Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Manda77 View Post
    Ja imam info da je to Justin Hamilton.
    Pasos ga eliminise.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
      Pasos ga eliminise.
      Malo glupo, ali jbg.Svakako stoji da je odlicna igrac.

Comment

Pasos ga eliminise.
        Znaci neki americki igrac uzme hrvatski pasos, i zbog toga ne moze da igra kod nas? Da li je moguce da smo mi bas toliki idoti?

Comment

• Meni samo nije jasno opredeljenje prilikom dovodjenja ove ,,bombe,, jer lik je totalno drugaciji igrac od Antica,Dzonsa,Haniltona.

Comment

• Stvarno ne vidim svrhu ovakvih postova? Sta to znaci, bice jedan koji je zver, a ako ne bude on bice jedan drugi. Zbog kog drzavljanstva, sta je albanac?

Mislim da nismo svesni kakav smo plejemejkerski par napravili. Mozda cak jaci i od kombinacije mwill-jovic jer je jovic ipak bio neiskusniji nego sto je radicevic sada. Ostaje nam samo da se nadamo da ce rocesti biti zdrav jer cak i ono sto je u lokomotivi pruzao nije bilo uopste lose kao sto neki zele predstaaviti. Mislim da ce nama najveci problem ipak biti nedostatak prave petice jer je to obrazac na kojem se zasniva nasa igra zadnjih pet sest sezona. Lesor je ipak za nas netipican centar. Dovodjenjem dobre opcije na 4 ili 4/5 ovaj tim bi zaista bio kompletiran za ovu i bio odlicna osnova za naredne dve sezone

Dzastin je cista petica uz to nema pasos vec je covek stvarno hrvat
            Last edited by NateHuffman; 11-09-17, 16:36.

Comment

Pasos ga eliminise.
              Nije odigrao ni jednu utakmicu za Hrvatsku, ako ne grešim ... on je petica, a mi tražimo četvorku.
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Za Doelmana i da razumes,ali za Hamiltona... Sta reci...
                Bas me zanima ko je ta zver na 4... Po pisanju Genija nema EL iskustvo.

Comment

• A bomba je? Pa daj bombu kad nije skup

Comment

• Meni nije problem da navedem svakog igraca koji je ponudjen.

Hamilton - pasos
                    Perry - povreda nekad i karakter
                    Jones - trazi dosta
                    Maurice - povoljniji. Ispod cijene za ono sto daje. Najbolji od ponudjenih

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                      Za Doelmana i da razumes,ali za Hamiltona... Sta reci...
                      Bas me zanima ko je ta zver na 4... Po pisanju Genija nema EL iskustvo.
                      Ma i za Doelmana je realno glupost, covek sigurno ima americki pasos, neka sa njim dodje u Srbiju. Kao da je on zasluzan za otcepljenje Kosova... A ovo za Hamiltona je bukvalno jedna od najglupljih stvari koje sam cuo u poslednje vreme.

Comment

• Hamilton je cista petica, ali odlican igrac. Iskreno ja bih najradije njega. Ali covek nema samo pasos vec je zaista hrvat. Ima hrvatske korene u zagrebu zavrsio gimnaziju ako se ne varam. Kao sto rekoh u prethodnom postu pre cemo sa jankovicem, bjelicom i keseljem pokrpiti na cetiri nego sa lesorom i jovanovicem na pet

Comment

Meni nije problem da navedem svakog igraca koji je ponudjen.

Hamilton - pasos
                          Perry - povreda nekad i karakter
                          Jones - trazi dosta
                          Maurice - povoljniji. Ispod cijene za ono sto daje. Najbolji od ponudjenih
                          Za mene je ovde Jones ubedljivo najgora opcija. Mislim da vec imamo dovoljno dobar roster za ABA, tako da je daleko bolje probati sa rizicnijim igracima poput Perry-a (ako je u pitanju Perry JonesIII ?) i Ndourom.

Comment

• Ako je stvarno N'Dour jedna od opcija, dati mu koliko god trazi i ne filozofirati. Bili bismo 20% jaci tim u startu.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Trazimo cetvorku i potpisacemo je odmah. Sto je bitno znati. To pokazuje i drugu stranu medalje, a to je da se tandemu JJ ne vjeruje toliko bas koliko su neki mislili. Takticki su neobuceni. Trebace strpljenja.
                              Pa i u trenutku potpisivanja njih dvojice se znalo da neće biti prve opcije na pozicijama 4 i 5, samo se jedno vreme neopravdano oklevalo sa dovođenjem 4ke, premišljali su se oko Boriše. Prva petorka Rochestie, Feldeine, Danguba, Mileroliki, Lessort, uz postojeći backup je dobitna kombinacija za atraktivan basket + rezultat.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Maurice Ndour bi nam legao samo tako, kao budali samar.Sto je najbolje ima iskusta u Evropi, igrao jednu sezonu za Real.
                                Last edited by Manda77; 11-09-17, 16:46.

Comment

Working...
                                X