Peto, upitna motivacija. Ne znamo u kom je on fazonu tenutno i šta očekuje od ove sezone i uopšte gde sebe vidi u tih nekoliko koliko mu je preostalo u karijeri. Da ubacim ovde i upitnu fizičku spremu i želju da je popravi tokom sezone, tj. da li je spreman na jak intenzitet treninga.
          Šesto, problem autoriteta trenera, a u vezi sa tim i spremnost da se podredi timu i ispunjava zadatke koje dobija.

E sad, ako uspemo da ishendlujemo većinu ovih potencijalnih problema, te u Wrightu dobijemo elitnog poentera sa nekim dozvoljenim minimumom fizičke spreme i odgovornosti u igri, onda sam svakako za, pre svega zbog ABA lige. U svakoj drugoj opciji sam protiv, šteta će biti daleko veća od koristi.
          Slazem se dobrim delom sa analizom. Madjutim, kakva nam je selekcija igraca do sada bila i u kakvoj se situaciji trenutno nalazimo, mislim da je nuzno vrsiti First Aid krpljenja jer vremena za cekanje bas i nema na pretek. Isto tako se mozda neke stvari kao sto je razigravanje mladih igraca makar privremeno moraju potisnuti u drugi plan zbog kratkorocnih ciljeva (osvajanje ABA). Nije idealno, ali bez ABA titule mi smo sledece godine ionako na jednom drugom nivou i nisam siguran da bi nam se to svidelo. Jbg, naviknuti smo na velike stvari. Prokletstvo koje nam je ostavio tandem Radonjic/Covic... Ako, s druge strane, smatramo da jedna-dve sezone u EC nisu problem, onda ok. Ja se s tim razvojem dogadjaja jos nisam pomirio, iako to varijanta trenutno izgleda realna.

Comment

• Što se Babića tiče, njegov najveći problem je što nestane sa terena kad je tvrdo.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Ma kakav Babic. Znamo svi da nema nista od toga.

Comment

• morace uprava da reaguje i napravi doselekciju iz nekoliko razloga:
                - rupe u timu su ocite
                - nema vise radonje, pa da se sa sigurnoscu racuna da ce ekipa rasti tokom sezone i biti najbolja kad je najpotrebnije
                - alimpijevic je u svakom smislu velika nepoznanica
                - druge ekipe su namirisale krv, i sigurno planiraju sa tim da je upravo ovo ta sezone kad je njihova sansa da se dograbe EL
                - povampireni KKP, sa kojim smo tesko izlazili i kad su igracki bili dosta slabiji, a ove godine imaju prakticno neogranicen sns budzet

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                  morace uprava da reaguje i napravi doselekciju iz nekoliko razloga:
                  - rupe u timu su ocite
                  - nema vise radonje, pa da se sa sigurnoscu racuna da ce ekipa rasti tokom sezone i biti najbolja kad je najpotrebnije
                  - druge ekipe su namirisale krv, i sigurno planiraju sa tim da je upravo ovo ta sezone kad je njihova sansa da se dograbe EL
                  - povampireni KKP, sa kojim smo tesko izlazili i kad su igracki bili dosta slabiji, a ove godine imaju prakticno neogranicen sns budzet
                  Svaka na mestu! Ovo poslednje posebno zabrinjava, bez obzira otkud dolaze pare.

Comment

• Kešelju srećan put i sve najbolje nije on više igrač za nas. Stvarno se preteruje sa tim tvitom kao da je ubio nekoga.Šta se sve piše mnoge bi trebalo da je sramota.Ta trojka, ili 3-4 nam baš nedostaje, posebno zbog odsustva Dangubića.

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                      morace uprava da reaguje i napravi doselekciju iz nekoliko razloga:
                      - rupe u timu su ocite
                      Potpis..Upravo tako..

Comment

• Sto se Rajta tice mene samo jedno zanima kako niko od nasih vrlih mozgova nije video da je slobodan igrac i doveo ga kod nas prije Igokeje ko je bre u tom nasem skauting timu Sasa Matic ne razumem.
                        Za Babica dizem obe ruke vrh igrac samo kao i nas Danguba podlozan povredama da ima kvaliteta ima i to jako puno.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                          kako niko od nasih vrlih mozgova nije video da je slobodan igrac i doveo ga kod nas prije Igokeje ko je bre u tom nasem skauting timu Sasa Matic ne razumem.
                          wright prakticno nije igrao nigde 2 godine, i bio je veliki znak pitanja u kakvom je stanju i fizicki i psihicki, tj. sto se tice motivacije
                          vidis da ga je i igokea dovela prakticno na probu od mesec-dva
                          covek razbio, i naravno da sad nece moci da ga zadrze

slicno se desilo i cedeviti sa pjer dzeksonom

Comment

• Samo je pitanje koliko smo u stanju da sada ispariramo ponudama drugih timova.

Comment

• Kod Rajta je najviše pitanje šta on sada hoće. Možda samo pare pa ode u Kinu, možda i dobar tim pa u EL, ko zna. Njegov menadžer je mislim ovaj Rade što nam je doveo Jankovića i Jovanovića. Doveo ga je u Igokeu da se oproba pa sad šta dalje odluče.

Comment

• ima bre dosta katovanih vrhunskih igraca, ali mislim da mi nemamo bas para, pa cekamo, a sta cemo docekati ko zna...

Comment

Working...