Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Od pomisli da Ročesti može da se povredi/razboli dođe mi da se samopovredim i razbolim
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Definitivno je ogroman rizik igrati do kraja sezone sa Rocestijem i Radicevicem zbog razologa koje je Laki naveo.
      Potreban je igrac na 4/3,a ako bi dolazio taj drugi,definitivno neki kombo bek 2/1.

Comment

• Pa prvobitni plan je bio Jaramaz, ali desilo se sta se desilo.
        Ja sam covek fin i suptilan.

Comment

• Sta je na kraju sa Jaramazom? Cuo sam price od koksakija, srcane aritmije, do nekih gluposti

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
            Sta je na kraju sa Jaramazom? Cuo sam price od koksakija, srcane aritmije, do nekih gluposti
            isto sto i kris bos i mirza-sa-parkinga

Comment

• Stvarno ne znam zasto se Radanov ne prebaci u prvi tim. Decko je potencijal, pokriva vise pozicija, i pri tome je fizicki dovoljno snazan da se nosi sa protivnickim bekovima. On bi bez problema mogao da igra 10-15 minuta u ABA, i par minuta u EL ako zatreba. Takodje, za Jankovica i Jovanovica treba videti jel oni mogu ili ne mogu ove sezone da daju makar neki doprinos. Ako mogu onda ok, ali ako ne mogu onda lepo neka idu u FMP pa tamo da uce a u Zvezdi neka igraju oni koji mogu makar pet minuta da odigraju a da ne zaseru.

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                Od pomisli da Ročesti može da se povredi/razboli dođe mi da se samopovredim i razbolim
                Čović ga je naterao da potpiše stavku u ugovoru, gde piše da se neće povređivati, kako bi za drugog pleja uzeo nekog jeftinijeg igrača.

Comment

• Radanov ima 1.6 :2.6 odnos asistencije/izgubljene lopte. Sutira bacanja fakticki polovicno i igra izuzetno toplo-hladno. Jednu utakmicu zatrpa 15+ za 20 minuta, pa ga dve nema nigde. Mislim da nikome ne ide u korist da je u poziciji Davidovca, Apica ili Lazarevica od kojih je zajedno talentovaniji. Treba ga pustiti da igra.

Comment

• Voleo bi Keselju i Jankovicu da vidim ledja sto pre ...ukoliko su ugovori takvi da se to izvde bez placanja penala igracu ...evidentno da nemaju kvalitet za ozbiljnu kosarku...

Comment

• Originally posted by Vlax View Post
                      Stvarno ne znam zasto se Radanov ne prebaci u prvi tim. Decko je potencijal, pokriva vise pozicija, i pri tome je fizicki dovoljno snazan da se nosi sa protivnickim bekovima. On bi bez problema mogao da igra 10-15 minuta u ABA, i par minuta u EL ako zatreba. Takodje, za Jankovica i Jovanovica treba videti jel oni mogu ili ne mogu ove sezone da daju makar neki doprinos. Ako mogu onda ok, ali ako ne mogu onda lepo neka idu u FMP pa tamo da uce a u Zvezdi neka igraju oni koji mogu makar pet minuta da odigraju a da ne zaseru.
                      Radanov je dete ,koje ne igra odbranu ,jos uvek nedefinisane pozicije ...nije strucni stab lud sto ga nisu uvrstili u 15 ....neka ga neka se razvija u FMP i dodje nam u Zvezdu jos bolji i jaci

Comment

• Ne kapiram kako Alimpije zna protiv Barse, a ne zna protiv Budućnosti... Pre će biti da su ovi padovi dobrim delom do igrača, pre svega u psihološkom smislu. Ako jedan Branko Lazić, reprezentativac i kapiten, nema problem da gine u odbrani i uputi 2 šuta po meču - ne vidim u čemu je problem da i ovi mlađi slede taj primer. Spominjan je već nekoliko puta detalj vezan za Radičevića i izgubljenu loptu kada on nemo posmatra Katića koji mu uzima loptu, baca se na parket za njom i asistira sa poda za dalji nastavak akcije. To je nedopustivo u Zvezdi, nadam se da su mu to objasnili. Dalje, šuteve koje uzimaju pominjani igrač, Janković, pa i Dobrić moraju biti bolje selektirani. Znam da se ekipa uigrava, trebaće još vremena da svako nađe svoju ulogu, situaciju iz koje može da napada i kada može da napada. To je kod Radonje dovedeno na vrlo visok nivo, ali tek posle tri sezone na klupi.
                        Ne može ništa na brzinu, moramo biti strpljivi i tolerisati neke stvari koje mogu da se poprave kroz trening i utakmice, te da čekamo i vidimo u sledećih par meseci u kom pravcu to ide.
                        Lično, ne bih ništa menjao. Pustio bih da se i trener i igrači izbore sa problemima, a ne da očekuju spas u vidu nekog igrača sa strane, potencijalnog pojačanja. Ako već mora nešto da se dodaje ili menja, onda svakako pojačati organizaciju igre nekim kombo bekom.

Comment

• Originally posted by madafaka73 View Post
                          Ne kapiram kako Alimpije zna protiv Barse, a ne zna protiv Budućnosti...
                          sto je to cudno?
                          jednom nadigras protivnickog trenera...drugi put tebe skoluju
                          sasvim regularno

od alimpija ocekujem da vidim neke naznake da radi na resavanju problema zvanog skok i odbrana od pika
                          od napada ne ocekujem gsw motion, ali neka osnovna postavka bi isto morala da postoji
                          mrzi me da gledam statistiku sad, ali rekao bih da smo i u EL i ABA jedna od ekipa sa najmanje asistencija

Comment

• Ovo nije bilo pitanje upućeno samom sebi, još manje neko moje iščuđavanje, već odgovor na one koji kritikuju našeg trenera i vide ga kao glavni problem ove sezone.

Comment

• Originally posted by madafaka73 View Post
                              Ovo nije bilo pitanje upućeno samom sebi, još manje neko moje iščuđavanje, već odgovor na one koji kritikuju našeg trenera i vide ga kao glavni problem ove sezone.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Mir, bre
                                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                                Meša Selimović

Comment

Working...
                                X