Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by madafaka73 View Post
    Ovo nije bilo pitanje upućeno samom sebi, još manje neko moje iščuđavanje, već odgovor na one koji kritikuju našeg trenera i vide ga kao glavni problem ove sezone.
    pa i jeste jedan od glavnih problema
    imamo probleme u selekciji, odbrani i skoku...sve to spada u domen trenerskog rada

Comment

• Originally posted by djuras View Post
      imamo probleme u selekciji, odbrani i skoku...sve to spada u domen trenerskog rada
      Za selekciju trener nije krivac.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
        sija - vrat
        ako je pustio da mu neko drugi kroji ekipu za ciju igru treba on da odgovara...onda i ne zasluzuje nista bolje

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
          Slažem se,samo neka sada rese Keselja i Jankovica

Comment

• Nema potrebe da se resavaju bilo koga jos...uostalom Keselj je vec otpisan, za njega smo i znali da je nazalost bivsi kosarkas...najlogicnije je da se potrazi taj 3/4 igrac...polako sa Jankovicem...
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Mislim da ćemo se složiti ako si dobio priliku da budeš trener evroligaša u 31-oj godini, da je teško očekivati da ćeš se ti za sve pitati oko selekcije tima. Valjda i stručni štab ima neku ulogu u tome, ovde se sve svaljuje ili na Alimpijevića ili na Čovića.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Očigledno da niko nece doci do sledece godine, gledaju kao i uvek da ustede koju platu.

Comment

• Pa i to je ok...nemam problem sa tim...ako cemo da se zaduzujemo, bolje da ne dovodimo...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                    Nema potrebe da se resavaju bilo koga jos...uostalom Keselj je vec otpisan, za njega smo i znali da je nazalost bivsi kosarkas...najlogicnije je da se potrazi taj 3/4 igrac...polako sa Jankovicem...
                    Hajde elaboriraj šta da se čeka. Čovek je redovno najbolji igrač protivnika.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                      Pa evo recimo nije bio protiv Barse....
                      Nemam ja tebi sta da elaboriram...tacnije, kad ti elaboriras svoje neprekidno pljuvanje po igracima i strucnom stabu, mozda se i ja potrudim...ti si do sad oterao bar 2 tima...

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                        Recimo onakva njegova partija protiv Olimpije u nekom dužem kontinuitetu.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Jankovic je vrlo vrlo loš,po licu mu se vidi da ne razume sta se uopste od njega traži i očekuje

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                            Ok, hajde reci mi šta si ti očekivao posle letošnjeg egzodusa igrača iz Zvezde? Šta si očekivao od novog trenera, ko god da je postavljen? Da mu ekipa igra bez greške posle mesec dana?
                            Niko ovde ne negira probleme koje imamo, naprotiv. Samo bih insistirao da se realno sagledaju stvari i da se ne očekuje od trenera čudo, ne samo u prvih nekoliko meseci rada u novom klubu sa novim igračima, već u prvoj sezoni. Ko to ne može da shvati, ili ima problem sa realnošću ili svesno provocira reakcije.
                            Razumem eventualnu razočaranost i nervozu, ali prema kome to treba da bude usmereno? Treneru? Čoviću? Pričaš o selekciji, a zaboravljaš da su i Kuzmić i Gudura trebali da ostanu ove sezone. Tačno profili igrača koji nedostaju ovogodišnjem rosteru, i po pozicijama, ulogama, iskustvu, kvalitetu. Ta dodatna dva odlaska su potpuno sjebala koncepciju tima, pokušalo se sa krpljenjima, trajaće to još neko vreme, a na kraju sezone ćemo podvući crtu i videti kako smo prošli.

Comment

• Uostalom zasto bih se zamarao nekim kome predstavlja opterecenje da gleda tim za koji navija u najjacem takmicenju, koji broji samo greske i lose stvari, koji posle nepunih 10 utakmica menja pola rostera...Ja gledam Zvezdu ko god da igra za nju i navijam iz sveg srca...i iskreno ne znam zasto se valjam po blatu sa ljudima koji su u stanju da vredjaju momke koji nose taj dres...Svi su neki "matori Zvezdasi" sa 40+ godina sto naravno veze s istinom nema...Posebno ta stara garda se nikad ovako nije ponasala, moze Daba da objasni al i on covek digao ruke kad je video s kim ima posla...

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                                Jankovic je vrlo vrlo loš,po licu mu se vidi da ne razume sta se uopste od njega traži i očekuje
                                Pogresio sam oko Snookera, predji na citanje mikroexpresija. Zaradices tesku lovu za neku od bezbednosnih agencija sirom sveta. Kome treba AI kad Ica na licu procita sve

Comment

Working...
                                X