Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Grmoje View Post
    Ko to postoji u sportskom sektoru? Neša Ilić je sportski direktor, pa jel on dovodio igrače?

Zaista ne znam, pitam jer je to u slučaju KK Crvena zvezda totalno neistražena oblast.

Jer ako nije trener i nije sportski direktor, ko odlučuje da li je neko za Zvezdu ili ne? Kašanin? Čović? Baćović? Kako uopšte može neko ko nije kompetentan da odluči koga će uzeti za neku poziciju sa spiska od, recimo, 50 igrača?

Nemoj da me pogrešno shvatiš, naslanjam se na tvoje konstatacije jer izgleda kao da hoćeš da poručiš da je sve sasvim normalno jer znaš o čemu pišeš, pa me interesuje kako je to normalno ako igrače dovodi Ilić, Čović ili Bačović.
    A sta je to toliko nenormalno i strasno u ovoj selekciji?

Dovedeno je tuce igraca nakon egzodusa i kraja jednog uspesnog ciklusa...pa zar je toliko katastrofalno ako je napravljena i poneka greska, ako neko od momaka jos uvek nije ispunio ocekivanja a sezona je tek pocela?
    I zasto neko sebi daje za pravo da bi ro bolje uradio i od tog Nese Ilica ili Covica? Ima li ko ovde 20+ godina iskustva u profi kosarci? Da li je neko bio GM nekog evroligasa? Je li izbacio nekog NBA igraca ili reprezentativca?
    Gadjate se ovde nekim imenima i ciframa koje su van svake pameti, otpustaju se igraci nakon svakog meca, salju u FMP i obrnuto...

Da ne shvatis licno, tebe sam citirao, pisem uopsteno..prepoznace se sami...
    Last edited by ZvezdaIznadSvega; 24-10-17, 21:29.
    "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Tužno je saznanje da su naši bivši igrači Rebić i Cvetković kvalitetniji od Radičevića. Baš neprijatan pad kriterijuma za to ko može da igra pleja u EL timu.
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
        Ovo je u rangu ćorave koke. Na dovoljno velikom uzorku svako će imati neku dobru partiju. Suština je da je dečko klasičan basketaš sa ne baš mnogo skilla i negativnom košarkaškom inteligencijom. Sve je moguće radom ispraviti, sem ovog poslednjeg.
        I njemu i Jovanoviću je večerašnja utakmica osma takmičarska na tlu Evrope. Ja bih sačekao još malo da vidimo kako će teći privikavanje, ovi porazi nisu ništa katastrofalno, duga je sezona i ima vremena za ispravke. U ovom trenutku bih doveo jednog igrača umesto Kešelja, ako je stvarno istina da odlazi, čudno mi je da se ta vest pojavila prvo u Vučelićevim Novostima pa onda u svim drugim medijima, i da se Danguba vrati pa da vidimo kako će to izgledati.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
          A sta je to toliko nenormalno i strasno u ovoj selekciji?

Dovedeno je tuce igraca nakon egzodusa i kraja jednog uspesnog ciklusa...pa zar je toliko katastrofalno ako je napravljena i poneka greska, ako neko od momaka jos uvek nije ispunio ocekivanja a sezona je tek pocela?
          I zasto neko sebi daje za pravo da bi ro bolje uradio i od tog Nese Ilica ili Covica? Ima li ko ovde 20+ godina iskustva u profi kosarci? Da li je neko bio GM nekog evroligasa? Je li izbacio nekog NBA igraca ili reprezentativca?
          Gadjate se ovde nekim imenima i ciframa koje su van svake pameti, otpustaju se igraci nakon svakog meca, salju u FMP i obrnuto...

Da ne shvatis licno, tebe sam citirao, pisem uopsteno..prepoznace se sami...
          Ne shvatam lično jer nisam ni pominjao dobru niti lošu selekciju, pa to vidi s nekim drugim

A ideja da Čović dovodi nekoga u Zvezdu ima isto pokriće u kompetencijama koliko ima i ideja da Florentin Perez dovede nekoga u košarkašku sekciju Reala, čiji je predsednik kao i fudbalske sekcije. Pa čekaj, ako ćemo da im merimo snagu, reputaciju, finansije, ulogu u javnom životu i šta god sve hoćeš, onda Perez ima mnogo veće ingerencije nego Čović, pa mu ne pada na pamet da izigrava dži ema, već je na to mesto zaposlio čoveka koji se time bavi jer taj dasa ima kompetencije, što ga odvaja od onih koji ih nemaju.

I predsednik Reala i predsednik Žalgirisa i svi ostali predsednici klubova, bez obzira na to da li su igrali košarku ili nisu, mogu da odluče prema finansijama ili nekom drugom vansportskom kriterijumu (državljanstvo, ponašanje, bačna situacija...) koga će izabrati iz grupe onih koje potražuje trener i sportski sektor, ali da se mešaju u struku??!? Pa ako bi želeli da se mešaju, šta će im dži em i trener???

A ako treba ići mimo sveta i mimo razuma, onda i predsednik skupštine može da dovede igrača. Pa i on gleda utakmce godinama i sigurno smatra da nešto zna, to jest verovatno za sebe ne misli da je glupan koji ne zna da prepozna igrača.

E, u tom kontestu može i Čović, ali i predsednik skupštine Baćović. Što je smešno, zar ne?
          Last edited by Grmoje; 24-10-17, 21:44.

Comment

• Pa ja nisam ni tvrdio da ih je on dovodio...to tvrde ovdasnji insajderi. Iskreno, ne bi me cudilo da je imao uplive, prosto daleko smo mi i od Zalgirisa a kamoli Real Madrida...Kod nas mnogo krupnije stvari od zivotnog pitanja nisu uredjene, a ne cinjenica ko dovodi igrace u jednom KK...

Ipak, i taj i takav Covic se jako dugo bavio kasarkom, sto u savezu, sto u svom privarnom klubu...Nisam bas siguran da ne bi bio solidan GM...Ne mali broj vrhunskih igraca koji trce evropskim i NBA parketima je prosao "kroz njegove ruke"...na ovaj ili onaj nacin...kad vec pricamo o kompetencijama...ali se slazem da sa pozicije na kojoj je sad, to ne treba da bude njegov posao.
            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
              Ne mogu da prežalim, još jednom, što smo ispustili Vilijem Gosa... Večeras indeks 34, pravi košarkaški biser, a tek će da napreduje...

Tri godine ugovor, već bi se šutirali od sreće u dupe, nakon dve godine pola budžeta bi nam zatvorio obeštećenjem. Jbg, kad nisi u stanju da vidiš dalje od nosa.
              Ja kad sam to priča govorilu su da trolujem , pratio sam ga baš prošle sezone na Gonzagi, strašan prospekt, mada sada nazalost i Miler umesto Radičevića bi nam podigao igru. Elem, šta da se radi gledao sam i večeras i moram da priznam po cenu da budem razapet bojim se derbija idući vikend..

Comment

• Pa jbg nismo mogli da dovedemo 2 stranca na pleju.
                Rocesti je za Gossa klasa.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                  Pa ja nisam ni tvrdio da ih je on dovodio...to tvrde ovdasnji insajderi. Iskreno, ne bi me cudilo da je imao uplive, prosto daleko smo mi i od Zalgirisa a kamoli Real Madrida...Kod nas mnogo krupnije stvari od zivotnog pitanja nisu uredjene, a ne cinjenica ko dovodi igrace u jednom KK...

Ipak, i taj i takav Covic se jako dugo bavio kasarkom, sto u savezu, sto u svom privarnom klubu...Nisam bas siguran da ne bi bio solidan GM...Ne mali broj vrhunskih igraca koji trce evropskim i NBA parketima je prosao "kroz njegove ruke"...na ovaj ili onaj nacin...kad vec pricamo o kompetencijama...ali se slazem da sa pozicije na kojoj je sad, to ne treba da bude njegov posao.
                  Opet se vraćamo na Pereza...

Pa znaš šta je sve prošlo kroz njegove ruke? On bi, ako je to neka merna jedinica za nešto u sportskom sektoru, onda trebalo da bude GM i trener svih klubova na svetu. I selektor svih reprezentacija takođe I to ne samo u košarci, već bi trebalo da bude trener i GM svih klubova i u fudbalu...

Ne ide to, bre, tako... Zato je Čović predsednik Zvezde, jer pliva u tim vodama, a nije GM Reala, već je na tom mestu čuveni reprezentativac Španije Ereros jer on zna sve ono o čemu Perez, koji ga je zaposlio i ovlastio ga da pravi selekciju - nema pojma. I samo tako stvar može da funkcioniše tamo gde se ne mešaju babe i žabe.

A što se tiče stranačke situacije kou si pominjao u drugom postu, daj onda da javimo Željku Mitroviću i ovima s Pinka da ne zovu Čovića u emisije u kojima po pravu ekskluziviteta gostuje samo, kako si naveo, SNS bratija... Mislim, možda su ti s Pinka neobavešteni ko kome i čemu pripada u Srbiji

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                    Ja kad sam to priča govorilu su da trolujem , pratio sam ga baš prošle sezone na Gonzagi, strašan prospekt, mada sada nazalost i Miler umesto Radičevića bi nam podigao igru. Elem, šta da se radi gledao sam i večeras i moram da priznam po cenu da budem razapet bojim se derbija idući vikend..
                    Kad se setim da je Muta plakao kako smo mu usli u J&J (i bese li radicevica?)... A, mi se premisljali za Gossa... Rochestie je sasvim ok, ali Goss trenutno moze vise i mladji je. I Miller je komsijama sigurna opcija. Sa Samuelsom, razigranim Vanjom, prosecnim doprinosom Novice i Andrica, mi smo pred njihovom publikom u zaostatku za njima... Ovo bi moglo da bude uvod u smenu na "vlasti" u Beogradu i Srbiji. Kako se to samo volsebno promenilo za samo par sedmica i meseci....

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                      Ti ne znas sta pricas i gadi mi se kad procitam tvoj komentar.Ne znam da li si ozbiljan kad postavljas komentare ali jedan je normalan kao da pise jedna osoba a drugi kao da pise Maric sa hepi televizije.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                        Pa jbg nismo mogli da dovedemo 2 stranca na pleju.
                        Rocesti je za Gossa klasa.
                        Jeste, bez dileme. Stariji je, ima iza sebe tonu iskustva a ovaj mali je ruki.

Samo što će, koncepcijski gledano, ako se ovakav trend nastavi i ako se nešto ubrzo ne proeni, Ročesti već u februaru biti posađen u vitrine, tamo pored pehara, ili u muzej voštanih figura jer je već danas isceđen (čovek je u poznim igračkim godinama), dok će Gos u to vreme nišaniti prvi trofej na završnom turniru Kupa.
                        Last edited by Grmoje; 24-10-17, 22:21.

Comment

• Plasim se samo da nas Partizan ne oduci od kosarke u derbiju.Nemamo zamenu za Rocestija,kad udje Radicevic,nasa igra se raspada.

Comment

• kakve budalastine se pisu ovde,kakvo oducavanje , sta pricate vi, kakav paratizan

Comment

• Originally posted by markos98 View Post
                              Plasim se samo da nas Partizan ne oduci od kosarke u derbiju.Nemamo zamenu za Rocestija,kad udje Radicevic,nasa igra se raspada.
                              A što?

Pa i poraz je za ljude, ako do njega kojim slučajem dođe, pogotovo ako je lekovit u dozivanju pameti. Onda bi Čović kao predsednik verovatno krenuo da ispravlja ono što je uradio Čović kao GM (ako je verovati ljudima koji tvrde da je selekcija njegova).
                              Last edited by Grmoje; 24-10-17, 22:28.

Comment

• Originally posted by Grmoje View Post
                                Opet se vraćamo na Pereza...

Pa znaš šta je sve prošlo kroz njegove ruke? On bi, ako je to neka merna jedinica za nešto u sportskom sektoru, onda trebalo da bude GM i trener svih klubova na svetu. I selektor svih reprezentacija takođe I to ne samo u košarci, već bi trebalo da bude trener i GM svih klubova i u fudbalu...

Ne ide to, bre, tako... Zato je Čović predsednik Zvezde, jer pliva u tim vodama, a nije GM Reala, već je na tom mestu čuveni reprezentativac Španije Ereros jer on zna sve ono o čemu Perez, koji ga je zaposlio i ovlastio ga da pravi selekciju - nema pojma. I samo tako stvar može da funkcioniše tamo gde se ne mešaju babe i žabe.

A što se tiče stranačke situacije kou si pominjao u drugom postu, daj onda da javimo Željku Mitroviću i ovima s Pinka da ne zovu Čovića u emisije u kojima po pravu ekskluziviteta gostuje samo, kako si naveo, SNS bratija... Mislim, možda su ti s Pinka neobavešteni ko kome i čemu pripada u Srbiji
                                Ovo je moja najveca zamerka Covicu. Da mislim da je on odlican predsednik za nas klub al da radi posao koji treba.
                                Ne mozes bre da zaposljavas zetove,tetke,familiju u klub.
                                Treba daleko vise sportskh ljudi u klubu a ne samovlasce jednog cija sujeta steti klubu.
                                Zvezda je veca od svih nas.

Comment

Working...
                                X