Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Пера Ложач View Post
    Telegraf je toliko lažna novina po svim pitanjima, da ne .....
    A po pitanju ovih plata igrača ne da nije tačno, nego da su lupali cifre bez veze bolje bi pogodili!
    Telegraf se poziva na izvore Informera, koji iako je govno od novina, ima odlicne informacije u sportskim okvirima. Iz nekog razloga ljudi iz oba kluba, u oba sporta pustaju info njima.

Comment

• Kako onda nema informacija od ostalih timova?
      Ili samo kod Zvezde ima "izdajnika"?
      A Telegraf i Informer preskačem kad ih vidim na zemlji !

Comment

• Evo ga Ken, stara kuka i jedan od najvernijih citalaca i Informera i Telegrafa. Pre svega objektivnost i istinitost u tvojim upisima.

Comment

• Originally posted by kendrik View Post
          Telegraf se poziva na izvore Informera, koji iako je govno od novina, ima odlicne informacije u sportskim okvirima. Iz nekog razloga ljudi iz oba kluba, u oba sporta pustaju info njima.
          Vise ja verujem Bogiju i nekim ljudima ovde, nego "obojenim novinarima" na obe strane...Uostalom kao da je i bitno...
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by kendrik View Post
            Kakve genijalne novine, mora da si ponosan što možeš prenositi njihove dezinformacije naročito što par postova iznad tvoga je sve već napisano.

Comment

• Originally posted by Пера Ложач View Post
              Kako NIKAD ne procure plate nekih drugih timova?
              Naročito "nekih"?
              Jedino sto je ovde procurelo je mozak ovog "novinara" koji je seo ispred kompjutera i izmislio cifre odokativnom metodom pozivajuci se na neimenovani izvor iz kluba koji, naravno, ne postoji. Kod nas u zatvor ne idu ni novinari koji nevinog coveka nazovu ubicom, nece ni ovi koji izmisle random cifre za plate igraca. Jebo te, Informer i Telegraf, sta te "novine" jos treba da urade pa da prenosenje tekstova iz njih bude kaznjivo banom od mesec dana?
              Last edited by taliesin; 13-09-17, 11:35.
              Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Da izmisle cifre.

Comment

• Pominjanje Telegrafa, informisanosti i nekakve objektivnosti u istom kontekstu zasluzuju zabranu pisanja osobi koja veruje u to.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                    Radanov pre Rakićevića. Rakićević u fmp, pa nek' pokaže šta zna.
                    Sinoć Rakićević nije bio u timu a Lazarević nije ulazio .Nisam se raspitivao ali utisak je da Rakićević sigurno ne ostaje . Radanov je igrao i to solidno ...mislim (nadam) se da ostaje u 15 sigurno

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                      Pominjanje Telegrafa, informisanosti i nekakve objektivnosti u istom kontekstu zasluzuju zabranu pisanja osobi koja veruje u to.
                      Nipošto zabrana, može doći samo do pogoršanja stanja, to je znak da se treba momentalno pristupiti terapiji dotične osobe.

Comment

• Izvod iz Pravilnika foruma:

3.10 Nije preporučljivo postavljanje vesti sa kvazi portala (nažalost domaći su uglavnom takvi), kao i iz žute štampe, kako naše tako i svetske. Dakle držite se proverenih izvora.

Time bi trebalo da se završi ova diskusija.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Meni ovo iskreno deluje da su ljudi uzeli plate koje su se spominjale na forumu, i onda svuda dodali oko 50.000...

Comment

• Sto se tice small ball postave, verujem da ce je probati sa Jankovicem na petici. Keselja i Dangubica na krilne pozicije, Rocesti i Feldin bekovi. Rupa u reketu (na obe strane), taman za ovu dvojicu na prodor, a odatle nazad pas na 3 ili utrcavanje na obruc Keselj/Dangubic. Ima stofa za solidno razlicite kombinacije.

Comment

• Kao sto sam rekao znam da je to zamisao, ali nemam nikakvu veru da Keselj moze da igra na nivou visem od ABA lige.

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                                Kao sto sam rekao znam da je to zamisao, ali nemam nikakvu veru da Keselj moze da igra na nivou visem od ABA lige.
                                To bi bilo odlično ali teško da može . Gledao sam dve pripremne utakmice i najblaže što može da se kaže je da će mu trebati puno vremena i rada da se vrati makar na Aba nivo

Comment

Working...