Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by markos98 View Post
    Plasim se samo da nas Partizan ne oduci od kosarke u derbiju.Nemamo zamenu za Rocestija,kad udje Radicevic,nasa igra se raspada.
    Ma koji bre Partizan.
    Dzaba im milioni upumpani u klub.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Ma koji bre Partizan.
      Dzaba im milioni upumpani u klub.
      Ovi iz Bilbaa se ne bi složili s tim. Oni bi vše voleli da su večeras igrali s Partizanom u koga su uložene stotine hiljada, umesto Partizana u koga su uloženi milioni

Comment

• Koja sranja vi pišete. Pa nije ovo krstarica i 2002 godina majku mu.

Comment

• Ovaj klub je na vrhunskom nivou i funkcioniše sjajno kakve navijače ima.
          Tužne vrbe,narikače,kukavice,zakerala,pljuvače,zalivače govnima svega i svačega što ima veze
          sa klubom od ekonoma do predsednika.
          To su oni što košarku pratili nisu dok nismpo počeli da osvajamo trofeje.Isti oni navijački foliranti
          koji seru npr. po akciji Doniraj i dominiraj,koji ni 100 dinara ne daju za klub,ali priseravaju što nema
          pojačanja,doselekcije,zvučnih pojačanja.
          Postali smo navijačke sise,loši ljudi,koji umesto podrške klubu i momcima jedva čekamo neki poraz da
          opljunemo,poseremo se po nekom.To su isti oni košarkaški eksperti koji su košarkašku loptu držali samo
          na Sony Plej stejšnu i rekoše onomad da ćemo biti kanta za napucavanje i izivljavanje u El.
          To su isti oni što trenera nazivaju Čovin potrčko,što ga omalovažavaju,što od njega prave budalu,tako što
          pišu i spinuju o tome,da ne sme da piša bez Čovića,da mu ovaj pravi taktike,rotacije,izmene,tajmaute i sve ostalo
          kad je već i tim selektirao.
          To su isti oni navijački paceri,koji nikad nisu ni šutnuli na koš,ali znaju da priseravaju svakom i svemu.

AKo ne znaš da prihvatiš realnost,ako ne znaš ili nisi upoznat da je novi tim,nov trener,da je sve novo,da treba
          strpljenja,podrške kao nikad onda si navijačka olupina,beznadežni razmaženi slučaj koji na sadašnju situaciju gleda
          nerealno,bezobrazno i nadmeno.AKo si već takav odjebi od ovih momaka,Čovićeve selekcije,Čovićevih marioneta na klupi,
          odjebi od ovih što ne znaju ništa,što ne pobeđuju sve redom,što se ne bore za F8,što imaju poraze u ABA ligi i navijaj
          za bolje,bogatije i gde nema ALimpija,Čove,Topića,Jankovića,Radičevića ,gde nema loše selekcije,lošeg skoka i
          gde je sve sjajno i bajno.
          Samo jbg i tamo će te dočekati još skuplje karte,skuplja sezonska a tu se i gubi draž gledanja i navijanja ovih navijačkih nemača pojma i kukavica.

Strašno u šta se pretvaraju topici KK CZ.Bruka i sramota.
          Gadljivi i čemerni za čitaje.
          Last edited by Talični Tom; 25-10-17, 00:00.
          sigpic
          ...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
            Pa jbg nismo mogli da dovedemo 2 stranca na pleju.
            Rocesti je za Gossa klasa.
            Ročesti je TRENUTNO nešto bolji igrač od Gosa, ali daleko od toga da je za njega klasa, budući da jedino što ih u ovom trenutku razdvaja jeste Ročestijev bolji šut spolja.
            Što se ulaza tiče jednaki su, sposobnosti za asistenciju i razigravanje ekipe ni za mrvicu nije bolji Ročesti, mislim da je prevaga tu na strani Gosa, o odbrani i snazi je iluzorno govoriti. A tek o deset godina mlađem igraču pogotovu.

BTW, Partizan je favorit u derbiju i ko god misli da ćemo ih lagano otresti nema veze s realnošću.

Mi ćemo na tu utakmicu doći isceđeni kao sunđer a oni žedni krvi. Nikakvog otresanja neće biti, nadtrčaće nas samo tako, a ko misli da će Ročesti, Bejelica i Antić moći da isprate taj tempo teško se zajebo.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Talični Tom View Post
              Ovaj klub je na vrhunskom nivou i funkcioniše sjajno kakve navijače ima.
              Tužne vrbe,narikače,kukavice,zakerala,pljuvače,zalivače govnima svega i svačega što ima veze
              sa klubom od ekonoma do predsednika.
              To su oni što košarku pratili nisu dok nismpo počeli da osvajamo trofeje.Isti oni navijački foliranti
              koji seru npr. po akciji Doniraj i dominiraj,koji ni 100 dinara ne daju za klub,ali priseravaju što nema
              pojačanja,doselekcije,zvučnih pojačanja.
              Postali smo navijačke sise,loši ljudi,koji umesto podrške klubu i momcima jedva čekamo neki poraz da
              opljunemo,poseremo se po nekom.To su isti oni košarkaški eksperti koji su košarkašku loptu držali samo
              na Sony Plej stejšnu i rekoše onomad da ćemo biti kanta za napucavanje i izivljavanje u El.
              To su isti oni što trenera nazivaju Čovin potrčko,što ga omalovažavaju,što od njega prave budalu,tako što
              pišu i spinuju o tome,da ne sme da piša bez Čovića,da mu ovaj pravi taktike,rotacije,izmene,tajmaute i sve ostalo
              kad je već i tim selektirao.
              To su isti oni navijački paceri,koji nikad nisu ni šutnuli na koš,ali znaju da priseravaju svakom i svemu.

AKo ne znaš da prihvatiš realnost,ako ne znaš ili nisi upoznat da je novi tim,nov trener,da je sve novo,da treba
              strpljenja,podrške kao nikad onda si navijačka olupina,beznadežni razmaženi slučaj koji na sadašnju situaciju gleda
              nerealno,bezobrazno i nadmeno.AKo si već takav odjebi od ovih momaka,Čovićeve selekcije,Čovićevih marioneta na klupi,
              odjebi od ovih što ne znaju ništa,što ne pobeđuju sve redom,što se ne bore za F8,što imaju poraze u ABA ligi i navijaj
              za bolje,bogatije i gde nema ALimpija,Čove,Topića,Jankovića,Radičevića ,gde nema loše selekcije,lošeg skoka i
              gde je sve sjajno i bajno.
              Samo jbg i tamo će te dočekati još skuplje karte,skuplja sezonska a tu se i gubi draž gledanja i navijanja ovih navijačkih nemača pojma i kukavica.

Strašno u šta se pretvaraju topici KK CZ.Bruka i sramota.
              Gadljivi i čemerni za čitaje.
              +milijardu
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• meni je najzalije sto cemo zbog lose selektiranog tima vrlo brzo, mozda vec posle partizana potrositi alimpijevica. ova ekipa je sve suprotno od timova koji su nam doneli tri abe za redom. bez energije, bez mladosti, bez ratnistva, bez odbrane. rocesti je klasa tu nema price, ali svako ko ocekuje da ce rocesti da guli kolena u junu se zajebao. pominjao sam na aba temi vezano za buducnost jos pre nego sto su nas dobili da su uradili najbolji moguci posao. doveli sve mlado sto valja u cg jednsog solidnog stranca spolja, da su doveli jacu opciju unutra bili bi ozbiljna ekipa, a to mogu da kazem i za partizan. u ovom trenutku po potencijalu partizan i buducnost imaju taletnovanije sastave od cedevite i zvezde. mozda ne jace, trenutno, ali taletovanije.
                pa mi nemamo nijednog igraca mladjeg od 95. godista u rosteru! nama je dobric mlad koji je 94!? odustali smo od filozofije koju smo imali i to nam se moze obiti o glavu. neko u upravi kome to nije posao pomislio je da zna nesto o kosarci i napravi ekipu za fantazi a ne za takmicenje.
                nek nam je bog u pomoci, kako mislimo ovo da ispravimo ni sam ne znam. u EL jos igramo i bolje nego sto imamo tim

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                  Ročesti je TRENUTNO nešto bolji igrač od Gosa, ali daleko od toga da je za njega klasa, budući da jedino što ih u ovom trenutku razdvaja jeste Ročestijev bolji šut spolja.
                  Što se ulaza tiče jednaki su, sposobnosti za asistenciju i razigravanje ekipe ni za mrvicu nije bolji Ročesti, mislim da je prevaga tu na strani Gosa, o odbrani i snazi je iluzorno govoriti. A tek o deset godina mlađem igraču pogotovu.

BTW, Partizan je favorit u derbiju i ko god misli da ćemo ih lagano otresti nema veze s realnošću.

Mi ćemo na tu utakmicu doći isceđeni kao sunđer a oni žedni krvi. Nikakvog otresanja neće biti, nadtrčaće nas samo tako, a ko misli da će Ročesti, Bejelica i Antić moći da isprate taj tempo teško se zajebo.
                  I da izgubimo derbi u regularnom delu ABA pa sta? Normalno da ce oni biti napaljeniji, odmorniji i motivisaniji, pa ne igraju cesto sa evroligasima, ta prilika im se retko pruza. Rocesti jeste klasa u OVOM trenutku za Gosa, u svim segmentima igre, jer ne zaboravi da Gos igra evrokup i aba, a Rocesti EL sto je ogromna razlika, izmedju EC i EL ove sezone je razlika 3 klase najmanje.

Comment

• Originally posted by drakon1 View Post
                    Kad se setim da je Muta plakao kako smo mu usli u J&J (i bese li radicevica?)... A, mi se premisljali za Gossa... Rochestie je sasvim ok, ali Goss trenutno moze vise i mladji je. I Miller je komsijama sigurna opcija. Sa Samuelsom, razigranim Vanjom, prosecnim doprinosom Novice i Andrica, mi smo pred njihovom publikom u zaostatku za njima... Ovo bi moglo da bude uvod u smenu na "vlasti" u Beogradu i Srbiji. Kako se to samo volsebno promenilo za samo par sedmica i meseci....
                    Pazi, J i J su prospekti, ja sam bio baš srecan kad su došli, takodje ih znam sa koledza i tu su baš dobre brojke i igre imali i ja sam računao ono mladi su uz malo vremena dva buduća igrača za repku. Radičević mi se strašno dojmio kao drugi plej u Šraniji dosta dobar bio blizu ugovora preko bare, ali kao da ovde kad dodju zaborave košarku ja to evo ne mogu da shvatim. Ovaj Miler je bio dobar kad sam ga gledao u Turskoj ali priznajem ovako nisam očekivao, oni sa klupe izvlače mnogo toga a to je nama problem tipa njima udje Miler 20 koševa Andrić 2, 3 trojke, nama Radičević osim včrs ostale tekme tanko, Janković zablista pa sunovrat, Jovanovic toplo hladno i to zaista sada spada u problem. Ovaj tim će mozda ali je i to mozda naredne sezone izuzetno jak pod uslovom da se igrači razvijaju kako treba ali trenutno je to skup mladih igrača i iskusnih čije se energije ne poklapaju.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                      I da izgubimo derbi u regularnom delu ABA pa sta? Normalno da ce oni biti napaljeniji, odmorniji i motivisaniji, pa ne igraju cesto sa evroligasima, ta prilika im se retko pruza. Rocesti jeste klasa u OVOM trenutku za Gosa, u svim segmentima igre, jer ne zaboravi da Gos igra evrokup i aba, a Rocesti EL sto je ogromna razlika, izmedju EC i EL ove sezone je razlika 3 klase najmanje.
                      Pa nije baš pa šta sa tim porazom zaostajaćemo na tabeli regularnog dela. Laki je u potpunosti u pravu Roč ima taj šut spolja ali je 10 godina stariji, tako da je tu neka blaga prednost Roča.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                        Ročesti je TRENUTNO nešto bolji igrač, a i obrazložio sam zbog čega (pokušaj da pobiješ moju argumentaciju, nemoj ispaljivati fraze bez smisla).

Gubljenje derbija me ne brine preterano, ali me brine činjenica da ni Ročesti ni Bjelica ni Pero u maju i junu neće biti ništa mlađi no što su sada, a ni odmorniji. A telo od dvadeset i kusur i trideset i kusur godina se različito ponaša i regeneriše.

Kome bi ti dao prednost u finišu - timu kvalitetnih veterana pojačanim nekvalitetnom omladinom, ili timu kvalitetne omladine, pojačanom sa nekoliko dobrih veterana?
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Prednost dajem ekipi koja ce odigrati 30 kvalitetnih EL utakmica, napredovati, uigrati se, steci rutinu da se nosi sa daleko kvalitetnijim protivnicima, sto pokazuju vec posle 3 kola...

Sad Andric, Marinkovic, Gavrilovic, Obrad....ispadose kvalitetna omladina dok kod nas igra drvored...stvarno je bruka i sramota sta se ovde sve pise i kakve se konstrukcije prave...
                          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Zaista bi bilo lepo da rasprave ne spuštate na lični nivo. Dokle god u svojim impresijama ne vređate forumaša ili igrača, tolerisaće se pisanje. Takođe, lepo bi bilo na temi o prelaznom roku da se piše o prelaznom roku - potencijalnom pojačanju a o ostalim problemima na osnovnoj temi.
                            Last edited by nebitan; 25-10-17, 08:49.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                              Prednost dajem ekipi koja ce odigrati 30 kvalitetnih EL utakmica, napredovati, uigrati se, steci rutinu da se nosi sa daleko kvalitetnijim protivnicima, sto pokazuju vec posle 3 kola...

Sad Andric, Marinkovic, Gavrilovic, Obrad....ispadose kvalitetna omladina dok kod nas igra drvored...stvarno je bruka i sramota sta se ovde sve pise i kakve se konstrukcije prave...
                              Momčino, Miler, Gos, Vanja, Aranitović, Pecarski (možda i Zagorac) su krajnje kvalitetna omladina.

Novica, Čakarević, Samardo su kvalitetni veterani. Ovi koje ti pominješ su pomoćno osoblje.

Ovi prvopomenuti će samo rasti kroz takmičenja i postajati bolji. Boldovani su nosioci. Dok naši trećepozivci (prosek godina 34) koji su takođe nosioci, to nikako ne mogu jer su svoj zenit odavno prešli i partije koje pružaju nikako ne mogu biti bolje od ovoga sada.

Što se ostatka ekipe tiče, to su skoro svi prašinari i vojnici kluba™ (Laza, Danguba) u tu kategoriju će verovatno upasti i Lesor koji ne poseduju ekstra kvalitet ali će izginuti na parketu. Ostale koje nisam pomenuo su pomoćno osoblje koje ne čini razliku.

U sadašnjoj konstelaciji snaga, a naraočito posmatrajući proleće, nakon 30 EL utakmica, skoro isto toliko u ABA, kupa, mi ćemo biti isceđeni limun, a Muta će igrati ovo što i sada igra, samo na još većem nivou i broju obrtaja - non stop trčanje 40 minuta, ubijanje protivnika tempom, jer IMA IGRAČE KOJI TO MOGU DA ISPRATE. A mi tome ni sada, a pogotovu na proleće, nećemo moći da pariramo. Nama i SADA ubacuju po deset poena na utakmici na šabačke kontre, jer Bjelica, Pero, Ročesti pa i ostali bivaju pretrčani.

Nama su neophodna, sada i smesta još minimalno dva igrača u svom PRAJMU, znači ne penzioneri, već igrači od dvadeset i kusur godina, jedan spoljni i jedan unutrašnji, da bi opet ušli u ulogu favorita. Bez toga smo bukvalno najebali.

Comment

• Originally posted by markos98 View Post
                                Plasim se samo da nas Partizan ne oduci od kosarke u derbiju.Nemamo zamenu za Rocestija,kad udje Radicevic,nasa igra se raspada.
                                Da li ti je sada lakše, kada si svoje strahove podelio sa forumaškom populacijom? Ako jeste, onda je forum ispunio svoju glavnu funkciju - terapeutsku.

Comment

Working...
                                X