Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
    Ma meni se Dabo svidja ovaj sadasnji sastav nije u tome stvar i cesto ih vidjam i znam da je atmosfera odlicna i dobri su momci. Samo ne volim kad se tako olako predamo u borbi za nekog igraca koga znam da smo hteli i jos ode kod njih, tako smo i sa Djurdjevicem proslo leto prosli i znamo kako se zavrsilo, kod nas sve deluje ma nema veze neka idu. Ali dobro cekamo sad nas izbor.
    15.4 poena je imao Hatcher za 29.2 minuta. Toliko je imao i Steven Markovic svojevremeno, pa ne znaci da bi neko predlagao da se dovede. Ako je NGW potpisao tamo znaci da je Zvezda odustala od njega i da je potpisao za manje pare za Partizan. Nikakve veze nema on i slucaj Djurdjevic, prosecan igrac Zvezde ima oko 2 do 3 puta vecu platu od prosecnog igraca Partizana. Partizan mozda ima vise para od prosecnog ABA ligasa, ali je to daleko od Zvezde.
    Taj plej koji dodje bice skuplji od NWG i to dosta.
    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Sada sam bas gledao ko ima od slobodnih igraca na poziciji 1 iz Evrope i tesko da ima nesto bolje od Munforda.
      Ja sam misljenja da nasi cekaju nekoga iz Kine koji je igrao za masne pare i pokusavaju ga privoliti na porodicni koncept

Comment

• Originally posted by canarian View Post
        15.4 poena je imao Hatcher za 29.2 minuta. Toliko je imao i Steven Markovic svojevremeno, pa ne znaci da bi neko predlagao da se dovede. Ako je NGW potpisao tamo znaci da je Zvezda odustala od njega i da je potpisao za manje pare za Partizan. Nikakve veze nema on i slucaj Djurdjevic, prosecan igrac Zvezde ima oko 2 do 3 puta vecu platu od prosecnog igraca Partizana. Partizan mozda ima vise para od prosecnog ABA ligasa, ali je to daleko od Zvezde.
        Taj plej koji dodje bice skuplji od NWG i to dosta.
        Odakle ti ta razlika u platama?. To mi lici na onu pricu Vucelica Zvezda dala vecu platu Sumi al on dosao za manje para kod nas. Da je Zvezda dala Gosu vise dotrcao bi, ocigledno da ulaskom Vucicevog kuma u klub stigao i kes, a znam da su nasi rado videli Gosa u timu ali to sto je on trazio nismo hteli da damo za rukija, ovi su ocigledno dali.

Comment

• Ovaj sto bi vanju kao kontru partizanu mora ds zna, da se mi ne takmicimo protiv partizana i da ne uzimamo igrace tek tako iz hira(ne bi trebslo bar) i da gledajuci samo sebe i svoje dvoriste, mozemo pricati o nekom uspehu.

Comment

Odakle ti ta razlika u platama?. To mi lici na onu pricu Vucelica Zvezda dala vecu platu Sumi al on dosao za manje para kod nas. Da je Zvezda dala Gosu vise dotrcao bi, ocigledno da ulaskom Vucicevog kuma u klub stigao i kes, a znam da su nasi rado videli Gosa u timu ali to sto je on trazio nismo hteli da damo za rukija, ovi su ocigledno dali.
            Daj, prestani da se blamiras vise poredjenjem fudbala i kosarke.
            Odakle mi razlika u platama? Pa uporedis Feldeina i Aranitovica, Lazica i Dangubica recimo sa Andricem, Tanaskovicem i ko jos tamo igra, unutrasnju liniju Partizana i Zvezde i to je to. Prosle sezone tu su bili Andric, Robinson, Vrabac, Marinkovic, Koprivica, Lukovic, Majstorovic, mozda bi menjao nekog od ovih igraca za Lazica, Simonovica, Kuzmica, Bjelicu ili Jenkinsa?
            Kakve su to gluposti da tim koji je sastavljen od ABA mediokriteta, da upotrebim tu rec, moze da plati igraca koga ne moze da plati tim sastavljen od najboljih igraca u ABA ligi?

Ajde brisi ovo umesto da se brukas.
            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
              Radanov i Rakićević ostaju u Zvezde i dogodine, Lazarević i verovatno Simanić (ali tek kasnije) će u FMP, a između Davidovca i Apića će biti procena ko će biti taj 15. igrač u rosteru.

Četvorku očekujemo oko čuvenog last cuta

Prekosutra prva utakmica u Pioniru protiv Vršca
              Nesto mi to mirise da ce Bjelicu gurati na 4 a da ce na 5 biti Lesort, Jovanovic i Apic. Ima li nekih nagovestaja?

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                A da se prebacite na temu KKP? Fali ljudima kvalitetnih upisa...
                Tito, vracaj ZiS-u nalog - da ne bi s`tobom probao vurunu
                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                Meša Selimović

Comment

• Originally posted by canarian View Post
                  Daj, prestani da se blamiras vise poredjenjem fudbala i kosarke.
                  Odakle mi razlika u platama? Pa uporedis Feldeina i Aranitovica, Lazica i Dangubica recimo sa Andricem, Tanaskovicem i ko jos tamo igra, unutrasnju liniju Partizana i Zvezde i to je to. Prosle sezone tu su bili Andric, Robinson, Vrabac, Marinkovic, Koprivica, Lukovic, Majstorovic, mozda bi menjao nekog od ovih igraca za Lazica, Simonovica, Kuzmica, Bjelicu ili Jenkinsa?
                  Kakve su to gluposti da tim koji je sastavljen od ABA mediokriteta, da upotrebim tu rec, moze da plati igraca koga ne moze da plati tim sastavljen od najboljih igraca u ABA ligi?

Ajde brisi ovo umesto da se brukas.
                  Brukas se ti. Poredim fudbal i kosarku u smislu spinova razumes, kao to sto si rekao Gos je dosao kod njih za manje pare tako je i Suma odbio vece pare od nas, razumes sad. E sad sto niko ne bi odbio vece pare a pogotovo stranac pokazuje da se bas brukas. Elem, ja pricam zato što znam kolike su plate bile tih mediokriteta i znam odlicno kakvo je stanje sa platama u našem klubu. Tako je i jedan Klobučar ako se secas smatran za mdeiokritet pa je potegao bat za ogroman novac, pogledaj za koliko ih tuzi Edo Muric, a ja imam i info koliko im je Hecer zaradjivao, vise nego Volters, toliko o tome ko se blamira.
                  Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 28-08-17, 17:27.

Comment

Ne pali vatru bez potrebe, Valtere
                    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                    Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                      Ne pali vatru bez potrebe, Valtere
                      Ma ok, samo nikad nisam voleo tu pricu o platama, a malo ljudi zaista zna sta kome i koliko i sta se desava u klubovima oko toga.

Comment

• Originally posted by crni_redstar View Post
                        Ovaj sto bi vanju kao kontru partizanu mora ds zna, da se mi ne takmicimo protiv partizana i da ne uzimamo igrace tek tako iz hira(ne bi trebslo bar) i da gledajuci samo sebe i svoje dvoriste, mozemo pricati o nekom uspehu.
                        Taj sam...

Mislio sam poluozbiljno. Marinkovic ne bi bio loše rešenje bez toga da mislim da je on najbolja opcija na svojoj poziciji. Ali, pošto stalno pričamo da nismo u poziciji da biramo, on bi meni bio ok. Ne mora to biti hir. Koliko znam, mi se takmicimo I protiv partizana.

Što se tiče pojačavanja komsija, ja sam se izjasnio. Valter slično misli. Gledajući samo sebe i svoje dvoriste je malo naivan pogled na celu stvar. Čestito i za pohvalu možda, ali naivno. My two cents...
                        Last edited by drakon1; 28-08-17, 18:03.

Comment

• Apić

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                            jedan ali vredan.
                            Za mene najbolji strani igrac koji je igrao i kod nas i na ovim prostorima uopste.
                            Za mene Miler, a Vilijams odmah iza

Comment

Brukas se ti. Poredim fudbal i kosarku u smislu spinova razumes, kao to sto si rekao Gos je dosao kod njih za manje pare tako je i Suma odbio vece pare od nas, razumes sad. E sad sto niko ne bi odbio vece pare a pogotovo stranac pokazuje da se bas brukas. Elem, ja pricam zato što znam kolike su plate bile tih mediokriteta i znam odlicno kakvo je stanje sa platama u našem klubu. Tako je i jedan Klobučar ako se secas smatran za mdeiokritet pa je potegao bat za ogroman novac, pogledaj za koliko ih tuzi Edo Muric, a ja imam i info koliko im je Hecer zaradjivao, vise nego Volters, toliko o tome ko se blamira.
                              Napisao si glupost da je Partizan bio spreman da plati vise Gossa nego Zvezda. Klobucara niko nije smatrao za mediokriteta jer je bio jedan od vaznijih igraca u Olimpiji. Pricamo o ovoj i prosloj sezoni, u prosloj su plate igra Zvezde bile jedno 2.5 puta vece od plata igraca Partizana.
                              To koliko ti znas, bolje da ne govoris. Ti bukvalno znas sve, bio si i pisac i profesor i kosarkaski trener i menadzer, kao Leklerk se maskiras, a uvek je tu jedna te ista osoba. Procitas negde koje su plate, prepises i tvrdis da su to tvoja saznanja, to moze svako.
                              Bez potrebe pricas o platama ovde, Partizan nije pred gasenjem i drzava im itekako daje, ali imaju manji budzet od Zvezde. Nadam se da ce moderatori prebaciti ovu diskusiju i kukanje kako nam je Partizan oteo mocnog Gossa.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                                Za mene Miler, a Vilijams odmah iza
                                Lista boljih igraca od Vilijamsa:
                                -Miller
                                -McCaleb
                                -Skuni Pen
                                -Veseli, ovo je onako iz glave igraci koji su za klasu ili dve ispred Vilijamsa. E sad jos bi se moglo navesti par igraca poput Jenkinsa, Lovernja i jos par njih za koje moze da se diskutuje. A ovo je samo Srbija, igrali su dobri stranci i u Olimpiji, Ciboni, Cedeviti itd. Kada bi se napravila realna lista, prilicno sam siguran da Vilijams ne bi bio u top 10.

Comment

Working...