Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji igrači na 5 i 4/5 sa EL iskustvom su trenutno slobodni?

Comment

• Ma fora je u ustedi plata ja kad vi kazem.

Comment

• Pa to, uštedećemo 10 plata
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Storm View Post
          Koji igrači na 5 i 4/5 sa EL iskustvom su trenutno slobodni?
          sto bas sa EL iskustvom? ni miler ga nije imao

Comment

Bravo za pitanje,mene zanima takodje. . . Osim Iversona i K.Jonesa a i Kvinsija. . .

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
              Jer nemamo vremena za čekanje,treba nam instant kvalijet,iskustvo i konstantnost . . A to košta

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                Odgovorio Ica umesto mene. Dodao bih još da imamo toliko EL debitanata u timu, i nekako nije to to. Nosioci su svi prekaljeni EL igrači. Sa Kvinsijem nas je usralo.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                  Jer nemamo vremena za čekanje,treba nam instant kvalijet,iskustvo i konstantnost . . A to košta
                  Pa šta smo mi to Milera čekali?Počeo čovek da bije čim je došao bez ikakvog EL iskustva

Comment

Odgovorio Ica umesto mene. Dodao bih još da imamo toliko EL debitanata u timu, i nekako nije to to. Nosioci su svi prekaljeni EL igrači. Sa Kvinsijem nas je usralo.
                    Nije nas ništa usralo,kad nešto ne znaš nemoj tako da pričaš.
                    Kako te to usere?Šta smo mi to uradili pa nas je usralo?Igrali eci peci pec pa izabrali njega?

Comment

Koliki je budžet za tog igrača?
                      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Para za igraca ima, jer je Kolton prvi put dogovoren pre vise od mesec dana.
                        Ali mislim da ni ne treba zuriti sada, u Aba ligi nam sledi dobar raspored.
                        Bolje jos malo sacekati i u Dec-Jan dovesti igraca.

Comment

• Originally posted by Vatrogasac View Post
                          Nije nas ništa usralo,kad nešto ne znaš nemoj tako da pričaš.
                          Kako te to usere?Šta smo mi to uradili pa nas je usralo?Igrali eci peci pec pa izabrali njega?
                          Obično ne odgovaram na ove postove tipa "ne znaš ti, ali ja znam". Moj rezon je sledeći... Imamo s jedne strane igrače sa bogatim EL iskustvom (Roch, Laza, Dangubić, Pero, Milko, Feldin), a s druge strane igrače koji to iskustvo nemaju i tek treba da ga stiču (Janković, Jovanović, Lesor, Radičević). E sad, da li bi ti u novembru doveo još jednu mačku u džaku ili proverenog EL igrača s kojim ne možeš da omaneš? A Kvinsi je user, jer dolazi masa koledž igrača i epizodista iz nba u Evropu, pa se dobar deo vrati kući prvim letom, a jedan veliki deo tavori po nižerazrednim klubovima. Ako misliš da je svaki draftovan Amer EL kalibar, onda si u zabludi.
                          Last edited by Storm; 07-11-17, 20:55.

Comment

• Ne može da se dovede samo igrač kao na menadžeru i da on krene da sipa. Uostalom imali smo prošle godine primer gde suviše kasno dođe igrač, sasvim korektan, ali nije imao vremena da se uklopi sa timom, da preuzme ulogu, pa je delovao kao pogubljen. Da, reč je o Thompsonu.

Comment

Obično ne odgovaram na ove postove tipa "ne znaš ti, ali ja znam". Moj rezon je sledeći... Imamo s jedne strane igrsče sa bogatim EL iskustvom (Roch, Laza, Dangubić, Pero, Milko, Feldin), a s druge strane igrače koji to iskustvo nemaju i tek treba da ga stiču (Janković, Jovanović, Lesor, Radičević). E sad, da li bi ti u novembru doveo još jednu mačku u džaku ili proverenog EL igrača s kojim ne možeš da omaneš? A Kvinsi je user, jer dolazi masa koledž igrača i epizodista iz nba u Evropu, pa se dobar deo vrati kući prvim letom, a jedan veliki deo tavori po nižerazrednim klubovima. Ako misliš da je svaki draftovan Amer EL kalibar, onda si u zabludi.
                              Ja nisam pričao o ostalima nego o Kvinsiju i tome kako nas je usralo.Reagovao sam zato što znam ko ga je skautirao i koliko isti znaju o košarci tako da tu nema nikakvog usera i ostalih nagadjanja
                              Miler je dobro pregledan i kad se ukazala priliđa isti je doveden

Comment

• Originally posted by Vatrogasac View Post
                                Ja nisam pričao o ostalima nego o Kvinsiju i tome kako nas je usralo.Reagovao sam zato što znam ko ga je skautirao i koliko isti znaju o košarci tako da tu nema nikakvog usera i ostalih nagadjanja
                                Miler je dobro pregledan i kad se ukazala priliđa isti je doveden
                                Pa ko nam je onda skautirao Mekela i Rajana, te iste godine? Isti ili veći stručnjak?

Comment

Working...
                                X