Koji igrači na 5 i 4/5 sa EL iskustvom su trenutno slobodni?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Originally posted by Storm View PostOdgovorio Ica umesto mene. Dodao bih još da imamo toliko EL debitanata u timu, i nekako nije to to. Nosioci su svi prekaljeni EL igrači. Sa Kvinsijem nas je usralo.
Kako te to usere?Šta smo mi to uradili pa nas je usralo?Igrali eci peci pec pa izabrali njega?
Comment
-
Originally posted by Storm View PostKoji igrači na 5 i 4/5 sa EL iskustvom su trenutno slobodni?Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Vatrogasac View PostNije nas ništa usralo,kad nešto ne znaš nemoj tako da pričaš.
Kako te to usere?Šta smo mi to uradili pa nas je usralo?Igrali eci peci pec pa izabrali njega?Last edited by Storm; 07-11-17, 20:55.
Comment
-
Ne može da se dovede samo igrač kao na menadžeru i da on krene da sipa. Uostalom imali smo prošle godine primer gde suviše kasno dođe igrač, sasvim korektan, ali nije imao vremena da se uklopi sa timom, da preuzme ulogu, pa je delovao kao pogubljen. Da, reč je o Thompsonu.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostObično ne odgovaram na ove postove tipa "ne znaš ti, ali ja znam". Moj rezon je sledeći... Imamo s jedne strane igrsče sa bogatim EL iskustvom (Roch, Laza, Dangubić, Pero, Milko, Feldin), a s druge strane igrače koji to iskustvo nemaju i tek treba da ga stiču (Janković, Jovanović, Lesor, Radičević). E sad, da li bi ti u novembru doveo još jednu mačku u džaku ili proverenog EL igrača s kojim ne možeš da omaneš? A Kvinsi je user, jer dolazi masa koledž igrača i epizodista iz nba u Evropu, pa se dobar deo vrati kući prvim letom, a jedan veliki deo tavori po nižerazrednim klubovima. Ako misliš da je svaki draftovan Amer EL kalibar, onda si u zabludi.
Miler je dobro pregledan i kad se ukazala priliđa isti je doveden
Comment
-
Originally posted by Vatrogasac View PostJa nisam pričao o ostalima nego o Kvinsiju i tome kako nas je usralo.Reagovao sam zato što znam ko ga je skautirao i koliko isti znaju o košarci tako da tu nema nikakvog usera i ostalih nagadjanja
Miler je dobro pregledan i kad se ukazala priliđa isti je doveden
Comment
Comment