Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
    Poraduj se malo...leci dusu...
    Evo je tema prelazni rok,radovanje na drugoj temi

Comment

• Ma ima da se radujem na svakoj temi...moze mi se...
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
        Ma ima da se radujem na svakoj temi...moze mi se...
        Podržavam

Comment

• Ajd da ponovim još jednom, poljubiću u dupe onog ko otera onog Bolida iz tima.
          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
            Ajd da ponovim još jednom, poljubiću u dupe onog ko otera onog Bolida iz tima.
            Jankela

Comment

• Sta nam donosi Colton Ajverson.
              Da cujem misljenja

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                Sta nam donosi Colton Ajverson.
                Da cujem misljenja
                Ako on dodje onda pera ide na 4?

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Sta nam donosi Colton Ajverson.
                  Da cujem misljenja
                  Naznake unutrašnje igre.
                  A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Mogao bi ovaj topic da se zatvori na neko vreme.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Nadam se da nece dovesti igraca tipa Ajversona, vise sam za neki Miler fazon 3-4
                      Mada i tu imamo dosta igraca na pleju smo najtanji za sada, mozda nam je tu potrebniji igrac nego neki visoki

Comment

• Ako dovedu Ajversona na ovu ekipu onda lepo kolektivno ispisnice iz sveta kosarke za upravu. Jos jedan mrtvi belac na pozicijama centra i kr. centra bi bio suvisan. Eh, da je Stimara ostao umesto Pere na primer, pa da rokamo sa njima dvojicom i Bjelicom. Zbirno odraz nema metar.

Comment

• Po meni je dilema, dal je nama neophodnije pojacanje u unutrasnjoj liniji ili na 1/2 kao rezerva Rocestiju. Treba nam i jedno i drugo, ali uzimajuci u obzir nasu finansijsku situaciju nije realno. Veliki je problem kada izadje Rocesti, ogroman pad u organizaciji napada, Radicevic za sada na ovom nivou to ne moze da iznese, dal ce moci u nekoj buducnosti ne znam, ali sada je za nas neupotrebljiv i to je ogroman problem.Mislim da u centarskoj liniji mozemo lakse da sakrijemo neke nedostatke nego na pleju. Ovako kada izadje Rocesti niko ne moze da ga adekvatno zameni.

Comment

• Gde je i sta radi Dzeremi Pargo?

Comment

• Na Bamberg cemo vrlo verovatno sa jednim novim igracem..

Comment

• Oće li Janković dobiti nogobulj?

Comment

Working...
                                X