Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by drakon1 View Post
    You've lost me odmah iza "batinog bate"...
    Direktor KKP sto je dosao iz Dinamika, neki Kijanovic valjda, je izmedju ostalog kum Andreja V.

Comment

• Mnogo se mi premišljamo ... može se desiti da izgubimo i Munforda, još ako dobro odigra za repku
      da ne bude po onoj staroj "Probirač nađe otirač"
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Na FIBA-inom sajtu ce biti prenosi utakmica koje igra Amerika na tom kupu. Veceras u 11 je prva. Pa koga zanima da isprati Manforda, nek izvoli.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
          Uh dobro je. Spasio nas Partizan da dovedemo Gossa. Ima boga.
          I ja bukvalno sada htjedoh isto napisati, jos se sjecam kako ga je velika vecina prizeljkivala.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
            I ja bukvalno sada htjedoh isto napisati, jos se sjecam kako ga je velika vecina prizeljkivala.
            Da li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
              Samo da nam se ove zahvalnice Svevisnjem ne obiju o glavu... Npr. kad nam Goss (za koga ne znam kakav je) uvali double double (sa jedno 30 poena) i index +25 na prvom dolazecem derbiju...

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                Da li vi stvarno mislite da ce ijedan igrac koji dodje u KKCz imati 100 % approval od zvezdasa,ovde Pulenovci likuju sto Goss nije dosao kod nas, antiPulenovci kritikuju zasto Goss nije doveden a najavljen je, tako da ne postoji vecina kod zvezdasa, tesko ce ijedan igrac imati 50 % podrske i odobravanja od forum strucnjaka.
                Teodosic? 😁😁

Comment

Da sednu za sto Phil Jackson, Greg Popovic i coach K...ne bi napravili bolju "analizu" od nasih "strucnjaka"...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

Nije ovo Srbija da imas samo dve strane. antiPullenovci su vecinom za DJ ili Munforda, Gossovaca skoro i da nemas.
                    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

Ma briga me za Pulenovce a i antipulenovce. Mišljenje o ovom igraču sam dao već odavno. Lik ni u kom segmentu igre nije dominantan. I kao senior se žeatoko mučio da postigne poen na koledzu. Na prodor ne može sa ide. Igrač skroz niti smrdi niti miriše. Na jedinim utakmicama gde je bila malo jača konkurencija, lik se obrukao.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                        Ma nama je nudjen Goss preko Raskovica za 170.000 dolara al se odustalo jer se zeli iskusniji igrac na pleju obzirom na mladost tima.
                        On je sada igrac Partizana a ja tvrdim a vreme ce pokazati da je Radicevic daleko bolji igrac od Gossa.
                        Da, kao sto je i Hecer bio anonimus, los, bla bla a onda davao po 20 koseva , Gos je top igrac za nase uslove i neko za koga ce uzeti obestecenje naredne sezone.

Comment

• Originally posted by Bobinator BM13 View Post
                          Ma briga me za Pulenovce a i antipulenovce. Mišljenje o ovom igraču sam dao već odavno. Lik ni u kom segmentu igre nije dominantan. I kao senior se žeatoko mučio da postigne poen na koledzu. Na prodor ne može sa ide. Igrač skroz niti smrdi niti miriše. Na jedinim utakmicama gde je bila malo jača konkurencija, lik se obrukao.
                          Kako je onda bio prvi plej Gonzage, jednog od najboljih koledz timova i kako je imao 17 poena po mecu, za nekog ko ko se muci da da kos sasvim solidno mucenje.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                            Da, kao sto je i Hecer bio anonimus, los, bla bla a onda davao po 20 koseva , Gos je top igrac za nase uslove i neko za koga ce uzeti obestecenje naredne sezone.
                            Hecer nije el igrac, Volters je bolje resenje od njega. Takodje, nije tacno da je davao po 20 koseva, to na pocetku, kasnije je to drasticno opalo. Toliko su davali i igraci tipa Capin i Stiven Markovic kod Mute koji jesu solidni igraci, ali nisu za el nivo.

Ne verujem da se raspravlja ovde o Gossu, a o Kuzmicu nije moglo jer je nas bivsi igrac.
                            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ako me nesto nervira, onda je to likovanje nedolaskom nekog igraca i raspredanje o njegovim igrackim karakteristikama, iako vecina istog nije gledala na djelu.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                                Goss je top igrac za ABA ligu.
                                Covek je bio ubedljivo najgori igrac sa Letnjoj ligi sa procentima suta od 20%.
                                Dovoditi Gossa pored Radicevica je debilizam.
                                Radicevic je bolji igrac.
                                Taj Hecer je bio jedan od najboljh igraca Evrokupa pre dolaska u Partizan i igrao je za solidne pare i nkako nije bio anonimus.
                                Last edited by Laza Kacanski; 28-08-17, 15:16.

Comment

Working...