Early je atleta kog su upucali u koleno. Ne bih se ja tu petljao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Laki21 View PostKao što gosn Ganac sugeriše, ala će biti plača u Litvaniji kad krene sezone
Nekako mi se čini da je bolje bilo da smo u rosteru imali još jednog beka (bilo kojeg) umesto njega, veći bi uticaj na igru repke ostvario od Vase.Last edited by nebitan; 11-09-17, 14:42.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Isaiah Austin to play for Pilipinas in FIBA Asia Champions CupNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Trazimo cetvorku i potpisacemo je odmah. Sto je bitno znati. To pokazuje i drugu stranu medalje, a to je da se tandemu JJ ne vjeruje toliko bas koliko su neki mislili. Takticki su neobuceni. Trebace strpljenja.
Ima 4igraca koja su ponudjena. Jedan ce otpasti sigurno zbog drzavljanstva. Od ostala tri ce se probrati. Jedan od njih je zvijer u pravom smislu te rijeci. A nije skup.
No opet to ne znaci nista. Jer Manford je bio dogovoren, samo potpis da se stavi. Pa je na kraju iskocio Rocesti.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostTrazimo cetvorku i potpisacemo je odmah. Sto je bitno znati. To pokazuje i drugu stranu medalje, a to je da se tandemu JJ ne vjeruje toliko bas koliko su neki mislili. Takticki su neobuceni. Trebace strpljenja.
Ima 4igraca koja su ponudjena. Jedan ce otpasti sigurno zbog drzavljanstva. Od ostala tri ce se probrati. Jedan od njih je zvijer u pravom smislu te rijeci. A nije skup.
No opet to ne znaci nista. Jer Manford je bio dogovoren, samo potpis da se stavi. Pa je na kraju iskocio Rocesti.
Ovaj deo sa JJ tandemom iskreno ne kontam... Mi trenutno imamo jednu cetvorku (Jankovic) + Bjelica koji moze da pomogne, a na petici imamo dva mlada igraca. Nama pojacanje svakako treba, i mislim da je ovo sa neverovanjem JJ potpuno pogresan zakljucak.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostTrazimo cetvorku i potpisacemo je odmah. Sto je bitno znati. To pokazuje i drugu stranu medalje, a to je da se tandemu JJ ne vjeruje toliko bas koliko su neki mislili. Takticki su neobuceni. Trebace strpljenja.
No opet to ne znaci nista. Jer Manford je bio dogovoren, samo potpis da se stavi. Pa je na kraju iskocio Rocesti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ne pasos tzv rep Kosovo, nego Hrvatske.
Ovaj je "rizik" po nekim ljudima iz kluba. Moje misljenje je da je top igrac.
Slicno kao Lesort. Za kojeg mnogi misle da nema kvalitet, a ja vjerujem da ce da bude glavni igrac. Cim se malo izmjeri sa najboljima iz EL. I vidi gdje je.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostNe pasos tzv rep Kosovo, nego Hrvatske.
Ovaj je "rizik" po nekim ljudima iz kluba. Moje misljenje je da je top igrac.
Slicno kao Lesort. Za kojeg mnogi misle da nema kvalitet, a ja vjerujem da ce da bude glavni igrac. Cim se malo izmjeri sa najboljima iz EL. I vidi gdje je.Last edited by Manda77; 11-09-17, 17:35.
Comment
Comment