Originally posted by drakon1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Mnogo se mi premišljamo ... može se desiti da izgubimo i Munforda, još ako dobro odigra za repku
da ne bude po onoj staroj "Probirač nađe otirač"Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by vinetu View PostI ja bukvalno sada htjedoh isto napisati, jos se sjecam kako ga je velika vecina prizeljkivala.
Comment
-
Originally posted by vinetu View PostI ja bukvalno sada htjedoh isto napisati, jos se sjecam kako ga je velika vecina prizeljkivala.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostDa li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostDa li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostDa li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka.antiPullenovci su vecinom za DJ ili Munforda, Gossovaca skoro i da nemas.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostDa li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMa nama je nudjen Goss preko Raskovica za 170.000 dolara al se odustalo jer se zeli iskusniji igrac na pleju obzirom na mladost tima.
On je sada igrac Partizana a ja tvrdim a vreme ce pokazati da je Radicevic daleko bolji igrac od Gossa.
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostMa briga me za Pulenovce a i antipulenovce. Mišljenje o ovom igraču sam dao već odavno. Lik ni u kom segmentu igre nije dominantan. I kao senior se žeatoko mučio da postigne poen na koledzu. Na prodor ne može sa ide. Igrač skroz niti smrdi niti miriše. Na jedinim utakmicama gde je bila malo jača konkurencija, lik se obrukao.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDa, kao sto je i Hecer bio anonimus, los, bla bla a onda davao po 20 koseva , Gos je top igrac za nase uslove i neko za koga ce uzeti obestecenje naredne sezone.
Ne verujem da se raspravlja ovde o Gossu, a o Kuzmicu nije moglo jer je nas bivsi igrac.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDa, kao sto je i Hecer bio anonimus, los, bla bla a onda davao po 20 koseva , Gos je top igrac za nase uslove i neko za koga ce uzeti obestecenje naredne sezone.
Covek je bio ubedljivo najgori igrac sa Letnjoj ligi sa procentima suta od 20%.
Dovoditi Gossa pored Radicevica je debilizam.
Radicevic je bolji igrac.
Taj Hecer je bio jedan od najboljh igraca Evrokupa pre dolaska u Partizan i igrao je za solidne pare i nkako nije bio anonimus.Last edited by Laza Kacanski; 28-08-17, 15:16.
Comment
Comment